Κυριακή 18 Ιανουαρίου 2015

Η πρώτη συνέντευξη του προέδρου του Ε.Κ.Φ. Κώστα Σιάκου (video)

Την πρώτη του συνέντευξη Τύπου παραχώρησε χθες ο νέος πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Φλώρινας, Κώστας Σιάκος, όπου αναφέρθηκε σε όλα τα φλέγοντα ζητήματα που απασχολούν τη διοίκηση και τους εργαζομένους.
Δείτε αναλυτικά τα όσα είπε στο video που ακολουθεί.

5 σχόλια:

  1. Συγχαρητήρια για την εκλογή σου Κώστα και καλή δύναμη, έχω μια αντίθεση άποψη στα λεγόμενα σου: Τα μνημόνια δεν φέρανε κρίση στο συνδικαλισμό, ο συνδικαλισμός έφερε κρίση και μνημόνια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ευγε κύριε Σιάκο. Δεν έχουν καμιά δουλεια στο εργατικό κέντρο Δεητζήδες και παντός είδους εργαζόμενοι σε ΔΕΚΟ. Πάρτε στα χερια σας την τύχη των εγαζομένων και κυρίως των ανέργων και καταγγείλετε την πολυθεσία την μαυρη εργασία συνταξιούχων με συντάξεις πέραν των χιλίων ευρώ. Καταγγείλετε και την ανασφάλιστη εργασία που συντηρεί την πολυθεσία.
    Καλή δύναμη. Είμαι σίγουρος οτι αν καταθέσετε κύριε Σιάκο το 50% της προσπάθειας σας από αυτή που καταβάλλατε στην τελευταια εργασία σας, στην οποία σας γνώρισα ως το αλλο μέρος των συναλλαγών μου θα αρχίσει να διαφαινεται η ελπίδα για το εργατικό δυναμικό της Φλώρινας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μια ερώτηση για το ακίνητο που στεγάζεται το Εργατικό Κέντρο και οι άλλες συνδικαλιστικές οργανώσεις. Καταβάλονται μισθώματα στον κύριο του ακινήτου, τον ΟΑΕΔ ή μήπως όχι και γιατί...άραγε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ευγε κύριε Σιάκο.
    Τι ευγε βρε 1:12 μ.μ.
    Οταν ενας προεδρος εργατικου κεντρου δουλευει μεχρι τις 7 το απογευμα καθε μερα τι θα προσφερει αυτος στους εργαζομενους;;;;;
    Εχει απεργησει ποτε στην ζωη του;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σίγουρα περισσότερα από αυτούς που χρησιμοποιούσαν ως άλλοθι τον συνδικαλισμό για να μην πατάνε στην δουλειά τους.

      Διαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.