Παρασκευή 15 Ιουλίου 2011

Ραγδαίες οι εξελίξεις στη δίκη της "Κρουά Κρουά"

Σημαντικές είναι πλέον οι εξελίξεις στη δίκη της εκδότριας της εφημερίδας «Κρουά Κρουά» Ντ. Κουτουράτσα, μετά τη μήνυση που κατέθεσε εναντίον της ο δήμαρχος Φλώρινας Γ. Βοσκόπουλος.
Σήμερα, ολοκλήρωσε την κατάθεσή του ο πρώην νομάρχης Γιάννης Στρατάκης, ενώ το δικαστήριο αποφάσισε να συνεχιστεί η δίκη την Τετάρτη 19 Οκτωβρίου. Παράλληλα, ζητήθηκε και από τις δύο πλευρές να καταθέσουν έγγραφα και αποδεικτικά στοιχεία σχετικά με την υπόθεση.
Επιπλέον, το δικαστήριο ζήτησε να κληθούν ως μάρτυρες οι: Ζέτα Ρίζου, διευθύνουσα συμβούλος της ΑΝ.ΦΛΩ, Κώστας Μωυσιάδης, πρώην μέλος του Δ.Σ της ΑΝ.ΦΛΩ, Ηλέκτρα Πιτόσκα, διευθύντρια πολιτισμού της πρώην Ν.Α Φλώρινας και Θάλεια Κωτσοπούλου, γενική διευθύντρια της πρώην Ν.Α Φλώρινας.
Η εισαγγελέας επίσης, ζήτησε να της διαβιβαστεί το σύνολο των μέχρι τώρα πρακτικών της δίκης και των εγγράφων που κατατέθηκαν, προκειμένου να διερευνηθούν στα πλαίσια προκαταρκτικής εξέτασης, πιθανά αξιόποινες πράξεις που τελέστηκαν κατά την προμήθεια των επίπλων του γραφείου νομάρχη, του πολυτελούς οχήματος και ενός μικρού λεωφορείου.
Επίσης, η προκαταρκτική εξέταση θα διερευνήσει την πρόσληψη είκοσι (20) ατόμων από την ΑΝ.ΦΛΩ, την παραγωγή ενός DVD αξίας 82.000 € για την τουριστική προβολή του νομού, την καταστροφή υλικού και εγγράφων της Ν.Α χωρίς πρωτόκολλα καταστροφής τους, καθώς και τα έγγραφα με τις εκτός έδρας
μετακινήσεις όλων των υπαλλήλων της Ν.Α. την τελευταία πενταετία.
 

Με πληροφορίες από το florineanews.blogspot.com

10 σχόλια:

  1. kai afton edo ton anthropo ton ekanan oi floriniotes dimarxo!!!!! e den exoume oti mas aksizi??? giati aporite gia ta xalia mas???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ήρθε η ώρα να τοποθετηθεί η Δόκτωρ Ζέτα! Μεγάλες στιγμές...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΖΕΤΑ ΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΕΔΩΛΙΟ ΝΑ ΣΕ ΔΟΥΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. λετε να βγει τιποτα απο αυτη την υπόθεση; λέτε να δει καμμια φορά φως ο αμοιρος αυτος τόπος; λέτε να αρχίσει να δικαιώνεται ο κόσμος που φωνάζει.. Για να δούμε.. Μπράβο σου Κρουά για την ολη υπόθεση, απο κατηγορούμενη έγινες κατήγορος..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ακουσα οτι η δρ ζετα πηρε 6000 ευρω για μια μετακινηση στην αθηνα για 2 μερες αληθευει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η κ. Πιτόσκα να υποθέσω πως θα μας πει και καμία συνταγή μαγειρικής, ή για την χρηματοδότηση και των δικών της εκδόσεων; Η κ. Θάλεια Κωτσοπούλου θα μιλήσει για πολεοδομικές παραβάσεις και πως να τις αποφύγετε; Ο κ. Μωυσιάδης αν έχει καρδιά ας ρίξει την μαχαιριά..όσο για την dr Ρίζου, είναι βέβαιο πως θα μιλήσει για τα αναριχητικά φυτά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Φοβάμαι ότι η Ζετούλα μας θα χάσει φέτος τις διακοπούλες της!
    Μάλλον θα πρέπει να παρακολουθήσει εντατικά σεμινάρια για την προσαρμογή στη νέα πραγματικότητα!
    Το κορίτσι μέχρι τώρα το μόνο που έχει μάθει είμαι να προεδρεύει και γενικώς να διατάζει!
    Δεν θα της είναι καθόλου εύκολο να λειτουργήσει υπό τας διαταγάς της προέδρου του δικαστηρίου και της εισαγγελέως!
    Το απολύτως βέβαιο πάντως είναι ότι θα......μαρτυρήσει!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. καιρος να ξεκαθαρίζει το τοπίο. Η πλάκα θα ειναι αν αρχίσουν να καρφώνουν ο ενας τον άλλον.. Θα ξεμείνει απο αιρετούς η Φλώρινα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μα φίλε μου 6:42, από την μέχρι τώρα διαδικασία, το αλληλοκάρφωμα και οι αποκαλύψεις των άπλυτων, μεταξύ αιρετών, φαίνεται ότι βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη και προμηνύεται λαμπρή συνέχεια!
    Είναι η μεγάλη μας ευκαιρία να ξεσκαρτάρουμε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. και παλι οπως παντα δεν θα γινει τιποτα .ο καθενας θα παραμεινει στη θεση του κ οσο για τη Ζετα αφου μπορεσε κ τρυπωσε τελειωμενη υποθεση κ για τα 6000 χιλιαρικα που πηρε για Φλωρινα Αθηνα κ λιγα πηρε εγω ξερω για ποιο κοντινεσ αποστασεις περναν πολλα περισοτερα .κ παλι ο νομοσ δεν θα τουσ αγγιξει εδω θα ειμαστε κ παλι

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.