Τετάρτη 30 Μαΐου 2012

Με 20 μετάλλια γύρισε από την Έδεσσα ο Α.Σ. «Παγκράτιον»

Απόλυτα επιτυχημένη επέστρεψε η 16μελής αποστολή του Α.Σ "ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΝ" από το 6ο κύπελλο καράτε Βόρειας και Κεντρικής Ελλάδος που πραγματοποιήθηκε στην Έδεσσα την Σάββατο 26 Μαΐου 2012.
Η αποστολή είχε στις αποσκευές της 20 μετάλλια: 9 χρυσά, 7 ασημένια και 4 χάλκινα.
Όλοι οι αθλητές του συλλόγου έκαναν άριστη εμφάνιση πιάνοντας σχεδόν το μέγιστο της απόδοσής τους και συνέχισαν την παράδοση που θέλει τον σύλλογο πρωταγωνιστή σε όλες τις διοργανώσεις που συμμετάσχει.
Την αποστολή συνόδευσαν ο sensei Κορομπίλης Γεώργιος και από το Δ.Σ, ο πρόεδρος Τσαρτσιταλίδης Κίμων, το μέλος Μπογδάνης Κων/νος.
Οι αθλητές που συμμετείχαν και οι θέσεις που πήραν είναι:
Χρυσά μετάλλια
1. Τσαρτσιταλίδου Ειρήνη – Μαρία 1η θέση kata Νεανίδων
2. Παλιογιάννη Φωτεινή 1η θέση kata κορασίδων (2003)
3. Τσάνης Πέτρος 1η θέση kata παίδων (2004)
4. Αναστασίου Τραϊανός 1η θέση kata & kumite παίδων (2003)
5. Λιάπης Κων/νος 1η θέση kata παίδων (2005)
6. Παπαδόπουλος Χρήστος 1η θέση kata παίδων (2004)
7. Μπογδάνης Πέτρος 1η θέση kata Εφήβων & kumite Εφήβων
Αργυρά μετάλλια
1. Αμβράσης Βασίλειος 2η θέση kata & kumite παίδων (2003)
2. Φορτωμάρης Θεοφάνης 2η θέση kata παίδων (2005)
3. Σίσσης Βύρων 2η θέση kata & kumite Εφήβων
4. Τσαρτσιταλίδης Ηλίας 2η θέση kata Ν. Ανδρών
5. Σγουρίδου Χριστίνα 2η θέση kata Νεανίδων
Χάλκινα μετάλλια
1. Παλιογιάννη Φωτεινή 3η θέση kumite κορασίδων (2003)
2. Τσάνης Πέτρος 3η θέση kumite παίδων (2004)
3. Τσαρτσιταλίδης Ηλίας 3η θέση kumite Ανδρών
4. Μπακάλης Νικόλαος 3η θέση kata Παίδων (2002)

Τσαρτσιταλίδης Κίμων (πρόεδρος): Έγιναν πολλά και δυνατά παιχνίδια, οι αθλητές του συλλόγου μας τα πήγαν τόσο καλά που στο τέλος είχαμε αναπόφευκτα και τέσσερεις “εμφύλιους” τελικούς. Είχαμε τον Αμβράση με τον Αναστασίου και στα kata και στο kumite, την Τσαρτσιταλίδου με την Σγουρίδου στα kata και τον Σίσση με τον Μπογδάνη στα kata. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά και στους προπονητές. Το Δ.Σ του συλλόγου θα είναι πάντα δίπλα στους αθλητές και θα τους διασφαλίσει την ακεραιότητα και την νομιμότητα στους αγώνες που θα συμμετάσχουν και πάντα στα πλαίσια της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καράτε και το λέω αυτό γιατί έγιναν πολλοί αυτοί που διοργανώνουν αγώνες, χωρίς μέτρα ασφάλειας, χωρίς έγκριση από την ΕΛ.Ο.Κ, χωρίς αναγνωρισμένους διαιτητές και τα βαφτίζουν “Πανελλήνια” με μόνο γνώμονα το κέρδος.

Κορομπίλης Γεώργιος (προπονητής): θέλω να ευχαριστήσω όλα τα παιδιά μου που αγωνίζονται και διαφημίζουν παντού πρώτα την πόλη μας και μετά τον σύλλογο. Στις εγκαταστάσεις του συλλόγου γίνεται σκληρή και συστηματική δουλειά η οποία φαίνεται από τα αποτελέσματά της. Δεν θέλω να πω πολλά σε τέτοιες περιπτώσεις μιλάν τα έργα σε κάθε συμμετοχή του συλλόγου σχεδόν πάντα όλοι οι αθλητές του ανεβαίνουν στο βάθρο τους εύχομαι λοιπόν να συνεχίσουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.