Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2012

Σκόπια: Φαντάζονται θάνατο φιλοσκοπιανού από Χρυσαυγίτες

Τα αποκυήματα της φαντασίας ενός νεαρού από την Φλώρινα, που αυτοαποκαλείται «Μακεντόνετς» δηλαδή Σκοπιανός, προκαλεί νέα ένταση στις σχέσεις Αθηνών - Σκοπίων με απειλές ακόμα και για κήρυξη πολέμου.
Με ανάρτηση του στο προσωπικό του προφίλ στο facebook, ο φιλοσκοπιανός Στυλιανός Σαμαρτζής, Σαμαρτζίεβ στα σλαβικά, έγραψε πως ο πρώτος του ξάδελφος Αλέξανδρος, υπέκυψε στα τραύματα του σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, μετά από (υποτιθέμενο) άγριο ξυλοδαρμό, από Χρυσαυγίτες.
Το παραλήρημα του νεαρού συνεχίζεται αφού σαν λόγο για τον... ξυλοδαρμό ήταν το γεγονός οτι το «θύμα» δήλωνε Σκοπιανός και όχι Έλληνας.
Γρήγορα η ψευδής ανάρτηση αναδημοσιεύτηκε από το σύνολο των ΜΜΕ των Σκοπίων και έγινε πρώτο θέμα στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων στο πρώτο κανάλι της κρατικής τηλεόρασης, με αποτέλεσμα να προκληθεί αναστάτωση και να πάρουν φωτιά τα social media στη χώρα, με βαριές κατηγορίες κατά της Ελλάδας και των Ελλήνων, ενώ Σκοπιανοί εθνικιστές ανακοίνωσαν και τη συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από την ελληνική πρεσβεία.
Μάλιστα, ο πρόεδρος του λεγόμενου «Παγκόσμιου Μακεδονικού Κογκρέσου», Αντόν Πετροφ έκανε ευθέως λόγο για κήρυξη πολέμου. «Ο θάνατος του Samardziev είναι πρόκληση για πόλεμο για τους Μακεδόνες», δήλωσε συγκεκριμένα.
Ακόμη και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος των Σκοπίων Αλεκσάνταρ Γκοργκίεβ, δήλωσε «συγκλονισμένος» από το άκουσμα της «είδησης» του υποτιθέμενου θανάτου του νεαρού Σαμαρτζή - Σαμαρτζίεβ στην Θεσσαλονίκη.
Έτσι λοιπόν, νωρίτερα ο εκπρόσωπος τύπου του υπουργείου Εξωτερικών, Γιώργος Δελαβέκουρας προέβη σε αιχμηρή ανακοίνωση. «Κανένα τέτοιο περιστατικό δεν έχει συμβεί. Είναι αποκύημα νοσηρής φαντασίας. Καλούμε την κυβέρνηση της ΠΓΔΜ να είναι πολύ πιο προσεκτική και να μην αφήνει περιθώρια για να καλλιεργείται η τεχνητή όξυνση και ο εθνικισμός».
Πάντως, για λόγους ασφαλείας, δύναμη της αστυνομίας βρίσκεται έξω από το κτίριο της ελληνικής πρεσβείας στα Σκόπια.

Πηγή: newsbomb.gr

17 σχόλια:

  1. a re amorfoto paidaki apo tin axlada pou ir8es na mas pouliseis propaganda...me pontia mana mas to paizeis makedonas.. eisai tixeros omos pou vriskese stin tritokosmiki florina giati apoudipote alou 8a sou ekovan ta....autia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. καλα το ατομο χρηζει ψυχιατρου να ξεσηκωθουμε ολοι πολιτικοι και μη της φλωρινας δε γινεται παντα να ειμαστε στο επικεντρο για τις δηλωσεις του καθε φαντασιοπληκτου και οχι για τα μειζοντα θεματα που μας καινε πραγματικα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εβάτε μπουντάλα μπούγαρρτσε Samardziev και όχι Samardzievski που θα έπρεπε να λέγεται κανονικά εάν ήταν macaronec και slovenec!
    Κανονικά λοιπόν θα έπρεπε να είχαν διαμαρτυρηθεί οι ΒΟΥΛΓΑΡΟΙ λόγω κατάληξης του επιθέτου άρα και καταγωγής για το"συμβάν" και όχι οι ΜACARONES!
    Άλλη ράτσα ασχολείται με άλλη ράτσα!

    Τώρα θα μου πεις όλοι αυτοί οι έχοντες τέτοιες αναζητήσεις ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΜΙΣΟΣ έχουν και τα ψυχολογικά τους!Βλέπουν "οράματα"!

    Αλλά και ο Ντόντσες Πέτρωφ (ΑΛΛΟΣ ΚΑΘΑΡΟΤΑΤΟΣ 100% ΑΡΧΙΜΠΟΥΛΓΑΡΙΝΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΛΑΒΟΣ ΑΛΛΑ ΜΟΓΓΟΛΙ!..ΜΟΝΟ ΤΑ ΚΑΘΑΡΑ ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΞΗ σε -ωφ ή-ωβ!ΟΙ ΣΛΑΒΟΙ ΤΩΝ ΒΑΛΑΚΑΝΙΩΝ ΕΧΟΥΝ ΣΕ -σκι ή σε -ιτς ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΕ -ωφ!) πουλά μεγάλο τσαμπουκά και θέλει πόλεμο!ΘΑ ΣΚΙΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΛΣΟΝ!
    O Rampov ot macaronia!
    ΤΟ ΜΟΓΓΟΛΕΝΙΟ ΜΠΟΥΛΓΚΑΡΙΚΟ ΠΑΠΑΡΟΕΘΝΙΚΙ!
    ΤΟ ΜΟΓΓΟΛΟΒΟΥΛΓΑΡΟΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΙ!
    ΑΣ ΕΡΘΕΙ ΝΑ ΜΕΤΡΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΝΤΟΥΠΚΑ ΤΟΥ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΙΜΗ Η ΔΙΑΤΟΜΗ ΤΗΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΝΟΙΞΗ ΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΠΡΟ ΚΑΙΡΟΥ!ΕΚΛΑΝΕ ΡΟΔΟΜΕΝΤΕΣ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΦΑΛΑΚΡΑ ΜΟΓΓΟΛΙΚΑ ΜΠΟΥΛΓΚΑΡΙΣΤΣΙΑ ΤΗΣ ΑΓΕΛΗΣ ΤΟΥ! ΕΘΝΙΚΟΠΑΠΑΡΟΠΟΥΛΑ ΤΟΥ ΚΟΛΟΥ!
    Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ των 9 καρατίων ΤΗΣ MACARONIAS!
    ΜΠΟΥΛΓΚΑΡΣΚΙ ΣΑΡΕΝΙ ΚΟΚΟΣΚΕΣ ΟΛΕΣ ΤΟΥΣ!
    ΜΗ ΤΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΗ ΖΗΜΙΑ!..ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ!
    ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ Η ΒΟΥΛΓΑΡΟΚΟΤΟΥΛΑ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΜΕ ΜΙΑ ΣΧΕΤΙΚΗ ΣΥΣΦΙΞΗ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΥΓΟ ΤΟΥ ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΟΥ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΥ ΦΙΔΙΟΥ ΜΕΣΑ ΤΗΣ!!! ΝΑ ΠΑΛΙΝΔΡΟΜΕΙ ΔΕ ΑΥΤΟ ΑΝΕΤΑ ΚΑΙ ΜΟΝΙΜΩΣ ΩΣΤΕ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΣΤΟΝ Anton ΤΗΝ ΗΔΟΝΗ ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΕΙ Η ΦΙΛΗΔΟΝΗ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΓΙΩΜΕΝΗ ΤΟΥ ΣΥΝΗΘΕΙΑ!!
    ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΕΜΑ ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΗΔΗ ΜΟΛΥΣΜΕΝΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ!ΔΕ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ! ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΣΠΕΡΝΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΚΛΟΥΒΙΑ ΑΥΓΑ ΣΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΤΟΥ Η Αntonia!!
    Αυτό είναι εύκολο! Αλλά είναι λάθος και έγκλημα!

    Εάν όμως είναι μούφα (απ΄οτι φαίνεται)
    η είδηση τότε το πιτουροδίαιτο γκοβεδόπουλο ..Στέλτσε-το να Σαμαρτζήιτε οτ στάρι-τε μπουγαρίστσα-τα να μπαλκάνι-τε είναι για πολλές φάπες φτύσιμο με χλέπα και για άγριο "πίκνισμα"!

    ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΕΝΤΑΣΕΙΣ ΤΟ GARVANΙ
    ΤΩΝ SAMARDIEV;ΤΙ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΠΕΤΥΧΕΙ Ο ΠΑΧΝΟΕΣΤΙΑΖΟΜΕΝΟΣ ΜΠΑΛΚΑΝΙΟΣ ΣΤΕΙΡΟΣ ΜΟΓΓΟΛΟΜΟΣΧΟΣ!
    ΤΟ ΑΣΙΑΤΙΚΟ ΑΠΟΜΕΙΝΑΡΙ!
    ΥΠΑΡΧΕΙ ΡΕ ΒΟΔΙ ΚΑΙ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ!
    ΑΛΛΑ ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΕΘΙΣΜΕΝΟΣ ΣΤΑ ΠΙΤΟΥΡΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΗ ΒΑΜΒΑΚΟΠΙΤΑ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ!
    ΟΥ ΝΑ ΧΑΘΕΙΣ ΡΕ GARVANOMINGANI!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εαν θελουν πολεμο θα τον εχουν.Σε δυο μερες θα ειμαστε στη πρωτευουσα τους.

    ΕΛΛΗΝΑΣ ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ(κατα των ναζιστων χρησαυγιτων)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΦΑΤΣΑ ΑΥΤΟΣ ΜΟΙΑΖΕΙ ΜΕ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗ. ΚΑΙ ΟΣΟ ΓΙΑ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΜΕ ΤΙ? ΑΛΛΑ ΦΤΑΙΜΕ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΝΑΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ ΣΤΟΥΣ ΓΥΦΤΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Για να χρειάζεται σαμαρτζίεφ μακεντόνσκι θα είναι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ωραία αιτία κλασίματος, με φόρα πάνω στα.. ιδανικά μας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ME ΠΟΙΕΣ ΝΥΦΕΣ ΚΑΙ ΕΓΚΟΝΕΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΕΜΟ Ο ΠΕΤΡΩΦ; ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ...ΜΠΙΣΚΟΤΟΛΟΥΚΟΥΜΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αυτος ο Σαμαρτζιεβ χαχαχχαχα ηταν μελος του Ουρανιου Τοξου και απο τις πληροφοριες που εχω ηταν και βασικος διανομεας της φιλοΣκοπιανικης εφημεριδας Νοβα Ζορα ''Νεα Αυγη'' για καποιους μηνες. Οι εθνικοσοσιαλιστικες του ιδεες βγηκαν στην φορα και ετσι ηρθε σε αντιπαραθεση με το Ο.Τ κ διακοπηκε η ''συνεργασια τους'' καποιοι αλλοι εδω στην Φλωρινα υποστηριζουν οτι ειναι πρακτορας της ΕΥΠ! Ανθρωπος που εχει tattoo την σβαστικα και τα SS στο σωμα του δεν μπορει παρα να ειναι φασιστας Ναζι και μπορει να ειναι και κρυφο μελος της Χρυσης Αυγης. Τα Σκοπιανα μεσα ενημερωσης παραδιδουν ενα ρεσιταλ γελοιοτητας και πολλα απο αυτα υποστηριζουν οτι οντως ο ''Σαμαρτζιεβ'' ειναι μυστικος πρακτορας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. OTI KAI NANAI KALO PRAMA DEN EINAI.
      RIXTE TOU MIA POUSKA NA GLAVATA NA BIOLCETO.....

      Διαγραφή
    2. ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ ΘΣΕΗ? ΣΥΜΦΩΝΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΜΜΕ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ? ΠΟΥ ΑΦΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΡΕΖΙΛΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΑΠΟ ΠΑΝΩ?
      ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΙ ΤΟΥ Ο.Τ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ Ή ΑΚΡΟΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΜΟΝΟ ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΤΑΤΟΥΑΖ ΥΠΟΔΕΙΛΩΝΕΙ ΤΟΝ ΨΥΧΙΣΜΟ ΤΟΥΣ , ΔΕΝ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΠΟΥ ΧΟΡΕΥΟΥΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΝΤΑΡΤΙΚΑ ΤΑ ΑΛΥΤΡΩΤΙΚΑ ΤΑ ΦΑΝΑΤΙΚΑ , ΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΜΙΣΟΥΣ ....ΚΛΠ
      ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΓΝΗΣΙΑ ΝΤΟΠΟΙΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑΠΟΥ ΠΟΥ ΜΙΛΟΥΣΑΝ ΓΙΑ ΑΓΑΠΗ , ΕΡΩΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ...ΚΛΠ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΣΤΑ ΣΛΑΒΙΚΑ
      ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΑΥΤΟΙ ΤΟΥ Ο.Τ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΔΙΚΤΑΚΤΟΡΕΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΜΗ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΙ ΧΟΥΝΤΙΚΟΙ ΣΤΟ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΕΚΦΡΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ........
      ΚΑΙ ΚΟΨΕ ΤΗΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΚΡΥΦΟ ΚΑΙ ΦΑΝΕΡΟ ΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΑΝΕΒΑΖΕΤΕΑΙ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΗΣ Χ.Α ΓΙΑΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΧΑΖΟΣ ΚΑΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΚΑΛΑ ΤΙ ΗΤΑΝ Ο ΣΤΕΛΙΟΣ ,,,ΕΝΑΣ ΤΡΕΛΟΣ ΑΥΤΟΝΟΜΙΣΤΗΣ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΑΥΤΟΝΟΜΙΣΤΗΣ, ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΦΤΙΛΙΖΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΝΤΟΥ, ΝΑ ΦΟΡΑΕΙ ΜΠΛΟΥΖΑΚΙΑ ΣΚΟΠΙΑΝΑ ΝΑ ΠΡΟΣΙΛΙΤΙΖΕΙ ΠΑΙΔΙΑΚΙΑ ΣΤΗΝ ΜΕΛΙΤΗ, ΝΑ ΦΟΡΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ,ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ
      ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΟΦΤΟ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ.............

      Διαγραφή
  10. ΟΙ ΒΟΥΛΓΑΡΟΣΠΟΡΟΙ ΤΗΣ ΜΕΛΙΤΗΣ ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ ΕΚΔΗΛΩΝΟΝΤΕ.... ΣΕ ΛΙΓΟ ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΟΥΝ ΤΡΥΠΑ ΝΑ ΚΡΥΦΤΟΥΝ ΣΑΝ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΤΖΙΕΒ ΒΟΥΛΓΑΡΟΣΠΟΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΝΩΣΤΗ "ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ" ΜΕΛΙΤΗΣ ΑΧΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΧΩΡΩΝ .ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ -ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΟΥ -ΣΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΤΟΠΙΣΕΙ ΚΑΙ Η ΩΡΑ ΣΑΣ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. esu to exeis xasei teleios...!!!

      Διαγραφή
    2. Ελάτε εσείς οι πολλοί....πάρτε φόρα και ελάτε ....με την όπισθεν. Θα δείτε από που γεννάει το αυγό η κότα!

      Διαγραφή
    3. ΔΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΦΟΡΑ ΜΙΚΡΕ.ΒΟΛΤΑ ΜΕ ΤΟ ΤΡΙΚΥΚΛΟ ΘΑ ΣΕ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ, ΜΙΑ ΤΗΝ ΚΟΤΑ, ΜΙΑ ΕΣΕΝΑ.
      ΚΑΙ ΑΥΓΟ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΚΟΚΟΚΟ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ.
      ΚΟΚΟΣΚΟΚΟ ΚΟ ΚΟ ΚΟ ΚΟ...ΚΟΚΟΣΚΟ ΚΟ ΚΟ ΚΟ ΚΟ ΚΟ.

      Διαγραφή
  11. καλησπερα και απο εμενα ποτε εγιναν ολα αυτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. KALA TO PAIDAKI EXEI KSEFEIGEI TELEIOS AXLADIOTHSA

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.