Δευτέρα 21 Μαΐου 2012

Ο Γιάννης Αντωνιάδης «κουνάει το δάχτυλο» σε Γιάννη Μπουτάρη και Μαρία Ρεπούση…


Και ξαφνικά, εν μέσω της εκδήλωσης μνήμης του Ποντιακού Ελληνισμού στο Αμύνταιο, ανέβηκε στο βήμα ο Αντιπεριφερειάρχης Δυτ. Μακεδονίας, Γιάννης Αντωνιάδης και σε ένα «πατριωτικό παραλήρημα», κατήγγειλε τον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη και την Βουλευτή της ΔΗΜ.ΑΡ., Μαρία Ρεπούση, χαρακτηρίζοντας τους ψευτοαριστερούς και ψευτοκουλτουριάρηδες»!!!

Πηγή: eperiskopio.blogspot.com

14 σχόλια:

  1. NA MH TO KOYNAEI ΠΟΛΥ ΘΑ ΠΑΘΕΙ ΥΠΕΡΚΟΠΩΣΗ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. παραλήρημα; γιατί παραλήρημα; λέει κάτι λάθος
    άντε γιατί τα έχουμε ξεπουλήσει όλα !!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το κομμα σου συμφωνει με την πωληση του λιμενος Πειραιως, με την πωληση του ΟΤΕ στους Γερμανους, με την εκμεταλευση του αεροδρομιου Αθηνων, με την παραχωρηση ποσοστου σε ξενη εταιρια των εταιριων Υδρευσης Αθηνας και Θεσ/νικης, με την εκμεταλευση του τουριστικου λιμενος Μυτιληνης απο τουρκικη εταιρια ,με τα φωτοβολταικα απο Γρμανους, με την πωληση θαλασσιων εκτασεων για ιχθυοκαλλιεργεια σε Αρμενιο επιχειρηματια με την εκμεταλευση διοδιων στην εθνικη οδο απο Ισπανους και αλλα πολλα. Τωρα η Ρεπουση σε πειραξε εσενα καημενε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. συμφωνω ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΓΙΟΥΒΕΤΣΙ !
      ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΣ, ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΟΠΑΔΩΝ ΡΑΙΜΠΑΧ ΤΡΑΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΛΛΗΝΑΡΑΣ...

      Διαγραφή
    2. ΤΡΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΑΚΑ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΟΥ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΑΝ,ΕΦΑΡΜΟΣΑΝ,ΑΝΕΧΤΗΚΑΝ, ΣΥΝΕΒΑΛΑΝ, ΣΤΗΝ ΣΥΡΡΙΚΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ,ΣΤΗ ΔΙΑΦΘΟΡΑ,ΣΤΗ ΛΑΜΟΓΙΑ,ΣΤΗ ΔΟΥΛΟΠΡΕΠΕΙΑ,ΣΤΗΝ ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ,ΣΤΟΝ ΟΧΑΔΕΡΦΙΣΜΟ Κ.Λ.Π. Η ΔΕΞΙΑ ΑΠΟ ΓΕΝΝΗΣΕΩΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ, ΠΟΥ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ,ΟΠΩΣ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ,ΚΥΠΡΙΑΚΟ-ΧΟΥΝΤΑ.Κ.Α. ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥ ΚΟΡΟΙΔΕΨΕ ΤΟΝ ΕΛΛ.ΛΑΟ ΟΤΙ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΑΛΛΑΓΗ ΚΑΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΓΙΑΤΙ ΑΝΕΔΕΙΞΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΑΝΩΜΑΛΑ ΣΕ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ.Π.Χ.[Ο ΑΝΑΤΟΛΑΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ...,ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ.] Κ.Α ΠΟΛΛΑ ΠΟΥ ΞΕΡΕΤΕ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΤΑ ΑΠΟΔΕΧΤΕΙΤΕ. ΡΕ ΕΙΣΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΚΑΘΕ ΩΡΑ Κ ΣΤΙΓΜΗ,ΩΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ,ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΣΚΑΤΑ, ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ, ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ Κ ΑΚΟΜΑ ΠΑΡΑ ΠΕΡΑ.

      Διαγραφή
  4. Η ΑΜΟΡΦΩΤΗ ΡΕΠΟΥΣΗ ΑΞΙΖΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΜΠΙΝΕΛΙΚΙΑ!
    ΕΙΝΑΙ ΜΟΓΓΟΛΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ
    ΤΟ JANI BUΤJARI ασ cανει ωτι τέλι! Kακώς τον μπινελικιάζει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και τι πειράζει αν κάποιος είναι μογγολικής καταγωγής; έχεις κανένα πρόβλημα με τις καταγωγές; γιατί; μήπως είσαι ρατσιστής;

      Διαγραφή
  5. Aλήθειες είπε ο Αντωνιάδης, αληθινά γεγονότα παράθεσε.
    Κι άργησε κι όλας να το κάνει, σαν Αντιπρόεδρος της Παμποντιακής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο ΚΥΡΙΟΣ ΓΕΡΜΑΝΙΔΗΣ ΠΑΡΕΣΤΗ ΑΡΑΓΕ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙς ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΠΟΝΤΙΩΝ?
    ΘΑ ΜΕ ΕΝΔΙΕΦΕΡΕ ΝΑ ΜΑΘΩ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΕΧΩ ΔΕΙ ΣΕ ΠΑΝΤΟΣ ΕΙΔΟΥΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ, ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΣΥΛΛΟΓΩΝ, ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΕΣ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ.
    ΤΟΝ ΑΦΗΣΑΝ ΟΙ ΣΥΝΙΣΤΩΣΕς ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΩΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ ΠΟΝΤΙΟΣ ΜΙΛΑΕΙ;ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΝΤΙΟΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ.ΩΣ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΗΣ Ν.Δ;'Η ΩΣ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΠΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΤΟΝ ΕΚΘΕΤΕΙ,ΟΠΩΣ ΑΛΛΩΣΤΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΑΛΛΕΣ ΣΤΟ Δ. ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ ΟΠΟΥ ΑΚΟΥΣΕ ΑΣΧΟΛΙΑΣΤΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΣΕΡΝΑΝ ΣΤΟΝ ΔΑΚΗ ΙΩΣΗΦΙΔΗΣ ΚΑΙ ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟΣ!
    ΑΛΟΙΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΤΟΠΟΣ,ΟΤΑΝ ΜΑΛΙΣΤΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΥΝΑΙΣΘΑΝΘΟΥΝ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΘΕΣΜΙΚΗ ΤΟΥΣ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΤΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΝ.ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΟΣΑ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ Ο ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΤΑ ΗΛΙΑΔΗ, ΘΑΧΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ Η ΘΕΣΗ ΤΟΥ κ.ΑΝΤΩΝΙΑΔΗ,ΩΣ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΛΑΙΚΙΣΤΗΣ ΑΙΣΧΙΣΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ Ο ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ.ΠΑΛΑΙΑΣ ΚΟΠΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΠΟΥ ΧΑΙΔΕΥΕΙ ΑΥΤΙΑ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ ΑΚΡΟΑΤΗΡΙΟ.ΑΣ ΑΠΟΛΟΓΗΘΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΕΡΓΑ ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΗ ΦΛΩΡΙΝΑ ΩΣ ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΤΟΥ ΕΣΠΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΛΑΙΚΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ. ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΣΥΝΝΕΦΟ. ΑΛΛΑ ΕΛΕΓΕ ΣΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΑΛΛΑ ΣΤΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ. ΔΥΟ ΣΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΔΥΟ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΒΟΣΔΟΥ. ΝΑ ΠΙΑΣΟΥΜΕ ΔΥΟ ΠΟΡΤΕΣ ΓΙΑΤΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΙΝΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ.ΑΣΤΑ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗ ΒΡΑΣΤΑ. ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΤΗ ΤΟΥ. ΤΑ ΜΟΙΡΑΣΕ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙ Ο ΣΤΑΘΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΕΝΤΑΞΕΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ!..Ο ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ ΕΙΝΑΙ "ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΚΑ"..ΑΣ ΕΙΝΑΙ!
    ΑΛΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΡΕΠΟΥΣΟΓΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΠΟΥΤΑΡΟΓΛΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ωραία!... Ωραία!...
      και σαν αξιόπιστος φεύγει απο ένα σουπερ μνημονιακο ξενόδουλο κόμμα...ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΒΑΡΑΣ ΡΕΠΟΥΣΑΚΙΑ ΚΛΠ δύσκολο να κανεις τον ΝΤΑΗ ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ!!!

      Η κυρία ΝΤΟΡΑ είχε υποψήφιο στην Θράκη ένα παληκαρι τρομάρα του που δήλωσε ΤΟΥΡΚΑΛΑΣ κλπ κλπ. Το να είσε πολιτικός είναι πιά φοβερό πράγμα ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΧΗΜΑ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΔΩΣΙΛΟΓΙΚΟ ΦΟΥΛ!

      ΔΗΘΕΝ ... ΔΗΘΕΝ ...ΔΗΘΕΝ ....ΔΗΘΕΝ...!!!

      Διαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.