Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2015

Διάκριση για τη Σκοπευτική Αθλητική Λέσχη Φλώρινας

Η Σκοπευτική Αθλητική Λέσχη Φλώρινας (ΣΑΛΦ) συμμετείχε με πέντε αθλητές στον πρώτο από σειρά τριών αγώνων πρακτικής σκοποβολής όπλων χειρός του Μακεδονικού κυπέλου, που διοργάνωσε ο Σκοπευτικός Όμιλος Κοζάνης την Κυριακή 25/10/2015 στο πεδίο βολής Νικόπολης.
Η πρώτη διάκριση είναι γεγονός, αφού στο ομαδικό η ΣΑΛΦ κατέκτησε την τρίτη θέση, ενώ στο ατομικό ο εκπαιδευτής της Λέσχης και αθλητής της ΜΛΠΣ Θεσ/νίκης Ηλίας Μούλελης κατέκτησε τη δεύτερη θέση με μικρή διαφορά από τον πρώτο Κώστα Τσολακίδη του ΣΟ Κοζάνης.
Στο ατομικό η εξαιρετική απόδοση των αθλητών: Κατσούτα Κώστα (8ος), Ρόζα Κώστα (10ος), Τικόπουλου Κώστα (11ος), Μούτσιου Σταύρου (14ος) και Γαϊτανίδη Νίκου (20ος) επί συνόλου 60 αθλητών, απέφερε το χάλκινο μετάλλιο. Η διοργάνωση θα ολοκληρωθεί με άλλους δύο αγώνες τους μήνες Νοέμβριο και Δεκέμβριο με συνολική κατάταξη.
Μολονότι η Λέσχη κάνει τα πρώτα βήματα στο άθλημα της πρακτικής σκοποβολής, η σωστή οργάνωση και η μεθοδικότητα όλων οδήγησαν στα σημαντικά αυτά αποτελέσματα.
Το Δ.Σ. συγχαίρει τους αθλητές και τον εκπαιδευτή και παροτρύνει τα μέλη της για την συνέχιση των προσπαθειών τους.

Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος
Σταύρος Στάιος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.