Σάββατο, 31 Οκτωβρίου 2015

12 Νοέμβρη Απεργούμε! Όλοι μια γροθιά! Όλοι στο δρόμο του αγώνα!

Το σωματείο εμπορικών ιδιωτικών υπαλλήλων και υπαλλήλων σε επιχειρήσεις παροχής υπηρεσιών συμμετέχει στην Πανεργατική απεργία στις 12 Νοέμβρη. Καλούμε όλους τους εργαζόμενους στο εμπόριο, όλους τους ιδιωτικούς υπαλλήλους, να δώσουν το δυναμικό παρόν.
Να είναι αυτή η απάντηση των εργαζομένων στα νέα βάρβαρα μέτρα της κυβέρνησης, να είναι η μέρα αντεπίθεσης απέναντι στο νέο μνημόνιο. Η συγκυβέρνηση επιβάλλει νέους φόρους, διαλύει το ασφαλιστικό συνταξιοδοτικό, καταπατά και τα τελευταία εργατικά δικαιώματα. Μοναδικός σκοπός τους είναι να υλοποιήσουν όλες τις μνημονιακές δεσμεύσεις, χωρίς να υπολογίζουν το κόστος για εμάς, 40 χρόνια εργασίας και σύνταξη στα 67 για όλους, απολύσεις στο δημόσιο και νέο μισθολόγιο προσαρμοσμένο στα 586 ευρώ του ιδιωτικού τομέα. Μας υπόσχονται ανάπτυξη, αλλά το μόνο που μας περιμένει είναι μεγαλύτερη φτώχεια και ανεργία, η μόνη ανάπτυξη που θα φέρουν, θα είναι για τα κέρδη των μονοπωλιακών ομίλων, συνεχίζοντας την ίδια πολιτική.
Να μην δεχτούμε να ζήσουμε σαν σκλάβοι. Να ανατρέψουμε την πολιτική τους, με ταξικά συνδικάτα σε όλους τους χώρους δουλειάς. Με αλληλεγγύη σε όλους τους κλάδους και σε κάθε γειτονιά. Με συσπείρωση γύρω από το ΠΑΜΕ να φτιάξουμε την κοινωνική συμμαχία που θα ανατρέψει την πολιτική της κυβέρνησης, των μονοπωλίων και της ΕΕ.

ΧΩΡΙΣ ΕΣΕΝΑ ΓΡΑΝΑΖΙ ΔΕΝ ΓΥΡΝΑ ΕΡΓΑΤΗ ΜΠΟΡΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΑΦΕΝΤΙΚΑ
ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ

1 σχόλιο:

  1. Η πιο δύσκολη και αναγκαία απεργία των τελευταίων ετών. Μακάρι να σηκωθούμε και να απεργήσουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.