Τρίτη 6 Οκτωβρίου 2015

Συμμετοχή του Σ.Ο.Χ. στην Παμφλωρινιώτικη Ορειβατική Συνάντηση

Με μεγάλη χαρά και πολυπληθή ομάδα συμμετείχε ο Σ.Ο.Χ. Φλώρινας στην παραδοσιακή Παμφλωρινιώτικη Ορειβατική Συνάντηση. Η εκδήλωση διοργανώθηκε όπως κάθε χρόνο από τον Σ.Ε.Ο. Φλώρινας στο γραφικό καταφύγιο του Οροπεδίου και είχε μεγάλη επιτυχία. Το ορειβατικό τμήμα του Σ.Ο.Χ. μαζί με τα φυτώρια των χιονοδρομικών ομάδων έφτασαν από νωρίς στο Οροπέδιο και δοκίμασαν την Ορειβατική φασολάδα που προσφέρεται στην εκδήλωση κάθε χρόνο, και αποτελεί σημείο αναφοράς.

Με σύμμαχο τον καιρό τα παιδιά χάρηκαν την φύση και την ορεινή πεζοπορία σε μια πανέμορφη διαδρομή που ξεκινά λίγα μόλις μέτρα από τον αστικό ιστό της πόλης. Δίπλα στους παλιούς ορειβάτες του Σ.Ο.Χ. έμαθαν αρκετά πράγματα για την ορειβασία και την ασφάλεια στο βουνό. Φώναξαν ΕΕΕΕΕΕΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣ !!!!!!!!!! και χάρηκαν την λιακάδα και τα όμορφα φθινοπωρινά χρώματα.

Ο πρόεδρος και το Δ.Σ. ευχαριστεί θερμά τον Σ.Ε.Ο. Φλώρινας για την άριστη εκδήλωση και εύχεται πολλές και καλές κορφές σε όλους τους ορειβάτες της πόλης.

Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος
Γιαζιτζίδης Σάββας

1 σχόλιο:

  1. ΠΟΛΛΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΑϊΘΑΛΗ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΣΟΧ ΚΑΙ ΤΟ ΝΕΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΠΟΥ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΩΣ ΣΚΟΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟ ΚΕΡΔΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.