Δευτέρα 28 Μαΐου 2012

Σύσκεψη συγκαλεί ο Στ. Κωνσταντινίδης για τον οδικό άξονα Φλώρινα - Νίκη

Με αγωνία παρακολουθώ τη στασιμότητα στην εξέλιξη σχετικά με την υλοποίηση του δημοπρατηθέντος έργου κατασκευής του οδικού άξονα Φλώρινας-Νίκης.
Επειδή, θεωρώ εύλογες τις επιφυλάξεις και τις αντιρρήσεις των κατοίκων της περιοχής στην οποία θα διανοιχθεί ο αναγκαίος για την κατασκευή του οδικού άξονα δανειοθάλαμος,
Επειδή, θεωρώ ταυτόχρονα τον συγκεκριμένο οδικό άξονα μείζονος σημασίας για την ανάπτυξη της Περιφερειακής Ενότητας Φλώρινας, 

Επειδή, εκτιμώ ότι οι καθυστερήσεις θα κοστίσουν την απένταξη του έργου,
Αναλαμβάνω την πρωτοβουλία να συγκληθεί σύσκεψη όλων των αρμοδίων και εμπλεκομένων, πιστεύοντας ότι μέσα από συζήτηση μπορούμε να καταλήξουμε στη συμφερότερη λύση για τον τόπο μας. Η σύσκεψη θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 31 Μαίου στις 11 το πρωί στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Φλώρινας.

Με εκτίμηση
Ευστάθιος Κωνσταντινίδης
Βουλευτής Φλώρινας

9 σχόλια:

  1. μηπως να ασχολουσαστε καλυτερα με τον αξονα ,που θα φερει τον κοσμο στη Φλωρινα απο την Εγνατια και οχι αυτον που θα τον διωξει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μπράβο μας ανοίγουν δρόμο για τα Μπίτολα και όχι για τη Θεσσαλονίκη

      Διαγραφή
  2. Μακάρι να ενδιαφερόταν ο Βο(υ)λευτής μας και για το πως θα ζεσταθούν οι κάτοικοι της Φλώρινας τον φετινό χειμώνα. Αλλά απο ότι φαίνεται ξέρει ποιών τα συμφέροντα να εξυπηρετήσει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εγώ δέν αγωνιώ καθόλου Να μήν γίνει ποτέ ΤΩΝ ΠΟΤΩΝ για τον απλούστατο λόγο ΔΕΝ ΨΩΝΙΖΩ ΣΤΗΝ ΦΥΡΟΜ ΔΈΝ ΨΗΦΊΖΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΣΑΣ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΙ ΤΕΛΩΝΙΑΚΟΣ ΑΡΧΙΤΕΜΠΕΛΗΣ να με πηγαινοφέρνουν στο σπίτι μου σκοπιανοί με λάδωμενα χέρια. ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΝΙΚΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ.σπατάλη και οικονομική καταστροφή για την Φλώρινα σημαίνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. XAZEΣ ΘΕΣΕΙΣ ΧΑΡΑ Η ΕΜΠΑΘΕΙΑ ΓΕΜΑΤΕΣ.
      ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΞΑΝΑΒΡΕΘΟΥΝ ΚΟΝΔΥΛΙΑ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΟ ΕΡΓΟ ΡΕ ΧΕΡΧΕΛΕΔΕΣ;
      ΜΗΠΩΣ, ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΑ, ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΔΙΕΞΟΔΟΣ, ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΒΑΛΚΑΝΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ; ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ; ΣΑΦΩΣ ΟΧΙ.
      ΑΛΛΑ ΑΝ ΤΟ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΟ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ.
      ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΑ ΚΩΝ/ΔΗ. ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ ΟΜΩΣ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ.
      ΣΤΑΘΗ, ΣΕ ΑΥΤΟ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ, ΠΡΟΧΩΡΑ.
      ΜΗ ΣΕ ΣΤΑΜΑΤΟΥΝ ΟΥΤΕ ΤΑ ΝΤΑΜΑΡΙΑ, ΟΥΤΕ ΤΑ ΓΟΜΑΡΙΑ...

      Διαγραφή
  4. ΕΡΓΟ 100 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΕΥΡΩ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΑΚΥΡΩΣΟΥΝ. ΜΕΤΑ ΛΕΜΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΡΓΑ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ ΟΤΑΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΔΕΝ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ.
    ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.
    ΠΡΟΧΩΡΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΑΥΤΟ ΣΤΟΝ ΝΟΜΟ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΤΟ ΕΡΓΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ, ΧΩΡΙΣ ΟΜΩΣ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΤΟΠΙΟ ΦΥΣΙΚΟΥ ΚΑΛΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΦΗΣΟΥΝ ΕΝΑ ΑΣΧΗΜΟ ΚΑΙ ΣΕΛΗΝΙΑΚΟ ΤΟΠΙΟ ΣΤΙΣ ΑΝΩ ΚΛΕΙΝΑΙ. ΤΟ ΣΕΛΗΝΙΑΚΟ ΤΟΠΙΟ ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΡΑΤΟ ΑΠΟ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ.
    ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΑΝΩ ΚΛΕΙΝΩΝ ΦΛΩΡΙΝΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΝΤΕ ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ..ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΙ ΛΕΤΕ. ΕΛΛΑΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΣΟΥ.ΤΟ ΕΡΓΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ....ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ;;;ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΝΟΜΑΝΕ ΟΙ ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ, ΟΙ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΕΣΑΖΟΝΤΕΣ..
    ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ. ΑΥΤΑ ΜΟΝΟ ΕΔΩ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ.
    ΜΑΣ ΠΑΙΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΣΙΜΠΑΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ξέχασες κυρίως τους σκοπιανούς που τα κονομάμε και θέλουν δρόμο ταχείας κυκλοφορίας για να πηγαίνουν οι Φλωρινιώτες να τους τα ακουμπάνε .Σε λίγο θα λέμε ζήτω που μας κρεμάνε. Βουλευτής της Φλώρινας αντί να ασχολείται με το συμφέρον της Φλώρινας έκλυπαρεί αγωνιά να στρώσει το χαλί στους σκοπιανούς ντόπιους εργολάβους και κοροιδα .Μόνο στην Φλώρινα αυτό συμβαίνει πρός ελεηνή ψηφοθηρία. αρχιτεμπέληδες κονομημένοι..

      Διαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.