Τρίτη 10 Ιουλίου 2012

Προγραμματικές δηλώσεις: Ένταση του αντιλαϊκού πολέμου από την κυβέρνηση ΝΔ – ΠΑΣΟΚ – ΔΗΜΑΡ

Καμιά αναμονή.
Οργάνωση στους χώρους δουλειάς, στις λαϊκές γειτονιές και στα χωριά, κόντρα στην εξαθλίωση.
Αντεπίθεση στην κυβέρνηση, στην ΕΕ, στα μονοπώλια και την εξουσία τους.

Διαρκή φτώχεια και θυσίες δίχως τέλος για το λαό και ζωή κόλαση, επιφυλάσσει για το λαό το σχέδιο εξόδου από την κρίση, που υλοποιεί, για λογαριασμό της πλουτοκρατίας και των ξένων συμμάχων της, η συγκυβέρνηση ΝΔ - ΠΑΣΟΚ - ΔΗΜΑΡ, όπως προκύπτει ξεκάθαρα από τις προγραμματικές δηλώσεις που παρουσίασε ο πρωθυπουργός.
Στο επίκεντρο είναι οι αντιδραστικές αναδιαρθρώσεις σε εργασιακό και ασφαλιστικό για ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας και της κερδοφορίας του κεφαλαίου, σαρωτικές ιδιωτικοποιήσεις για κερδοφόρες επενδύσεις των μεγάλων επιχειρηματικών ομίλων, δραστικές περικοπές στο Δημόσιο, με οδυνηρές επιπτώσεις σε Υγεία, Πρόνοια, Παιδεία.
Για την εργατική τάξη και τα άλλα φτωχά λαϊκά στρώματα δεν υπάρχει το παραμικρό περιθώριο για αναμονή. Τώρα, με τη δύναμη της οργάνωσης, αλληλεγγύης και μαζικής αντεπίθεσης, παραμερίζοντας τα κάθε είδους χρεοκοπημένα ιδεολογήματα περί μονόδρομου της ΕΕ και του καπιταλισμού, να οργανωθούν στους χώρους δουλειάς, στις λαϊκές γειτονιές και στα χωριά, για να βγουν, με τις δικές τους δυνάμεις, από το τούνελ της εξαθλίωσης κόντρα στην κυβέρνηση, στην Ευρωπαϊκή Ένωση, στα μονοπώλια και την εξουσία τους.

Ν.Ε. ΦΛΩΡΙΝΑΣ του ΚΚΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.