Πέμπτη 1 Οκτωβρίου 2015

Η αναγγελία μιας επιθυμίας

Μια καινοτομία που για πρώτη φορά μεταφέρει 1.500 πραγματικά μηνύματα από το δημοφιλέστερο μέσο κοινωνικής δικτύωσης Facebook σε ένα βιβλίο!
Τα ονόματα, οι πόλεις και οι τοποθεσίες, είναι δημιούργημα της φαντασίας του συγγραφέα, προκειμένου να προστατεύσει το ιδιωτικό απόρρητο των δυο «πρωταγωνιστών» αλλά και τα πρόσωπα των εμπλεκομένων.
72 μέρες ήταν αρκετές να ανοίξει και να κλείσει ένα κύκλος με τον απρόσμενο επίλογο ενός μηνύματος… σκοπό έχει να κάψει κάθε γέφυρα προκειμένου να μην ξανά γυρίσει πίσω ο ένας εκ των δύο!

Περίληψη βιβλίου
Μια «σχέση» εξαρτημένη που ξεκίνησε με μια γραμμή, έγινε μια σελίδα και η μια σελίδα ένα βιβλίο, σε αυτή την μάλλον πλατωνική σχέση κυριαρχούν ανάμικτα, το πάθος η έντονη έλξη, τα ερωτικά «βρομόλογα» και ορισμένες φορές η λογοτεχνική χροιά!
-Εκείνη προσπαθεί απεγνωσμένα να ξεφύγει από το παρελθόν της, αναζητά επίμονα τον άντρα που θα την ανεβάσει στα κοινωνικά στρώματα, «τυλίγεται» πάνω του να ξεχάσει την προηγούμενη ζωή της.
Η επιθυμία της είναι τόσο μεγάλη που δεν διστάζει μπροστά σε τίποτα, χρησιμοποιεί μηχανορραφίες και ραδιουργίες επτά πρακτόρων!
Είναι ερωτική, όμορφη, θηλυκή και ελκυστική…κανείς δεν μπορεί να της αντισταθεί, δηλώνει με περίσσια υποκρισία εύπορη, οικονομικά ανεξάρτητη, με μεγάλες σπουδές…η έντονη επιθυμία της να κατακτήσει σύντομα την «καλή» κοινωνία την οδηγεί σε λάθη, δεν είναι έτοιμη, έχει όμως ένα θανάσιμο όπλο, την ομορφιά της!!!

Συγγραφέας
Σπύρος Α. Ηλιάδης
Δημοσιογράφος.
Εκδότης ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ.
τ. Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος
TV ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

1 σχόλιο:

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.