Σάββατο 9 Ιουλίου 2011

Προβλήματα στο υποκατάστημα του ΙΚΑ

Επιστολή προς τον διοικητή του ΙΚΑ, Ροβέρτο Σπυρόπουλο, απέστειλε η διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Φλώρινας, σχετικά με τα προβλήματα του υποκαταστήματος Φλώρινας. Αναλυτικά:
«Κύριε Διοικητά
Σχετικά με το υπ’ αριθ. 371/23.09.10 εγγράφου μας, που σας είχαμε αποστείλει σας είχαμε τονίσει την αναγκαιότητα για τη λειτουργία του ακτινολογικού εργαστηρίου στο τοπικό υποκατάστημα του ΙΚΑ Φλώρινας. Με λύπη μας πληροφορηθήκαμε ότι η γενική διεύθυνση υπηρεσιών υγείας, υγειονομικών υπηρεσιών του τμήματος προγραμματισμού, αποφάσισε την αναστολή της λειτουργίας του ακτινολογικού εργαστηρίου.
Επιφυλασσόμαστε της σκοπιμότητας και των συμφερόντων για το που αποσκοπεί η απόφαση αυτή, αφού κατά αυτό τον τρόπο όχι μόνο θα μειωθούν αλλά θα αυξηθούν τα έξοδα του ΙΚΑ, οι ασφαλισμένοι θα αναγκαστούν να πηγαίνουν σε ιδιώτη ακτινολόγο γιατρό, όταν η χώρα μας χρειάζεται ακόμα και το 1€ εξοικονόμησης και μείωσης των δαπανών.
Οι δικαιούχοι θα ταλαιπωρούνται αφάνταστα μετακινούμενοι από τα ιδιωτικά κέντρα στο ΙΚΑ για να πάρουν επιστροφή το χρηματικό ποσό που τους αναλογεί.
Θεωρούμε ότι η απόφαση αυτή είναι απαράδεκτη, θίγει τους ασφαλισμένους, τις υπηρεσίες του ΙΚΑ και συγχρόνως επιβαρύνει την εθνική οικονομία.
Ζητούμε επιτέλους να λάβετε σοβαρά υπόψη τις ανάγκες των ασφαλισμένων στο υποκατάστημα του ΙΚΑ Φλώρινας και να λειτουργήσετε ισότιμα με άλλες περιοχές της χώρας.
Ζητούμε επίσης να ανακαλέσετε την απόφαση αναστολής λειτουργίας του ακτινολογικού στη Φλώρινα.
Παρακαλούμε για δικές σας ενέργειες.

ΓΙΑ ΤΟ Ε.Κ.Φ.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΜΠΙΡΟΣ
Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΜΙΧΑΗΛ ΚΑΡΑΚΟΛΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.