Πέμπτη 31 Μαΐου 2012

Συγχαρητήρια του συλλόγου «Οκτάβα»

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων του Ωδείου Φλώρινας Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας θα ήθελε να εκφράσει τα συγχαρητήριά του στην παιδική χορωδία του Ωδείου μας και στη δασκάλα τους κ. Ανδρέια Διδασκάλου για την άψογη εμφάνισή τους στην 7η Συνάντηση Χορωδιών, που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 26 Μαΐου 2012 στο Βελβεντό. Πολλά συγχαρητήρια και θερμές ευχαριστίες και στην κ. Γιούλια Κόπτεβα, καθηγήτρια φλογέρας – όμποε, για την προετοιμασία και την άψογη εμφάνιση του τμήματος της φλογέρας, που συνόδευσαν τη χορωδία μας.
Επίσης συγχαίρουμε τον Αντώνη Σελεμίδη που συνόδεψε τη χορωδία στο πιάνο, αλλά και τις μαθήτριες της φωνητικής Στεφανία Δόντσιου, Αναστασία Πιερία και Δήμητρα Σελεμίδου, που στις ξεχωριστές εμφανίσεις τους μάγεψαν το κοινό. Η όλη εμφάνιση της χορωδίας μας απέσπασε έντονο χειροκρότημα και κολακευτικά σχόλια από τους παρευρισκόμενους.
Οι πανευρωπαϊκές και πανελλήνιες διακρίσεις για το Ωδείο Φλώρινας Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας όμως συνεχίζονται, καταδεικνύοντας τη σοβαρή δουλειά που γίνεται σε αυτό. Οι επιτυχίες αυτές κρύβουν πολλή και σοβαρή δουλειά τόσο από τους μαθητές όσο και από τους δασκάλους τους.
Έτσι το νεοσύστατο Δ.Σ. του Συλλόγου μας οφείλει να συγχαρεί καταρχήν τον κλαρινετίστα του Ωδείου μας, Παύλο Νίκου, ο οποίος επιλέχθηκε να παρακολουθήσει το «EUYO Leverhulme Summer School» και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στο μέλλον. Η Φλώρινα και το ωδείο στο οποίο έκανε τα πρώτα του βήματα θα τον καμαρώνει πάντα.
Επίσης στον 27ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Πιάνου της Χ.Ο.Ν. (Χορωδία & Ορχήστρα Νέων) που διεξήχθη στις 27 Απριλίου 2012 στην Αθήνα, οι μαθήτριες Ειρήνη Δεμερτζή και Μαρία Ξανθοπούλου, της καθηγήτριας πιάνου κ. Άννιας Χατζησυμεωνίδου, απέσπασαν το Β’ Βραβείο στην κατηγορία Β’ 4 χέρια, γεμίζοντας όλους μας χαρά και υπερηφάνεια.
Θερμά συγχαίρουμε ακόμη τη μαθήτρια Παρασκευή Παπαναούμ της τάξης κιθάρας του κ. Νίκου Γεωργίου, η οποία απέσπασε το Γ’ Έπαινο στην κατηγορία Γ’ (ηλικίες έως 16 ετών) στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Κιθάρας που διεξήχθη στη Βέροια.

Από το Δ.Σ. του Συλλόγου «Οκτάβα»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.