Τετάρτη 28 Οκτωβρίου 2015

Αγιασμός στον «Shogun»

Στις 18 Οκτωβρίου 2015 στις 12.00 μ. τελέστηκε ο καθιερωμένος αγιασμός για την έναρξη της νέας αθλητικής χρονιάς του Α.Π.Σ ΦΛΩΡΙΝΑΣ “SHOGUN”.
Ο αγιασμός πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του γυμναστηρίου του Συλλόγουμε παρουσία αθλητών γονέων και φίλων του Α.Π.Σ ΦΛΩΡΙΝΑΣ “SHOGUN”.
Μετά το τέλος του αγιασμού το λόγο πήρε η πρόεδρος του συλλόγου και μεταξύ άλλων ανέφερε και τα εξής: «Μοναδικός σκοπός όλων μας είναι η δική σας πρόοδος και εκπλήρωση των ονείρων σας γιατί τα όνειρά σας είναι η ελπίδα μας.» Μετά από πρόσκληση του Συλλόγου τίμησε με την παρουσία του και ο Υποδιοικητής του Αστυνομικού τμήματος Φλώρινας Στέφανος Γάλλιος που μας μίλησε για τη μάστιγα της εποχής το «ΜΠΟΥΛΙΝΓΚ».
Ένα μεγάλο ευχαριστώ από το Δ.Σ του Συλλόγου για τα τόσο χρήσιμα πράγματα που μας είπε. Μετά την ομιλία ακολούθησαν και οι απονομές μαύρων ζωνών που μετά από πολλή δουλειά, σκληρή προπόνηση ήρθε και η ανταμοιβή για τους παρακάτω αθλητές:
Τσουρλίνης Ιωάννης
Βελίδου Έρρικα
Ράλλη Ευαγγελία
Χρόνης Δημήτριος
Μπαζούκας Αθανάσιος

Λίγο πριν το τέλος έγινε απονομή στους αθλητές που κατά την αθλητική χρονιά 2014 -2015 έφεραν διακρίσεις και πρωτιές στο Σύλλογο. Η εκδήλωση έκλεισε με την απονομή διπλώματος προπονητού κατηγορίας Γ΄στην προπονήτρια, εκπαιδεύτρια κ. Μύριαμ Ρασίτ.
Σας ευχόμαστε λοιπόν ολόψυχα να έχετε μια δημιουργική αθλητική χρονιά γεμάτη γνώσεις, νέες εμπειρίες και πολλές επιτυχίες .
Σας υπενθυμίζουμε ότι οι εγγραφές συνεχίζονται κανινικά στα παραρτήματα ΑΜΜΟΧΩΡΊΟΥ ΑΡΜΕΝΟΧΩΡΙΟΥ ΒΕΥΗΣ Κ. ΚΛΕΙΝΩΝ ΙΤΕΑΣ, στο καινούργιο παράρτημα ΠΡΕΣΠΩΝ και στο ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΙΠΠΟΚΡΑΤΟΥΣ 6 (ΔΙΠΛΑ ΣΤΑ ΚΤΕΛ)
ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ ΤΙΣ ΩΡΕΣ 10΄00-12΄00μ΄μ το πρωΐ και 17΄00-21΄00μ΄μ το βράδυ και στα τηλέφωνα:2385025344 και 6979494051(whats up)

Με τιμή το Δ.Σ του συλλόγου


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.