Σάββατο 10 Οκτωβρίου 2015

Ευχαριστήριο του Συλλόγου Νεφροπαθών Φλώρινας

Αυτή τη στιγμή η ΜΤΝ Φλώρινας λειτουργεί μ’ έναν μόνο γιατρό Νεφρολόγο που έχει την ευθύνη 40 ασθενών. Η κ. Βασιλείου Ειρήνη εδώ και τρείς μήνες είναι μόνη της και παρ’ όλα αυτά δεν ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΨΕ στιγμή τους ασθενείς της, εφημερεύοντας 30 ημέρες τον μήνα και μην υπολογίζοντας κούραση!
Θα θέλαμε να της εκφράσουμε τις θερμές μας ευχαριστίες, για την αγάπη και τη φροντίδα με την οποία μας περιβάλλει.
Ελπίζουμε η διοίκηση να μεριμνήσει ώστε σύντομα να στελεχωθεί η μονάδα και με άλλους γιατρούς.

Οι Ασθενείς της Μονάδας Τεχνητού Νεφρού

33 σχόλια:

  1. 50 είναι στο σύνολο τους οι νεφροπαθείς και συγχαρητήρια στην νεφρολόγο εν αντιθέση με κάποιους συναδέρφους της που κλείνουν κλινικές με την πρώτη ευκαιρία , κοιτάν πότε θα συνταξιοδοτηθούν χωρίς να σκεφτούν τους ασθενείς η τι αφήνουν πίσω τους οι οποίοι πέραν των εφημεριών τους δεν εξυπηρετούν κανέναν, στέλνουνμε συστατική επιστολή σε ιδιωτικές κλινικές ασθενείς ή δεν γράφουν φάρμακα σε ασθενείς τους . Η νεφρολόγος Ειρήνη Βασιλείου όπως και πολλοί άλλοι συνάδερφοι της στο νοσοκομείο είναι παράδειγμα προς μίμηση εν αντιθέσει με κάποιους συναδέρφους της που είναι προς αποφυγή και αμαυρώνουν την εικόνα του νοσοκομείου εν ώρα υπηρεσίας . Μπράβο στην νεφρολόγο μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ένα μεγάλο ΕΥΓΕ στη γιατρό. Ο Θεός να την έχει πάντα καλά για το Θεάρεστο έργο που προσφέρει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θεάρεστο πραγματικά.Τον γιατρό που κάνει το καθήκον μην υπολογίζοντας τίποτα τον ευλογεί ο Θεός και η Χάρη Του τον έχει στείλει. Με την Ευλογία Του Κυρίου παιδί μου να είσαι καλά να βοηθάς πάντοτε.
      Πατήρ Δημήτριος.

      Διαγραφή
  3. Γνωρίζοντας (καθώς έκανε αιμοκάθαρση ο πατέρας μου) Α
    ΞΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. αυτή η ανακοίνωση αποφασίστηκε πρίν ή μετά το ιδιαίτερο φαγοπότι των δύο σας σε ταβέρνα στο ποτάμι, καλό είναι να μην λεμε μισές αλήθειες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσένα ανώνυμε το πρόβλημα σου είναι αν η γιατρός τρώει στις ταβέρνες ή σε αυτά που γίνονται εκεί μέσα που έφτασαν οι ασθενείς να τα καταγγείλουν με εξώδικα ακόμα και στον τύπο;Τι προσπαθείς να κρύψεις αλήθεια;Τους φίλους σου που είναι επιστημονικά ανεπαρκείς και καλύπτετε ο ένας τον άλλον;Τόσο μίσος για την κα Βασιλείου δε λέει.

      Διαγραφή
    2. Για κλάματα είστε.Βγάζουν οι άνθρωποι ένα ευχαριστήριο άρρωστοι άνθρωποι με χίλια δυό βάσανα κάθε μέρα για το γιατρό τους και πάτε κι αυτό να το μαυρίσετε;Σήμερα που το σύστημα υγείας έχει απαξιωθεί τόσο υπάρχουν τέτοιοι γιατροί και τους ευχαριστούν και κάνουν λειτούργημα τους μειώνετε;Πώς να εμπιστευτούμε το νοσοκομείο μετά;

      Διαγραφή
    3. Γιατί δεν κατέβηκες από το αμάξι να φας μαζί τους ρε φίλε να σου φύγει και η κάψα;Τι να σου κάνω που δεν είμαι ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ να σε ψάξω γιατί πάντα ο ίδιο είσαι.

      Διαγραφή
    4. δηλαδή πεινασμένε κατάσκοπε θες να πεις ότι κάναν οι δυό τους ( ποιοί;) φαγοπότι και μετά έβγαλαν ανακοίνωση σαν τους 40; Μήπως εσύ είσαι που γράφεις και στην ανώνυμη ότι είναι υποχείριο ο σύλλογος στη γιατρό;Αλήθεια εσύ τίνος είσαι υποχείριο;Αυτουνού που σε αναβάθμισε μήπως;Η αυτονών που σου υποσχέθηκαν γη και ύδωρ άμα καταφέρετε και διώξετε τη γιατρό;Μήπως εξαργυρώνεις επιταγές του φίλου σου του πλανητάρχη από το .χωρι;

      Διαγραφή
  5. Τουλάχιστον όταν επαινείς κάποιον, οποιονδήποτε, αφού πρόκειται για έπαινο, θεωρώ, ότι αυτός που επαινεί, και είδα τρια σχόλια, που δεν έχω λόγο να μη πιστεύσω τους γράφων τες, , δεν θα έπρεπε να αναγράψουν και το όνομά τους απο κάτω; Όταν βρίζεις, κατηγορείς , λασπολογείς κάποιον, τότε επιτέλους θα έλεγα τσιμέντο να γίνει, ως ένα σημείο μπορώ να βρω δικαιολογίες, αλλά όμως νομίζω και αυτοί στους οποίους απευθύνονται οι έπαινοι θα ήθελαν να ευχαριστήσουν αυτούς που τόσο ευγενικά και μεγαλόψυχα επαινούν! Και βέβαια αξίζουν συγχαρητήρια στους γιατρούς του νοσοκομείου μας!
    Πανίδης Θεόφιλος
    Μέλος του ΔΣ ( Άμισθη θέση )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι λες άμισθο μέλος στο συμβούλιο του νοσοκομείου ;Ότι καλά κάνουν όσοι βρίζουν ανώνυμα δημόσιους λειτουργούς ;Έτσι σε μάθαν στο σπίτι σου εσένα;Να λασπολογείς ανώνυμα ;Εδώ υπογράφουν όλοι οι ασθενείς της και όχι ο σύλλογος τους μόνο , η γιατρός είχε τρία διαφορετικά ευχαριστήρια επώνυμα εδώ τελευταία,κάθεται σου λέει και εφημερεύει τόσες μέρες το μήνα και συ ενώ είσαι στα πράματα του νοσοκομείου ψάχνεις να δεις ποιοί την παινεύουν;Τόσο πολύ έχετε δηλητηριαστεί εκεί μέσα από κάποιους και κάποιες κομπλεξάρες που δεν βλέπετε τη μύτη σας ; Ζήτα τους και πιστοποιητικό κοινωνικών φρονημάτων ρε φίλε και ομάδα αίματος μήπως έχουν και συγγένεια με τη γιατρό και γι αυτό τα γράφουν. Σα δε ντρέπεστε , αντί να βγείτε να στηρίξετε τον εργαζόμενο που οπως βλέπουν όσοι επισκέπτονται το νοσοκομείο είναι ένας γιατρός ψάχνετε να βρείτε τρόπους να δικαιώσετε τους φίλους σας. Και τρέχετε σε βουλευτάδες και μητροπολίτες και υπουργούς για να επηρεάσετε όπως σας βολεύει. Εσύ θα έπρεπε να την παινεύεις τη γιατρό κι όχι να ψάχνεσαι.

      Διαγραφή
    2. Εσείς κε Πανίδη γιατί πιστεύετε ότι είναι μόνο τρεις αυτοί που έχουν λόγο να επαινούν τη γιατρό; Και γιατί σας ενοχλεί αυτό τόσο; Καλά σας λέει ο προηγούμενος ανώνυμος.Είδαμε ένα σωρό ευχαριστήρια αυτές τις μέρες.Επώνυμα.Και οι νεφροπαθείς όταν την ευχαριστούν επώνυμα το κάνουν. Την γνωρίζετε τη γιατρό;Ή μήπως αυτοί οι ίδιοι που γυρνάν στην πόλη και την συκοφαντούν είναι φίλοι σας και σας επηρεάζουν;Αυτοί που ξεκίνησαν σταυροφορία για τον χαρακτήρα της και μας πιάνουν στο δρόμο και την υβρίζουν αλλά την ίδια στιγμή δεν μπορούν να αμφισβητήσουν το έργο της;

      Διαγραφή
    3. Ρε Θεόφιλε, αντί να ασχοληθείς ως μέλος του ΔΣ με τον ανώνυμο που έχει φέρει αναστάτωση στη νεφρολογική,και να πάτε να ζητήσετε άρση του απορρήτου, κάθε και ψάχνεις επώνυμα κολακευτικά σχόλια για τη γιατρό. Σας ενδιαφέρουν τόσο πολύ οι υποστηρικτές της γιατρού; Γιατί άραγε;

      Διαγραφή
    4. Δε στέκουν αυτά.Έχουν μια γιατρό μόνη και κρατάει ανοιχτή τη νεφρολογική και τα βάζουν έτσι μαζί της;Μόνο όποιον τον συμφέρει να κλείσει την κλινική θα το έκανε αυτό.

      Διαγραφή
    5. Ώστε συμφωνείτε με την ανώνυμη Θεόφιλε;Μήπως γνωρίζετε και τους συντάκτες της;Γιατί δεν πάτε μια βόλτα από την εισαγγελία να το πείτε να φωτίσετε την υπόθεση;

      Διαγραφή
  6. Εμ γράφεις βέβαια και στάζεις δηλητήριο γιατι δεν φρόντισε κάποιος από την δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος να βρει ποιός είσαι ή ποιά είσαι και τι συμφέροντα εξυπηρετείς.Γιατί τόσο μίσος για τη γιατρό;Τι σου έχει κάνει;Γιατί θέλεις οπωσδήποτε να μην τα έχει καλά με τους ασθενείς της;ΤΙ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙΣ ;
    Μήπως θα ήθελες να κλείσει και η μονάδα τους;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΓΙΑΤΡΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΜΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ.ΤΩΡΑ ΤΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΤΑ ΙΔΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τόσο #προσπάθεια να μειώσουν το έργο της Κας Βασιλείου και να σπείρουν # διχόνοια με τους ασθενείς της;Κάτι βρωμάει εδώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Στη γιατρό έχω να πω μην δίνετε σημασία.Ας λένε ότι θέλουνε αρκεί να λένε το όνομα σας σωστά.Εγώ θα σας πρότεινα να πολιτευτείτε.Ο πολιτικός στίβος χρειάζεται άτομα σαν εσάς
    ,Για να ενοχλείτε τόσο κάτι πολύ καλό κάνετε.ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Όλες οι άλλες αναρτήσεις 0 σχόλια κι η νεφρολόγος 13.Μπράβο ρεύμα.Ούτε ο Βοσκός έτσι.Κυρία μου , μπράβο σας και η καλύτερη απάντηση στους ηλιθίους είναι η περιφρόνηση.Εσείς θεραπεύετε από όσο καταλαβαίνω σαράντα ασθενείς και αυτοί σκοπεύουν να τους αφήσουν χωρίς γιατρό,να σας αποθαρρύνουν και να σας εξαφανίσουν.Μην τους κάνετε τη χάρη.Σε λίγο που θα μετακινηθούν οι κλινικές και κάποιοι ΘΕΟΙ από τα γραφεία στο Μποδοσάκειο, εσείς θα συνεχίσετε ανενόχλητη την εργασία σας.ΥΠΟΜΟΝΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ο ανώνυμος 2.08μμ έχει δίκιο.Σκληρό καρύδι αποδείχτηκε η γιατρός.Ανώνυμες επιστολές,ανώνυμη λάσπη όπου μπορούν και όπου βρουν και 30 μέρες μόνη και τόσοι ασθενείς;Μπράβο γιατρέ.Για να σας γράφουν τόσα τους έχετε σκάσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Το νοσοκομείο της Φλώρινας είχε πολύ κακή φήμη.Μετά την απάντηση του μέλους του Διοικητικού τους Συμβουλίου( αιρετό ή διορισμένο άραγε κομματικά;) καταλάβαμε για ποιό λόγο.Καταλάβαμε πως οι γιατροί δεν φεύγουν εξαιτίας των πολιτών της Φλώρινας αλλά εξαιτίας της αντιμετώπισης την οποία έχουν από το περιβάλλον του νοσοκομείου.Ένας συνάδελφος γειτονικού νομού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Η ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΠΡΑΒΟ ΤΗΣ.ΠΟΙΟΣ ΚΑΘΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΣΗ ΛΑΣΠΗ ΣΤΟΝ ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑ ΜΟΝΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ;ΕΙΝΑΙ ΑΡΑΓΕ ΗΡΕΜΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΙΑΤΡΙΚΗ Η ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΒΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΚΥΝΗΓΑΝΕ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΣΕ ΛΙΓΟ;ΜΗΝ ΔΙΝΕΤΕ ΣΗΜΑΣΙΑ ΑΥΤΟΙ ΚΟΙΤΑΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΥΣ ΓΙΑΤΡΕ.ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ ΤΥΦΛΟΣ Η ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΜΕΙΩΝΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΣΑΣ.ΕΜΕΙΣ ΕΥΧΑΕΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΑΝΤΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΕΥΓΕΤΕ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΤΕΧΟΥΝ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Η γιατρέσα είναι τζέτ!!!Σκάστε σουρπουίτσες και σουρπουίτσοι οι άρρωστοι την αγαπάμε και την θέλουμε για πάντα μαζί μας.Θα τη βρούμε και γαμπρό.Ρούφα το αβγό σου Λάκη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Δε χόρτασαν φαίνεται με την ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ .Δεν τους έγινε το χατήρι.Λύσαξαν να κατηγορούν τη γιατρό.Τέτοια λύσσα μόνο άμα τους χαλάει τη μίζα καταλαβαινω.Μόνο μεγάλα συμφέροντα κυνηγάν τόσο.Ή όσοι είναι του γιατρού.Άντε σφίξτε κάνα χάπι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Καλά θα κάνει η Νεφρολόγος να προβεί σε μηνύσεις για να μάθουμε και μεις τι συμβαίνει επιτέλους σε αυτό το νοσοκομείο. Ένας φίλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ στους νεφροπαθείς που εκτιμούν τη γιατρό τους και την ευχαριστούν δημόσια.Αυτό στις μέρες μας που οι γιατροί δέρνονται και στοχοποιούνται σπανίζει.ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ένα ερώτημα μόνο: αν οι ασθενείς ευχαριστούν δημόσια τη νεφρολόγο και τώρα και αμέσως μετά την ανώνυμη επιστολή,τότε ποιός έγραψε την επιστολή;Αν δεν ήταν ασθενής τι ακριβώς επιδίωκε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Η Νεφρολόγος είναι εξαιρετική αν σκεφτεί κανείς τα μέσα που δεν διαθέτει σε μια επαρχιακή πόλη.Επισκεφτήκαμε και αυτήν και μεγάλο νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης και δεν υπήρχε καμία διαφορά στην αντιμετώπιση.Είναι κρίμα που τέτοιοι γιατροί χάνονται στο σημερινό σύστημα υγείας.Επιπλέον είναι αξιέπαινη γιατί είναι γυναίκα και μόνη της λειτουργεί ουσιαστικά το τμήμα της.ΑΞΙΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΩΝ.Ο τρόπος που στοχοποιείται από όποιους στοχοποιείται , κι εννοώ όλα αυτά τα σχόλια τα οποία δεν ταιριάζουν σε γιατρό που προσφέρει,είναι ντροπή για όλους μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ανάμεσα σε τόσους γιατρούς βρίσκονται και κάποιοι που όχι μόνο δεν τα παίρνουν αλλά εργάζονται τόσο σκληρά;Μόνο ένα μεγάλο μπράβο να πω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Είμαι κ εγώ συγγενής νεφροπαθούς.Η μητέρα μου κάνει αιμοκάθαρση σε γειτονική πόλη.Η γιατρός έσωσε την μητέρα μου πολλές φορές.Είναι τρομερά ευσυνείδητη και αγαπάει πολύ αυτό που κάνει.Λυπόμαστε που ταλαιπωρείται αλλά τώρα που βλέπουμε ότι αυτό αναγνωρίζεται χαιρόμαστε.Ν.Π

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Έχω επισκεφτεί κι εγώ το νοσοκομείο πριν από δύο χρόνια και είμαι κάτιοικος εξωτερικού.Η κα Βασιλείου δίεγνωσε ένα πρόβλημα που είχα στην αρχή του και με τον Διευθυντή Ουρολόγο στην κυριολεξία με πρόλαβαν.Άξιοι πολλών συγχαρητηρίων και οι δύο.Εύχομαι να μην τους ξαναχρειαστώ αλλά μακάρι να είναι όλοι οι γιατροί το ίδιο ικανοί.Δημήτρης Τ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.