Πέμπτη, 29 Οκτωβρίου 2015

Επιτυχίες για την Ακαδημία Πολεμικών Τεχνών «Ο Αμύντας», στο Κύπελλο Καράτε Εγχρώμων και Μαύρων Ζωνών Βορείου Ελλάδος

Με σημαντικές διακρίσεις και άριστες εντυπώσεις επέστρεψε η Ακαδημία Πολεμικών Τεχνών «Ο Αμύντας» από το κύπελλο Καράτε Εγχρώμων και Μαύρων Ζωνών Βορείου Ελλάδος, που διεξήχθη στις 25 Οκτωβρίου στην πόλη της Αριδαίας.
Στις κατηγορίες ηλικιακές και μη, συμμετείχαν 29 σύλλογοι με περισσότερους από 500 αθλητές, οι οποίοι προσέφεραν πλούσιο θέαμα στους παρευρισκόμενους, που γέμισαν το κλειστό γυμναστήριο.
Οι αθλητές του προπονητή Σάββα Στεφανίδη, εξαργύρωσαν την καλή τους απόδοση στους αγώνες Κata και Kumite, με την κατάκτηση συνολικά 9 μεταλλίων, εκ των οποίων 2 χρυσά, 2 αργυρά και 5 Χάλκινα.

Οι αθλητές που διακρίθηκαν στην κατηγορία Καφέ και Μαύρων Ζωνών είναι:

ΣΛΙΠΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ - 1η θέση Kata - 3η θέση Kumite

ΣΤΕΦΑΝΙΔΗΣ ΠΕΤΡΟΣ - 1η θέση Kumite

ΣΤΕΦΑΝΙΔΟΥ ΧΡΥΣΟΥΛΑ - 2η θέση kumite

ΚΑΚΔΗΣ ΗΛΙΑΣ - 2η θέση Kumite- 3η θέση Kata

ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ- 3η θέση Kata

ΜΠΟΥΙΚΛΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ - 3η θέση Kumite - 3η Kata

O προπονητής της Ακαδημίας Καράτε "Ο Αμύντας", Σάββας Στεφανίδης, δήλωσε: «Οφείλω να συγχαρώ τους αθλητές μου, για την καλή εικόνα που παρουσίασαν τόσο στον αγωνιστικό χώρο, όσο και σε κοινωνικό επίπεδο. Η προσπάθεια μας δεν σταματάει εδώ, θα συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά προκειμένου την αγωνιστική εξέλιξη των τμημάτων και την υλοποίηση των στόχων μας. Ευχαριστούμε τους γονείς που στηρίζουν τις προσπάθειες όλων των παιδιών και το έργο Ακαδημίας».

1 σχόλιο:

  1. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τόσο ψέμα ... διδάσκεις στα μικρά παιδιά ήθος σεβασμό ευγένεια και μετά βγαίνεις ΨΕΥΤΗΣ στα μάτια τους !!! Ο σύλλογος σου πήρε 1 χρυσό 1 ασημένιο και 3 χάλκινα βρίσκετε στην 25η θέση στον πίνακα των μεταλλίων και αν "μπερδεύτηκες" να σου πω εγώ ποιοι αθλητές σου πήραν και τι θέση λοιπόν: 1η θέση Στεφανίδης Πέτρος kumite 2006 +35kgr 5o kyu - Μαύρες) 2η θέση Στεφανίδου Χρυσούλα kumite 2004 +40 (5o kyu - Μαύρες) 3ες θέσεις Ιωαννίδης Ιωάννης kata 2004 (5o kyu - 4o kyu), Μπουικλής Αναστάσιος kata 2008-2009 Συνένωση 5ο - 4ο kyu) και kumite 2008 -30kgr (5o - 4o kyu). Δεν νομίζω να κερδίζεις κάτι κάνοντας το .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.