Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2015

Γ. Βοσκόπουλος: «Αν δεν έρθουν πρόσθετα κονδύλια για θέρμανση, τα σχολεία θα κλείνουν» (video)

Άθλια χαρακτήρισε ο δήμαρχος Φλώρινας, Γιάννης Βοσκόπουλος, την κατάσταση που επικρατεί αναφορικά με τις λειτουργικές δαπάνες των σχολείων, καθώς τα κονδύλια δεν επαρκούν ούτε για τη θέρμανση.
Μιλώντας στο West Channel και στο Δημήτρη Βακρατσά, ο κ. Βοσκόπουλος επισήμανε πως όσα σχολεία δε θα διαθέτουν πετρέλαιο θέρμανσης θα κλείνουν αναγκαστικά.
Δείτε αναλυτικά τα όσα είπε στο παρακάτω video:


15 σχόλια:

  1. Να πάρει από τις γιορτές τσίπουρου και να κόψει τις φιέστες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ποτέ ξανά αριστερά. Διέλυσαν τα πάντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. οχι.το τζαμπα ρευμα που εταξε πριν τις εκλογες και εκανε πραξη μετα,[αξιος-αξιος αξιος μπραβο βοσκε]να βαλει θερμοπομπους στα σχολεια να κλειση το θεμα. αρε καημενα προβατακια. $$$$

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το κράτος, αντί να παρέχει Δωρεάν Παιδεία, την φορολογεί και από πάνω.
    Το πετρέλαιο θέρμανσης στα Σχολεία έχει τον φόρο που αναλογεί. Το αποτέλεσμα είναι να μη μπορούν οι Δήμοι να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις. Ειδικά στη Φλώρινα, που όλη σχεδόν η σχολική χρονιά κυλά με πολύ χαμηλές θερμοκρασίες. Να σημειωθεί ότι σε όλη την Ελλάδα τα σχολεία παίρνουν τα ίδια ποσά για θέρμανση. Δηλαδή στη Φλώρινα και στην Ιεράπετρα παίρνουν τα ίδια. Δεν είναι παρανοϊκό;
    Η λύση: ΔΩΡΕΑΝ θέρμανση στα σχολεία, σύμφωνα με τις πραγματικές τους ανάγκες. Αλλιώς κοροϊδευόμαστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δήμαρχε κλείστα Αυτό πρέπει να το καταλάβουν οι βολεμένοι χαρτογιακάδες στην Αθήνα. ¨Όπως κατάλαβαν τότε που έγινε το συλλαλητήριο . Κι εκείνοι οι Παγωμένοι Φλωρινιώτες που ήταν στο συλλαλητήριο ενώ σήμερα κρύβοντε γιατι τους βόλεψε ο Τσίπρας σε διάφορα πόστα .

    Δήμαρχε μην διστάζεις. Δεν στέλνουμε τα παιδιά μας στα σχολεία για να παγώνουν να αρρωσταίνουν αλλα για να μάθουν γράμματα.

    Μας έχουν ξεχάσει και μας θυμούντε μόνο όταν θέλουν ψήφους.

    Νέμα πάρι Νέμα σκουλα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σώπα μωρέ Βοσκόπουλε.
    Έχει ξεπατωθεί να δίνει έργα με απευθείας αναθέσεις και για τη θέρμανση των παιδιών δεν του περισσεύει τίποτα.
    Τηλεθέρμανση γιοκ, τζάμπα ρεύμα γιοκ, κοινωνικό παντοπωλείο γιοκ, κάτι μεγάλο για τον τόπο γιοκ.
    Το μεγαλύτερο έργο του είναι τα 30 ποδήλατα.
    Όχι λάθος.
    Ότι μεγαλύτερο στο Δήμο μας είναι οι λακούβες στους δρόμους.
    Καληνύχτα Φλώρινα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 1120 Όταν σε ζέσταινε ο Λιάνης προφανώς ζεσταινόσουν..Όταν σε ζεσταινε ο Κορτσάρης προφανώς ζεσταινόσουν. .Τώρα σε ζεσταίνει ο Τσίπρας ..τι ζόρι τραβάς ;;; Μια ζωή και ΚΟΤΑ την βγάζεις...Οπότε δεν σου πέφτει λόγος γιατί απλούστατα μια ζωή "ζεσταμένος-νη" στο στο Τζάκι ήσουν και είσαι...

      Δήμαρχε κλείσε τα σχολεία

      Διαγραφή
  7. Aφού η πολιτεία ξέρει μόνο να βάζει φόρους για να μαζεύει λεφτά, αλλά λεφτά δεν δίνει για τη θέρμανση όσα πρέπει για τη περιοχή μας, ΚΛΕΙΣΤΑ τότε. Οι βουλευτές που είναι να σου συμπαρασταθούν!!!!, αλλά όλοι οι προλαλλίσαντες - προγράψαντες, μάλλον δεν ψήφισαν για να έχουν απαίτηση απο αυτούς που ψήφισαν, όποιο κόμμα και να είναι, και να απαιτήσουν την παρουσία τους στα προβλήματα του τόπου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τον Βοσκόπουλο δεν τον ψήφισα ποτέ. Αυτό όμως είναι πολύ σημαντικό θεμα για μα γίνεται απλά αντιπολίτευση. Αφορά τα παιδιά μας. Να κανει ενημέρωση και να οργανώσει τον αγώνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. egw thelw na xerw ayta poy etaze prin tis ekloges gia tzampa reyma thlethermansi kai ta loipa me pia kondilia ta etaze;me lefta toy dimoy i me lefta toy kratoys;apo oti fenete malon me xena kolyba ithele na kanei mnymosino.am den ginete re dimarxara moy esy etsi.giayto xrwstas twra mia megali sygnomi ston florinioti kai mathe na to boylonis ekei poy den se pernei. kai boylose kai kamia trypa sto dromo.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Δήμαρχε είσαι ο καλύτερος!!!
    Κλείσε τα σχολεία.
    Μην ακούς τις μ@λ@@ιες τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΡΕ ΦΛΩΡΙΝΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΞΙΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΣΟΥ!!!!
      ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΣΕ ΑΝΩΤΕΡΑ,
      ΑΥΤΟΣ ΛΈΓΕΤΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ?
      Α? ΤΙ ΤΟ ΨΑΧΝΩ? ΤΟ ΔΗΛΩΝΗ ΤΟ ΕΠΊΘΕΤΩ ΤΟΥ,

      ΑΝΤΕ ΒΡΕ ΠΑΝΤΑ ΑΞΙΟΣ!!!!

      Διαγραφή
  11. ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΘΕΡΜΑΝΣΗ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΑΦΟΥ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΑΔΙΑΦΟΡΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΕΡΜΑΝΣΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΤΕΛΝΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ Ή ΦΟΡΟΛΟΓΕΙ ΤΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ . ΤΙ ΠΟΙΟ ΑΠΛΟ ΚΑΙ ΛΟΓΙΚΟ.
    ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΕΤΑΝ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΑΛΛΟΥ ΑΣ ΔΟΥΝ ΤΙ ΨΗΦΙΣΑΝ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΚΑΙ ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ.
    Ο ΠΡΩΗΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΚΩΝ/ΝΙΔΗΣ ΨΗΦΙΣΕ ΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ ΤΗΣ ΤΙΜΗΣ ΤΟΥ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ ΛΙΓΗ ΩΡΑ ΠΡΙΝ ΠΕΤΟΥΣΕ ΠΑΓΟΥΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΛΩΡΙΝΙΩΤΕΣ. ΠΟΣΟ ΔΟΥΛΕΜΑ ΜΑΣ ΕΡΙΞΕ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.