Τρίτη 20 Ιανουαρίου 2015

Επίσκεψη της Πέτης Πέρκα στον Μητροπολίτη κ.κ. Θεόκλητο

Χθες Δευτέρα 19/1/2015 η υποψήφια Βουλευτής Φλώρινας του ΣΥΡΙΖΑ, Πέτη Πέρκα επισκέφθηκε τον Μητροπολίτη Φλώρινας, Πρεσπών και Εορδαίας κ.κ. Θεόκλητο.
Στη συνάντηση συζητήθηκαν τα προβλήματα του νομού μας και κυρίως η επιδίωξη για συνεργασία της πολιτείας και της εκκλησίας σε δράσεις στήριξης ευαίσθητων κοινωνικών ομάδων ώστε να υπάρξει αλληλεγγύη προς τους συνανθρώπους μας που πλήττονται περισσότερο από την οικονομική κρίση.

17 σχόλια:

  1. Να σου πω κάτι γλυκιά μου σε Λάθος κόμμα είσαι!!! Η αριστερά θέλεις τους ανθρώπους αξιοπρεπείς και με δουλειά όχι ζητιάνους σε συσσίτια της όποιας φιλανθρωπικής οργάνωσης ή εκκλησίας. Άσε που με την Νέα Δημοκρατία συνεργάζονταν καλύτερα οπότε γιατί η εκκλησία να αλλάξει την συνταγή της επιτυχίας Εμπρός προς τα πίσω!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σα δε ντρεπεσαι ρε υποκριτρια Περκα. Αληθεια τι του ειπες του Δεσποτα. Οτι μολις γινετε κυβερνηση θα φορολογησετε τους Ορθοδοξους Χριστιανους για να πληρωνονται οι παπαδες οπως πρεσβευει ο συντροφος σου ο Κουρακης; Οτι ξαφνικα θυμηθηκες οτι ελκεις την καταγωγη σου απο τη Φλώρινα; Μαυρο στην Περκα συντροφοι και σε οσους στελνει το συστημα των Αθηνων για να μας εκπροσωπησουν. Τα καθρεφτακια για τους ιθαγενεις η Περκα να τα επιστρεψει στην Κουμουνδουρου.Οι Φλωρινιωτες παθαμε και μαθαμε με τους κομητες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι φλωρινιώτες δεν εκφράζονται έτσι, για μπράτσκο σε κόβω ή μπράσκα.

      Διαγραφή
    2. Αν του την έφερε έτσι του παπά η Πέτη, τότε Πέρκα δαγκωτό! Έλα όμως που αμφιβάλλω... Κάτι το Άγιο Όρος του Αλέξη, κάτι τα ... περιστέρια, να και τα διαπιστευτήρια στο δεσπότη. Και αρχίζω και ανησυχώ......

      Διαγραφή
  3. Εντάξει Πέτη, την πήραμε την ευλογία του Θεόκλητου;
    Τελικά σ' αυτή την πόλη ΤΙΠΟΤΑ δεν γίνεται χωρίς την εκκλησία... Απογοήτευση... Μετά τα "νίκας τοις βασιλεύσι" στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του ΣΥΡΙΖΑ, να και οι επισκέψεις στο δεσπότη.
    Όλα στη μάχη για τα σταυρουλάκια....
    Κατά τα άλλα Αριστερά...

    Κρίμα... στη Φλώρινα άξιζε κάτι καλύτερο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τελικά οι έλληνες είναι παντού οι ίδιοι, ελάχιστες είναι οι εξαιρέσεις.Κρίμα στον κόσμο της αριστεράς που κατεβάζει τόσο χαμηλά το επίπεδο και μας υπενθυμίζει ότι οι παλιοί του Συνασπισμού, οι παλιοί Συριζαίοι πρέπει να εκλεγούν και να μας εκπροσωπήσουν. Αυτοί βέβαια είναι λίγοι και ανήκουν στις εξαιρέσεις. Μια τέτοια εξαίρεση, είναι και η Πέτη Πέρκα που -προς τιμήν της- δεν καταδέχθηκε ποτέ να πέσει στο επίπεδό σας και να απαντήσει στα άθλια σχόλιά σας.Η Πέτη Πέρκα θα βγει με το σπαθί της και την αξία της και όλοι εσείς οι όψιμοι Συριζαίοι, γιατί είσαστε όψιμοι, το ξέρω καλά, καλά θα κάνετε να βρείτε άλλο κόμμα γιατί όπως πολύ καλά γνωρίζουν οι του Συνασπισμού-Σύριζα, η τακτική αυτή δεν προσιδιάζει σε ανθρώπους-πολίτες-υποψήφιους βουλευτές αυτού του χώρου. Και επειδή όλοι αυτοί που θα ψηφίσουμε Σύριζα, αλλά φοβόμαστε κάτι τύπους-τύπισες σαν εσάς, γιαυτό θα προτιμήσουμε την Πέτη Πέρκα. Η Πέτη Πέρκα ήταν πάντα αγωνίστρια του Συνασπισμού-Σύριζα, ανήκει στις υγιείς αυτές συνιστώσες που δεν θα επιτρέψουν στους ευκαιριακούς σαν εσάς να ανατρέψετε ότι καλό για το κοινωνικό σύνολο πάει να γίνει. Η Πέτη Πέρκα είναι Φλωρινιώτισα, η οικογένειά της βρίσκεται εδώ , η ίδια δεν έχει ποτέ κόψει δεσμούς με τον τόπο της, διακρίθηκε σε πανελλαδικό επίπεδο και αυτό δεν της το συγχωρούν κάποιοι ματαιόδοξοι και μωροφιλόδοξοι. Τώρα όσοι συνεχίζεται να γράφετε κακόβουλα σχόλια να ξέρετε ότι της κάνετε την καλύτερη διαφήμιση.
    (ΥΠΠ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε τι ακριβώς διακρίθηκε, να το μάθουμε κι εμείς; Στο ότι διέλυσε την παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ στο ΤΕΕ; Ή μήπως για τις προνομιακές σχέσεις της με την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ;
      Ανάγκη διαφήμισης δεν έχει η Πέτη. Έχει μπάρμπα στην Κορώνη κι ένα εκλογικό σώμα με συμπεριφορά μωρού παιδιού. Οπότε θα τη λουστούμε και βοήθειά μας....

      Διαγραφή
    2. Εσείς δεν ξέρετε;Μια χαρά ξέρετε!Όλα τα ξέρετε και τι ρόλο παίζει ο Σέλτσας, τις δυνατότητες του Σαπαλίδη, την εμμονή και την στρατηγική της Σπύρτου, να γίνει ντε και καλά βουλευτής σε ξένο τόπο, όλα τα ξέρετε. Οπότε δεν μπορεί να μην ξέρετε ότι ο κόσμος που αγαπά τον τόπο του και τον πονάει πραγματικά, θα ψηφίσει Πέτη Πέρκα.

      Διαγραφή
  5. Όψιμη Συριζαία είναι η κα Πέτη Πέρκα...μυρίστηκε εξουσία και έτρεξε να την εκμεταλλευτεί με κάθε τρόπο και με κάθε μέσο...Όταν με το ζόρι έμπαινε στην Βουλή ο Σύριζα..που ήταν τότε?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για σένα που δεν είσαι από εδώ ή είσαι από χωριό, όψιμη είναι. Όψιμη είναι η σχέση σου με την Φλώρινα, τους Φλωρινιώτες. Όταν επομένως η Πέτη Πέρκα έκανε αγώνες εσύ ούτε στο παζάρι δεν κατέβαινες;Κάθε Τετάρτη και Σάββατο έχουμε παζάρι, και αυτό τώρα το μαθαίνεις;Που λες τότε κατεβαίνουν όλοι από τα χωριά για καφέ στην ΦΛΛώρινα, με δύο λάμδα, κατάλαβες,ε; Ε! Είναι μια ευκαιρία να γνωρίσουν και Φλωρινιώτες και να μάθουν και πέντε πράγματα γιαυτούς. Επίσης Ελλάδα δεν είναι μόνο η Φλώρινα, είναι και η Θεσ/νίκη και η Αθήνα. Τώρα θα μου πεις εσύ αν δεν ερχόσουν ούτε στο παζάρι στη Φλώρινα θα πήγαινες στην Θεσ/νίκη και την Αθήνα; Λοιπόν, εμείς θέλουμε μία άξια εκπρόσωπο για την βουλή των ελλήνων, που είναι στην Αθήνα. Αφού δεν την ξέρεις-πού και γιατί να την μάθεις;- τότε να μη βιάζεσαι να λες ότι σου έρθει στο κεφάλι, κάτσε στο χωριό να κρατάς τα μπόσικα και να έχεις άποψη μόνο γιατί γίνεται εκεί. Αλλιώς πρέπει να αρχίσεις να μετακινείσαι, ανέβα στο Ντάτσουν και έλα καμιά βόλτα στην πόλη, να γνωρίσεις και κανέναν φλωρινιώτη. Να δει και αυτός ο έρμος ο Φλωρινιώτης, ποιοι αποφασίζουν ίδια με αυτόν!

      Διαγραφή
  6. Παρακολουθώ με ιδιαίτερο ενδιαφέρον την κα Πέρπα. Αποτελεί μία υποψηφιότητα στον ΣΥΡΙΖΑ που Ξ Ε Χ Ω Ρ Ι Ζ Ε Ι. Συγχαρητήρια κα Πέρπα. Αγνοήστε τα "συντροφικά μαχαιρώματα" και συνεχίστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μόνο η Σπύρτου δίνει αξία στον ΣΥΡΙΖΑ.
    ΟΙ άλλοι είναι 10 επίπεδα κάτω.
    Κρίμα που δεν ανήκει σε άλλο κόμμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Απάντηση σε Ανώνυμο21 Ιανουαρίου 2015 - 1:02 π.μ.Σ
      ε κανένα παραδοσιακό φαντάζομαι, πώς λέμε τοπική παράδοση, φολκλορικό ίσως;

      Διαγραφή
  8. Συγχαρητήρια πραγματικά!Οι άλλοι όλοι ανεπαρκείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Συγχαρητήρια στην Πέτη Πέρκα που σέβεται την κοινωνία του νομού μας και κρατάει της ισορροπίες. Αυτό σημαίνει ότι σέβεται τον κάθε ένα από εμάς και δεν τον προσβάλει.
    Συγχαρητήρια και στην οικογένειά της, που όπως μόλις πληροφορήθηκα διεξάγει μαζί της έναν αξιοπρεπέστατο αγώνα. Η οικογένειά της σταθερά δημοκρατική και άνθρωποι που ποτέ δεν έχουν απασχολήσει αρνητικά την κοινή γνώμη, ίσα-ίσα το αντίθετο,είναι δίπλα της και αγωνίζονται πολιτισμένα, με σοβαρότητα και πολύ διακριτικότητα. Παράδειγμα προς μίμιση λοιπόν για κάποιους άλλους, που προσπαθούν να ρίξουν το επίπεδο με αποτυχία φυσικά, άλλωστε ποιος ασχολείται σήμερα με τους κακοήθεις; Σήμερα πρέπει να αγωνιστούμε για ένα καλύτερο αύριο, να στείλουμε ένα ηχηρό παρόν στην Βουλή των Ελλήνων με μία παρουσία που ενώνει ΟΛΟΥΣ του Έλληνες. Μια γυναίκα σαν την Πέτη Πέρκα,που είναι τιμή για μας τους Φλωρινιώτες να μας εκροσωπήσει, είναι άξια και ικανή να ανταπεξέλθει σε ό,τι ακριβώς χρειάζεται η Ελλάδα και η Φλώρινα!Καλή σου επιτυχία Πέτη Πέρκα, καλή επιτυχία στην Φλώρινα και την Ελλάδα!
    ΥΠΠ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.