Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2012

Εργασίες καθαρισμού στα κοιμητήρια

Στην υλοποίηση δράσεων παρέμβασης στα τρία κοιμητήρια της πόλης της Φλώρινας προέβη ο Δήμος Φλώρινας τις τελευταίες μέρες.
Συγκεκριμένα, υλοποιήθηκαν εργασίες αποκατάστασης ζημιών, κουρέματος χόρτων, τοποθέτησης πλακιδίων και άλλων απαραίτητων παρεμβάσεων, προκειμένου τα κοιμητήρια του Αγίου Γεωργίου, Αγίου Νικολάου και τα δημοτικά κοιμητήρια Πρώτης, να αποκτήσουν μια αξιοπρεπή εικόνα και πιο εύκολη πρόσβαση, αφού στα δύο παλιότερα έχουν να γίνουν παρεμβάσεις πάνω από δεκαπέντε χρόνια.
Την πορεία των εργασιών παρακολούθησε και ο Δήμαρχος Φλώρινας κ. Γιάννης Βοσκόπουλος, ο οποίος έμεινε ικανοποιημένος από την πορεία τους και την εικόνα που δείχνουν πλέον τα κοιμητήρια.
Να σημειωθεί, ότι κάποιοι τάφοι παρουσιάζουν σημαντικές ζημιές. Για το λόγο αυτό παρακαλούνται όσοι έχουν ζημιές σε τάφους των προσφιλών τους προσώπων, όπως προβούν στην αποκατάσταση αυτών και με τη συμβολή του Δήμου, όπου αυτή κρίνεται απαραίτητη.

1 σχόλιο:

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.