Παρασκευή 6 Ιουλίου 2012

Απάντηση στην Λ.Φ. ΠΑΟΚ Φλώρινας

Λυπάμαι που η καταγγελία μου πήρε οπαδικές διαστάσεις. Αν επιθυμούσα οπαδική αντιπαράθεση θα σας συναντούσα σε καφενείο. Πιστεύω πως το περιστατικό θα έπρεπε να είναι καταδικαστέο από όλους τους πολίτες και φορείς της πόλης ανεξάρτητα.
Δυστυχώς υποπέσατε και εσείς σε σφάλμα διότι δεν σας κάλεσα σε καταδίκη πράξης μελών σας αλλά σε καταδίκη της πράξης αυτής καθ' αυτής για τον απλό λόγο ότι είστε εκπρόσωποι της αγαπημένης σας ομάδας στην πόλη της Φλώρινας και το όνομα αυτής αναγράφεται στις εικόνες που παρέθεσα. Δεν περίμενα να θιχτεί η υπόληψη της λέσχης σας μιας και δεν είχα αυτόν τον σκοπό. Η καταγγελία ήταν απλώς προς ενημέρωση για το γεγονός.
Λυπάμαι που δεν το καταδικάσατε.

Υ.Γ1: Δεν θα ήθελα να συνεχιστεί η δημόσια αντιπαράθεση με την λέσχη σας με απάντηση σας. Δεν πρόκειται να απαντήσω σε ότι και αν τυχόν πείτε (πράγμα που δεν θα γίνει σύμφωνα με την ανακοίνωση σας). Για οτιδήποτε θέλετε να μου πείτε σας περιμένω σπίτι μου

Υ.Γ2: Όποιος έχει την μύγα μυγιάζεται.

Χρήστος Ζιώγας

14 σχόλια:

  1. Έχει δίκιο ο άνθρωπος πάνω στην εν κρανίω τρικυμία του.
    Φίλοι του ΠΑΟΚ αγνοήστε τον.
    Δεν τρέχει τίποτα γιατί ποτέ δεν έχει σημασία ΤΙ είπε κάποιος αλλά ΠΟΙΟΣ το είπε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΕΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΑ ΚΟΜΠΛΕΞ ΕΙΝΑΙ ΑΝΥΠΕΡΒΛΗΤΑ..ΕΤΣΙ Κ ΖΙΩΓΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. εγώ θα γράψω στους τοίχους της φλώρινας και όπου βρω ΖΙΩΓΑΣ και μετά θα βγάλω ανακοίνωση με αιχμές και όταν απαντήσει που θα απαντήσει ο ΖΙΩΓΑΣ θα του απαντήσω και εγώ λέγοντας: όποιος έχει τη μύγα μυγιάζεται!
    όχι τίποτα άλλο αλλά για να διατηρήσουμε το επίπεδο ψηλά. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. O MΠΑΟΚ ΙΝΕ ΗΔΑΙΑ ΡΑΙ ΑΓΡΑΝΑΤΙ ΜΠΑΟΚ ΜΠΑΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Την διεύθυνση σας παρακαλώ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Στον ανώνυμο 3:20 Μπορείς να βγάλεις ελεύθερα το κόμπλεξ σου για τον ΠΑΟΚ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μπα φάνηκε ποια είναι τα κομπλεξικά άτομα, είπε κάτι ο άλλος και επειδή απλά ανέφερε την λέσχη ορμήξατε, τι βγάζει αυτό? ΚΟΜΠΛΕΞ!

      Διαγραφή
  8. Η ΠΟΛΗ ΟΠΑΔΙΚΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΝ Π.Α.Ο.Κ. ΜΑΣ...ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ ΑΣ ΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΑ..ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΛΛΩΣΤΕ ΑΠ ΤΟΝ ΚΑΤΑΙΓΙΣΜΟ ΣΧΟΛΙΩΝ...ΜΕ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΟΜΑΔΟΥΛΕΣ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΑΣΧΟΛΟΥΤΑΝ ΚΑΝΕΙΣ...ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος6 Ιουλίου 2012 12:21 μ.μ. KAI Ανώνυμος6 Ιουλίου 2012 4:00 μ.μ. ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ???
    ΓΙΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΤΟΥ ΔΙΞΕΤΕ ΤΙ Μ@Λ@ΚΕΣ ΚΑΙ ΚΑΦΡΟΙ ΕΙΣΤΕ?? Ε???
    ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΡΕ ΖΩΑ??? ΔΟΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΙ 2 ΣΕ ΜΕΝΑ ΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΑΣ ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΑ....
    ANONYMOUS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Γιατι ο ίδιος λέει να πάμε σπίτι του να το συζητήσουμε...αυτός προκαλεί όχι εμείς....hooligan πίσω από ένανυυπολογιστή πολύ γίνονται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Δεν είναι τυχαίο ότι με όλους τους οπαδούς των διαφόρων ομάδων μπορείς να βγάλεις άκρη μόνο με ΜΠΑΟΚΙΑ δεν βγάζεις .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΣΙΓΑ ΡΕ ΠΑΟΚΙΑ. ΣΙΓΑ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ. ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΛΕΣΧΕΣ. Η ΜΑΓΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΥ. ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ. ΑΦΗΣΤΕ ΤΙΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΟΜΑΔΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.