Σάββατο 26 Μαΐου 2012

Πάνω από 35% η ανεργία στη Φλώρινα

Πάνω από 35% φθάνει η ανεργία στην περιοχή της Φλώρινας αποκάλυψε ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου της Φλώρινας Στέφανος Μπίρος, μιλώντας στο «Περισκόπιο της Περιφέρειας» του 102 FM της ΕΡΤ3.
Ο κ. Μπίρος πρόσθεσε ότι πολλές επιχειρήσεις δεν πληρώνουν πλέον στους εργαζόμενους τους ήδη μειωμένους μισθούς, οδηγώντας τους στην ανέχεια και την τοπική αγορά στην κατάρρευση.
Ο πρόεδρος του ΕΚΦ επεσήμανε ότι σε συνεργασία με την Επιθεώρηση Εργασίας θα εντείνουν τους ελέγχους στις επιχειρήσεις της περιοχής ώστε να εφαρμόζονται πλήρως οι συλλογικές συμβάσεις εργασίας που ισχύουν και να τιμωρούνται όσοι εργοδότες τις καταστρατηγούν.

11 σχόλια:

  1. ο κύριος Μπίρος αφού νοιαζεται τόσο πολύ για την ανεργία στην πόλη του να αφήσει τ ποσοστά κ αυτος κ ο πρόεδρος τ επιμελητηριου κ να κάνουν κατι για τον τόπο τους.αιντε απο λογια κ στατιστικες μπουχτησαμε οι νεοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΓΑΠΗΤΕ ΦΙΛΕ ΜΕ ΚΑΤΙ ΤΥΠΟΥΣ ΣΑΝ ΤΟΝ κ.ΜΠΙΡΟ ΠΕΡΝΑΜΕ ΟΤΙ ΠΕΡΝΑΜΕ, ΡΩΤΗΣΕ ΤΟΝ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΙ ΜΙΣΘΟ ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΑΙ ΑΝ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΟΤΕ.

      Διαγραφή
  2. Mήπως ο Αντιλέξης Τρίπλας μας φέρει χειρότερη οικονομική ζημία στη χώρα από τον Ανδρέα Καταχρέου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Mήπως ο ΑντιONIS SAMARANG OLA TA SFAZO OLA TA MAXERONO ARKEI NA GINO PROTHIPOURGOS μας φέρει χειρότερη οικονομική ζημία στη χώρα από τον Ανδρέα Καταχρέου; E?

      Διαγραφή
  3. Ο καμπος της Φλώρινας περιμένει τους νέους της να τον δουλέψουνε και όχι να πίνουν την φραπεδάρα τους στον πεζόδρομο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εσείς οι νέοι που μπουχτίσατε περιμένετε από τον Μπρίο και τον Σαπαλίδη να σας σώσουν και πάτε και ψηφίζετε ΠΑΣΟΚ και ΝΔ που τα ψηφοδέλτιά τους απαρτίζονται από βολεμένους με αδιαφανή μέσα...ιδίως αυτό της ΝΔ και δε σας φταίει η βλακεία που σας δέρνει αλλά ο Σαπαλίδης και ο Μπρίος. Καλά κάνουν και σας δουλεύουν ο Κωνσταντινίδης και ο Σαμαράς.Αλλά είναι καλοί άνθρωποι και σας λένε καλημέρα στο δρόμο, έτσι? Όχι το τρένο να σας κόψουν, όχι το πετρέλαιο να πάει στα 2€, όχι η ανεργία στο 50%, εσείς μυαλό δεν βάζετε, οπότε δε σας φταίει ούτε ο Σαπαλίδης, ούτε ο Μπρίος. Οι γονείς σας ίσως να φταίνε...αυτά, βαρέθηκα...τσάμπα γράφω, έχετε μπερδέψει τα κόμματα με τις ομάδες.
    Anonymous...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μα αν βγει ο Τσίπρας θα καταστραφούμε...θα χάσουμε πολλά..
      και ο σύλλογος μας θα κλείσει!

      Σύλλογος Ελλήνων Βιομηχάνων (ΣΕΒ) το ΣΕΒ στηρίζει ΝΔ και ΠΑΣΟΚ και λίγο ΛΑΟΣ και πάρα πολύ Παπαδήμο.

      Διαγραφή
    2. ΤΟΝ ΛΑ.Ο.Σ. ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΜΟΝΟ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΟΧΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΜΕ ΧΡΥΣΕΣ ΒΑΛΙΤΣΕΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ

      Διαγραφή
    3. χαζοι θα ειναι τοτε...γιατι αυτος μας επεβαλε τον Παπαδημο... η οχι? τετοια εκανε και εφτασε στο 0,3 και αυγη στο 7!!! ασε οι πατριοτες εχουν να στηριζουν

      Διαγραφή
  5. ποσο δικιο εχεις φιλε 9.36!οσο για τον 7και τεταρτο..εχω να πω πως αυτη η σκεψη βολευει πολλους!το να πινεις καφε στα 20και στα 30σου στον πεζοδρομο μονο κακο δεν ειναι!!απεναντιας!κ επισης εγω δεν ξερω κανενα νεο που παρατησε τη δουλεια του για το φρεντο του αλλα πολλους βολεμενους που ολο σκαστοι ειναι για κανα τσιπουρακι!ΑΣΕ ΜΕ ΛΟΙΠΟΝ!κ πεζοδρομος αφου κυκλοφορεις τυπε ειναι γεματος λεβεντοσυνταξιουχους στα 50κατι τους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Θα συμφωνήσω με τα περισσότερα σχόλια, αναρωτιέμαι αν υπάρχουν πλέον πραγματικοί αγρότες στην Φλώρινα, όπου σταθώ και όπου βρεθώ ακούω για διάφορες αποζημιώσεις επιδοτήσεις κτλ.
    Βέβαια τώρα της μοδός είναι τα φωτοβολταϊκά,τα αγροτεμάχια τα χωράφια, η γόνιμη γη που κάποτε τάιζε τους παππούδες μας και τους γονείς μας έχουν γίνει φωτοβολταϊκά.
    Δεν βλέπω καμιά πρωτοβουλία από κανένα σε οποιοδήποτε κλάδο, η ΔΕΗ τελείωσε, το Δημόσιο τέλος...οι γεωργοί έχουν γίνει επενδυτές ηλεκτρικής ενέργειας, και οι υπόλοιποι περιμένουν την αποζημίωση ή την επιδότηση, βέβαια εγώ δεν έχω πάρει καμιά επιδότηση ή αποζημίωση για όσα έχω υποστεί...
    Για όλα φταίει ο Μπίρος και ο Σαπαλίδης κανένας άλλος....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.