Παρασκευή, 30 Οκτωβρίου 2015

Συμμετοχή επιχειρήσεων - μελών του ΕΒΕ Φλώρινας στη Διεθνή Έκθεση Τροφίμων - Ποτών «3η Foodexpo»

Το Επιμελητήριο Φλώρινας καλεί τις επιχειρήσεις – μέλη του που ενδιαφέρονται να λάβουν μέρος ως εκθέτες στη Διεθνή Έκθεση Τροφίμων – Ποτών, Τεχνολογίας Τροφίμων και Εξοπλισμού καταστημάτων, «3η Foodexpo 2016», «υπό την ομπρέλα» του Επιμελητηρίου να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους έως 6 Νοεμβρίου 2015, ημέρα Παρασκευή με υποβολή σχετικής αίτησης στην Υπηρεσία του Επιμελητηρίου (Μεγαρόβου 19- Φλώρινα – 1ος όροφος – τηλέφωνο: 2385022466).

Η έκθεση που θα λάβει χώρα στο Εκθεσιακό Κέντρο Metropolitan expo στην Αθήνα και θα πραγματοποιηθεί από 19 έως 21 Μαρτίου 2016, παρουσιάζει ήδη τεράστιο ενδιαφέρον, που αναδεικνύεται από τη μεγάλη ζήτηση περιπτέρων από εκατοντάδες υποψηφίους εκθέτες από την Ελλάδα και το Εξωτερικό, που αναμένεται -σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της διοργανώτριας εταιρίας «Forum A.E.»- να ξεπεράσουν τους 720, ενώ η συνολική επιφάνεια της έκθεσης θα είναι περί τα 30.000 τ.μ.

Στόχος της έκθεσης είναι η ενίσχυση των εμπορικών δεσμών και συνεργασιών για τις επιχειρήσεις του κλάδου που θα λάβουν μέρος, η γνωριμία των εκθετών με εμπορικούς αντιπροσώπους από όλο κόσμο που θα προσκληθούν να την επισκεφθούν και η μεγιστοποίηση εν γένει των εμπορικών ωφελειών για τις συμμετέχουσες επιχειρήσεις στην εγχώρια και παγκόσμια αγορά.

Το Επιμελητήριο προκειμένου να εξασφαλίσει επαρκή χώρο για την προβολή των προϊόντων των επιχειρήσεων – μελών που θα εκδηλώσουν ως τις 06/11/2015 εγγράφως το ενδιαφέρον τους για συμμετοχή, θα προχωρήσει άμεσα στην εκμίσθωση του τελικού χώρου που θα αποφασιστεί από τη Διοίκησή του, λαμβανομένων υπόψη των αιτήσεων που θα δεχθεί.
Για το λόγο αυτό, αμέσως μετά τη λήξη της ορισμένης καταληκτικής ημερομηνίας παραλαβής των αιτήσεων συμμετοχής από τα μέλη, θα πραγματοποιηθεί -με την παρουσία όλων των ενδιαφερομένων και της διοίκησης του Επιμελητηρίου- σύσκεψη και συγκεκριμένα την Δευτέρα 9 Νοεμβρίου 2015 και ώρα 18.00 μ.μ., στο Επιμελητήριο, προκειμένου να συζητηθούν οι προϋποθέσεις και οι όροι συμμετοχής και να εκμισθωθεί έγκαιρα ο εκθεσιακός χώρος που θα εξασφαλίσει την κατά το δυνατόν καλύτερη, επιτυχέστερη και αποτελεσματικότερη προβολή των προϊόντων των τοπικών επιχειρήσεων.

ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.