Σάββατο 9 Ιουλίου 2011

Αιτήσεις για τους πίνακες αναπληρωτών και ωρομισθίων εκπαιδευτικών

Καλούνται οι υποψήφιοι εκπαιδευτικοί Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης που πληρούν τις προβλεπόμενες από τις εγκυκλίους προϋποθέσεις, να υποβάλουν αίτηση για ένταξη στους πίνακες αναπληρωτών και ωρομισθίων εκπαιδευτικών, για το διδακτικό έτος 2011-2012, για τα σχολεία Γενικής Παιδείας.
Για τις αιτήσεις Μουσικών κλάδων και για την Ειδική Αγωγή θα ακολουθήσουν ξεχωριστές εγκύκλιοι
Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να καταθέσουν τις αιτήσεις τους στα γραφεία των Διευθύνσεων (Νομαρχία - Κτήριο Περιφέρειας – 1ος όροφος), από 7-7-2011 έως 15-7-2011, κατά τις εργάσιμες μέρες, από τις 8:00 πμ έως 2:30 μμ.
Οι σχετικές εγκύκλιοι είναι αναρτημένες στο site του Υπουργείου Παιδείας

1 σχόλιο:

  1. Επειδή το έφερε η συζήτηση, επανέρχομαι σε πρόσφατο σχόλιό μου. Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, διεκδικεί με αξιώσεις θέση στο μελλοντικό ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ γυναίκα εκπαιδευτικός, συνδικαλίστρια, η οποία - πάντοτε σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες - ήδη έχει αρχίσει απογευματινές επισκέψεις σε χωριά του νομού μας. Παρακαλούνται οι γνωρίζοντες από το χώρο του κυβερνώντος κόμματος, να επιβεβαιώσουν ή να διαψεύσουν την πληροφορία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.