Σάββατο 7 Ιουλίου 2012

Επίσκεψη του δημάρχου Γερίου Κύπρου στη Φλώρινα

Το Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Φλώρινας, Πρεσπών και Εορδαίας κ. κ. Θεόκλητο, επισκέφτηκε ο Δήμαρχος Φλώρινας κ. Ι. Βοσκόπουλος την Παρασκευή 6 Ιουλίου, με αφορμή την φιλανθρωπικού σκοπού επίσκεψη του Δημάρχου Γερίου της Κύπρου κ. Αργύρη Αργυρού, ο οποίος προσέφερε χρηματική επιταγή στην Μητρόπολή μας, αναγνωρίζοντας τις δύσκολες οικονομικές συγκυρίες της Ελλάδας λέγοντας χαρακτηριστικά πως «δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι διαφορετικό όταν η μάνα κλαίει».
Στη συνέχεια μετά από πρόσκληση του Δημάρχου κ. Βοσκόπουλου, ο Δήμαρχος Γερίου μαζί με τους εκπροσώπους του, τον Αντιδήμαρχο και τον Πρόεδρο, επισκέφτηκαν το Δήμο Φλώρινας, παρουσία των Αντιδημάρχων Φλώρινας και της Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου, όπου και είχαν μία φιλική συζήτηση κατά τη διάρκεια της οποίας μεταξύ των θεμάτων που συζήτησαν, αναφέρθηκαν και για τις προοπτικές αδελφοποίησης των δύο Δήμων.
Συγκεκριμένα ο Δήμαρχος Φλώρινας στον χαιρετισμό του τόνισε: «Με χαρά σας υποδεχόμαστε Δήμαρχε και εσάς και τους εκπροσώπους σας. Είναι φιλανθρωπικός ο σκοπός της επίσκεψής σας και με αυτό τον τρόπο πραγματοποιείτε ένα μεγάλο κοινωνικό έργο, έχοντας ταυτόχρονα υψηλό το αίσθημα του εθελοντισμού. Πρέπει να σας πω πως έχω επισκεφτεί πολλές φορές το ωραίο νησί, την Κύπρο μας και θα ήταν πολύ καλό να προχωρήσουμε σε αδελφοποίηση των Δήμων μας για να ξεκινήσει με αυτό τον τρόπο μία συνεργασία τόσο σε ανταλλαγή απόψεων όσο και επισκέψεων με σκοπό να έρθουμε πιο κοντά οι δύο Δήμοι.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.