Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2012

Μεταλλική πεζογέφυρα στην περιοχή του Πεταλωτηρίου

Στην τοποθέτηση της μεταλλικής πεζογέφυρας στην περιοχή του Πεταλωτηρίου στην πόλη της Φλώρινας προχώρησε την Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2012, ο Δήμος Φλώρινας.
Η γέφυρα, η οποία κατασκευάστηκε στο πρότυπο των υπολοίπων γεφυρών κατά μήκος του ποταμού Σακουλέβα, περιλαμβάνει την τοποθέτηση ξύλινου δαπέδου, θα φέρει μεταλλικά κιγκλιδώματα, ενώ για το φωτισμό της θα τοποθετηθούν 2 φωτιστικά σώματα στις δύο άκρες της γέφυρας.
Το μήκος της είναι 14,00m και θα συνδέει τις οδούς Ι. Άρτη και Αφροδίτης.
Το συνολικό κόστος του έργου είναι 27.930,00€.
Ο Δήμαρχος Φλώρινας κ. Γιάννης Βοσκόπουλος, επιβλέποντας τις εργασίες τοποθέτησης της είπε:
« Η κατασκευή της γέφυρας πραγματοποιήθηκε έπειτα από αίτημα των κατοίκων της περιοχής, για τη διευκόλυνση των μετακινήσεων τους και για την εύκολη πρόσβαση τους στη γύρω περιοχή.
Η πρόθεσή μας ως Δήμος είναι η καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση όλων των κατοίκων του Δήμου και με την υλοποίηση του έργου αυτού, ικανοποιούμε ένα πάγιο και χρόνιο αίτημα της περιοχής».

6 σχόλια:

  1. ΗΤΑΝ ΚΑΙ Η ΣΠΥΡΤΟΥ ΕΚΕΙ.
    ΝΑ ΤΗΣ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΟ ΑΞΙΖΕΙ.
    ΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΠΑΙΧΝΙΔΑΚΙ. ΜΟΝΟ 69, ΞΑΝΑΛΕΩ 69 ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΑ ΤΟΣΑ ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΜΙΑ ΓΕΦΥΡΑ ΠΑΤΑ ΚΑΛΑ
    ΤΟ ΑΓΑΛΜΑ ΣΤΟΝ ΚΥΚΛΟ ΠΟΣΟ ΚΟΣΤΙΣΕ???
    ΤΟ ΚΥΚΛΑΚΙ ΣΤΟ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΤΙΣ ΧΑΡΟΥΛΑΣ
    ΠΟΣΟ ΚΟΣΤΙΣΕ ?????
    ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΙΠΟΤΑ????
    ΡΕ ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. EDO O KOSMOS XANETE KAI O DHMARXOS STHNEI AGALMATA.AN KATAFEREI NA LYSEI TO PROBLHMA ME TA PETRELAIA POY ANTIMETOPIZOYN TA NOIKOKYRIA STH POLH TOY TOY YPOSXOMASTE OTI THA TOY STHSOYME EMEIS AGALMA.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. πολύ καλά έκανες δήμαρχε μαζί σου ...οι εν λόγω χαβαλέδες μαλαπέρδες ΑΡγόσχολοι σχολιαστές μάλλον δέν κατοικουν μόνιμα στην φλώριναα ή ερχοντε για τουρισμό στην πόλη μας για να γράψουν τις σαχλαμάρες τους...άν μπορείς κάνε κάτι ανάλογο και για άλλες ΄σάπιες γέφυρες στα χωριά του κάμπου..και όποτε χρειαστεί όχι ένα αλλα εκατο αγάλματα να κάνεις...οι ίδιοι που λέν τις σαχλαμάρες τους εδω μέσα είναι τα ίδια άτομα που μονίμως πίνουν τους φυσικούς χυμούς και τα καπουτσίνο τους στα σκόπια ...αλλα για εκείνα τα αγάλματα των σκοπιανών μούγκα στην στρούγκα οι αδεσποτες ΚΟΤΕΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΔΩ ΕΧΩ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΖΟΓΕΦΥΡΑ. Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ. ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΑΓΑΛΜΑΤΑ. ΤΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ. ΡΕ!! ΟΤΙ ΘΥΜΑΣΤΕ ΧΑΙΡΕΣΤΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.