Πέμπτη 14 Ιουλίου 2011

Συνεχίζεται σήμερα η δίκη της «ΚΡΟΥΑ ΚΡΟΥΑ»

Συνεχίζεται σήμερα το πρωί, στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο, η δίκη της εκδότριας της εφημερίδας «Κρουά Κρουά», Ντ. Κουτουράτσα, μετά από μήνυση που κατέθεσε ο δήμαρχος Φλώρινας Γ. Βοσκόπουλος για συκοφαντική δυσφήμιση.
Κατά τη σημερινή ακροαματική διαδικασία θα συνεχίσει την κατάθεση του ο αντιπεριφερειάρχης και πρώην αντινομάρχης Γιάννης Αντωνιάδης, ο οποίος θα δεχτεί τις ερωτήσεις του συνηγόρου υπεράσπισης Π. Αλτίνη. Με την ολοκλήρωση της κατάθεσης του κ. Αντωνιάδη, σειρά θα έχει ο πρώην νομάρχης Γιάννης Στρατάκης.
Να υπενθυμίσουμε πως την περασμένη εβδομάδα, η εισαγγελέας είχε ζητήσει την κλήση πέντε νέων μαρτύρων, αλλά και να προσκομιστούν το βιβλίο υλικού, το πρωτόκολλο παράδοσης – παραλαβής μεταξύ Βοσκόπουλου - Ηλιάδη, καθώς και οι πίνακες με τις εκτός έδρας αποζημιώσεις των υπαλλήλων που διενεργούσαν έρευνα αγοράς.

2 σχόλια:

  1. Δήμαρχος Φλώρινας: η μοναδική του ασχολία "οι δίκες" τα sms η αλληλογραφία οι αναθέσεις, και τα κολονάκια με τα λεφτά όλων των συνδημοτών μας. Αυτοί οι άνθρωποι αξίζουν σε όλους τους Φλωρινιώτες. Να τους χαιρόμαστε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ολα αυτά ειναι μία ασχολία? Τι αλλο να σου κανει δηλαδή...........

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.