Τρίτη 20 Ιανουαρίου 2015

Ο Δεκάλογος της Άννας

Οι δέκα λόγοι που με κάνουν να ψηφίσω για βουλευτή Φλώρινας με τον συνδυασμό του ΣΥΡΙΖΑ την Άννα Σπύρτου, Αναπληρώτρια καθηγήτρια του Πανεπιστημίου μας, σε αυτές τις εκλογές είναι οι εξής:
1. Είναι εξαίρετη επιστήμονας και εκπαιδευτικός του Πανεπιστημίου μας. Πρώτοι από όλους, το αναγνωρίζουν οι ίδιοι οι φοιτητές. Η Άννα Σπύρτου με την έρευνά της και τη συστηματική συνεργασία με τους υπόλοιπους καθηγητές έχουν φέρει το επίπεδο του Πανεπιστημίου μας από τα πρώτα σε πανελλαδικό επίπεδο.
2. Της ανατέθηκε από το Παιδαγωγικό Ινστιτούτο να είναι επικεφαλής της επιστημονικής ομάδας, η οποία έγραψε το νέο Πρόγραμμα Σπουδών του μαθήματος της Φυσικής για το Δημοτικό Σχολείο.
3. Ως Πρόεδρος του Συλλόγου Καθηγητών, πάλεψε μαζί με τους καθηγητές και τους υπαλλήλους του Πανεπιστημίου μας, με προσωπικότητες της ομογένειας και όλη την πόλη, για να παραμείνουν τα Τμήματά του στην πόλη μας, τη στιγμή που οι τοπικοί φορείς και βουλευτές «ξύπνησαν», όταν ήδη είχε παρθεί το Τμήμα Βαλκανικών Σπουδών.
4. Είναι η Πανεπιστημιακός, που αγωνίζεται καθημερινά, σε συνεργασία με την Α/βθμια Εκπ/ση και τα σχολεία του νομού μας στο να γίνει υψηλότερο το μορφωτικό επίπεδο των μαθητών μας, μέσα από πρωτόγνωρες και καινοτόμες δράσεις πάνω στο μάθημα των Φυσικών.
5. Είναι αυτή, που μαζί με τους Φίλους του Τρένου ξεσήκωσε την πόλη για να ξανασφυρίξει το τρένο στη Φλώρινα, τη στιγμή που όλοι οι άλλοι πολιτικοί θεωρούσαν το θέμα τελειωμένο.
6. Είναι αυτή, από την οποία δε θα ακούσεις ευχολόγια και κουβέντες, που θα χαϊδεύουν τα αυτιά μας, γιατί έτσι μας αρέσει.
7. Είναι αυτή, που ο λόγος της είναι καθάριος, κρυστάλλινος και λέει πάντα τα «σύκα, σύκα και τη σκάφη, σκάφη», πράγμα που λείπει από το λεξιλόγιο των μέχρι τώρα πολιτικών του νομού μας.
8. Είναι η πεισματάρα αγωνίστρια, η αγωνίστρια «μέχρι τέλους» για το δίκιο, γιατί είναι δίκαιος άνθρωπος. Έχει μάθει να αγωνίζεται ενάντια στο κατεστημένο, που παρουσιάζεται με χίλια πρόσωπα και απίθανες μεταμορφώσεις, προκειμένου να διατηρηθεί στην εξουσία.
9. Η Άννα, αν και δεν είναι από τη Φλώρινα, αποφάσισε να μείνει σε αυτή την πόλη, να είναι κάτοικος και δημότης της Φλώρινας. Να αγωνίζεται καθημερινά για τα προβλήματα του νομού μας περισσότερο και από τους γεννημένους στη Φλώρινα πολιτικούς μας. Όπως λέει και η ίδια, την έχει αγαπήσει πάρα πολύ αυτή την πόλη και το νομό και θέλει να τον πάει επιτέλους λίγο πιο πάνω, εκεί που του αξίζει κι εκεί που οι πολιτικοί μας δεν το ΄χουν καταφέρει έως σήμερα!!
10. Είναι η Άννα της Φλώρινας, των κινημάτων, του τρένου, του Πανεπιστημίου, της απλότητας. Είναι η καθηγήτρια Πανεπιστημίου που ζει ως απλός άνθρωπος ανάμεσά μας.

Άννα, σου εύχομαι καλό και νικηφόρο αγώνα, γιατί η πολύπαθη περιοχή μας χρειάζεται επιτέλους μια αγωνίστρια σαν εσένα, για να ξεκολλήσει από το τέλμα που την έχουν οδηγήσει οι έως τώρα πολιτικές και πολιτικοί απ’ όπου αυτοί κι αν προέρχονται.

Με φιλικούς και αγωνιστικούς χαιρετισμούς
Νάσος Στ. Παπαδάκης

25 σχόλια:

  1. Αυτη αποφασισε να μεινει στη φλωρινα κι εσυ στην καστορια ...φιλε νασο. Αντε και υφυπουργος παρα την αννα!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεκα λόγοι για να ΜΗΝ ψηφισω Σπιρτου και ΣΥΡΙΖΑ:
    1) Είναι μια καθηγητρια που βγαζει το λαδι στους φοιτητες της και βοηθαει μονο τους αριστεριζοντες.
    2) Οι δήθεν αγωνες της για Τρενο και Πανεπιστημιο δεν θα ειχαν ευοδοθει αν δεν υπηρχε πολιτικη βουληση.
    3) Είναι ΑΘΕΗ και εμείς οι Φλωρινιώτες το θρησκευτικο συναισθημα το εχουμε καλλιεργημενο και ακομα και αν μας απειλησουν τζιχαντιστες με σφαγη δεν το αποχωριζομαστε.
    4) Δεν θελουμε αλλους μεταναστες και λαθρομεταναστες στο νομο. Αρκετα πεινανε τα παιδια μας εξαιτιας τους.
    5) Δεν είναι Φλωρινιώτισα και επομένως δεν με πειθει ότι πονάει το νομό
    6) Ειναι ασχετη τελειως με τα καυτα θεματα του νομου ( αγροτικα, κτηνοτροφικα, ενεργειακα).
    7) Απεχθανεται το στρατο και τα σωματα ασφαλειας οπως και οι περισσοτεροι συντροφοι της.
    8) Δεν έχει καμια προσβαση στο κομμα της και στα κεντρα ληψης αποφασεων. Αλλιως δεν θα της καρφωνανε την Περκα για να της φαει τη θεση.
    9) Αν ηταν αγωνιστρια και αγωνιζοτανε για τα ανθρωπινα δικαια θα την βλεπαμε και σε αλλους αγωνες και οχι μονο σε αυτους που της υπαγορευουν οι αριστερες της ιδεες.
    10) Δεν ξερει καν τα χωρια του νομου. Αν τη στειλεις στο Αμυνταιο θα μπερδεψει το Λεχοβο με το Βαρυκο. Τόσο καλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ενώ τους Φλωρινιώτες βουλευτές τους είδαμε τι πρόσφεραν για τον νομό " στρατός, πανεπιστήμιο, αγροτικά, φάρμακα, νοσοκομείο, ανεργία, φόροι .........ναι σε όλα. Φτάνει τέλος .

      Σ.Γ.

      Διαγραφή
    2. είδαμε και στο Αμύνταιο τα χαίρια σας...

      Διαγραφή
    3. Δέκα λόγοι για να ΜΗΝ πιστέψω τον κύριο/την κυρία (20-1-15, 3:54)
      1) Μαρτυρίες και φωτογραφίες που κυκλοφορούν δίχνουν την αγάπη που τις έχουν οι φοιτητές ΟΛΩΝ των πολιτικών χρωμάτων.
      2) Χωρίς τους αγώνες της για τρένο και πανεπιστήμιο θα είχαμε μια έρημη πόλη.
      3) ΔΕΝ είναι ΑΘΕΗ. Αθεος/η είσαι εσύ που την θάβεις.
      4) Η Σπύρτου δεν μετακινεί λαθρομετανάστες. Τους μετανάστες και λαθρομετανάστες τους έχουμε για τις βρόμικες και βαρυές δουλειές, που τα παιδιά σου σίγουρα δεν θα έκαναν.
      5) Είναι Φλωρινιώτισσα, γιατί αγάπησε τον τόπο και είναι δημότης Φλώρινας. Πως λέμε; τους φίλους τους διαλέγουμε, τους συγγενείς όχι. Την Φλώρινα την διάλεξε.
      6) Δεν ειναι άσχετη με τα καυτά θέματα του νομού. Ενδιαφερόταν πολύ πριν την υποψηφιότητά της με αυτά. Όχι μόνο για τα μάτια του κόσμου και τις χειραψίες.
      7) Δεν απεχθάνεται τον στρατό και τα σώματα ασφαλείας. Αντέδρασε στην απομάκρυνση των στρατοπέδων από την περιοχή μας και στηρίζει τους αγώνες των αστυνομικών.
      8) Πρόσβαση στο κόμμα έχουν όλοι οι εκλεγμένοι και όχι μόνο. Παραδέχεσαι πάντως, πως θα μπορούσε να έχει την πρωτιά αν δεν ήταν η Πέρκα.
      9) Αγωνίζεται και είναι παρούσα σε όλους τους αγώνες. Αλλα για να το ξέρεις, θα έπρεπε να είσαι κι εσύ παρόν, και όχι μόνο στον καναπέ και το πληκτρολόγιο.
      10) Τα χωριά του νομού τα ξέρει καλά. Όσο καλά ξέρεις κι εσύ να ρίχνεις λάσπη.

      Διαγραφή
    4. Γιαυτό φηφίζουμε την Φλωρινιώτισα Πέτη Πέρκα που έχει Πανελλαδική αναγνώριση και δυναμική παρουσία σε όλους τους κοινωνικούς αγώνες. Γυναίκα με ακτινοβολία που χαίρει εκτίμισης σε όλους τους πολιτικούς χώρους και είναι άτομο γενικής αποδοχής. Μόνο με τέτοια πρόσωπα μπορεί να σταθεί ο Σύριζα. Όλοι οι άλλοι είναι για άλλα..ΌΧΙ για την ελληνική βουλή!
      ΥΠΠ

      Διαγραφή
  3. Με τόσους...αγώνες για την πόλη μας, η τέταρτη θέση σίγουρα της ανήκει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμε 5.22, αν δεν ξέρεις για τους αγώνες για την πόλη μας, μπορείς να γκουγκλάρεις και να μάθεις.
      Αν οι ψηφοφόροι της "χαρίσουν" την τέταρτη θέση, θα έχουμε αυτό που μας αξίζει.
      Και θα αποδείξουμε με αυτό, πως την πρωτιά σε όλα τα στραβά θέλουμε να την διατηρήσουμε. Να μην πάμε ποτέ ένα βήμα μπροστά.

      Διαγραφή
    2. Που μου θέλεις και πρωτιά, θα πέσεις απότομα και δεν θα μπορείς να συνέλθεις την Κυριακή!Το βήμα μπροστά θα γίνει μόνο με την καλύτερη υποψηφιότητα! Ψηφίζουμε μόνο Πέτη Πέρκα λοιπόν!

      Διαγραφή
  4. Τότε γιατι να καταστραφει απο την πολιτική ?
    Ας κατσει να προσφέρει απο την θέση της καθηγήτριας..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μακράν η καλύτερη υποψηφιότητα του ΣΥΡΙΖΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Για ΑΘΕΗ Χμ αυτό θέλει συζήτηση ΥΠΟΚΡΙΤΡΙΑ ΑΣΦΑΛΩΣ ΚΑΙ ΝΑΙ και θα σας το εξηγήσω από μικρές βιωματικές στιγμές που έζησα μαζί της....


    . Θυμάμαι σε μία συγκέντρωση των αγανακτισμένων στο νέο πάρκο που ειρωνευόταν την εκκλησία και εμάς τους θρησκευόμενους Χριστιανούς Ορθόδοξους Φλωρινιώτες. Την κοίταξα και με έπιασε αηδία . Καθόταν στις τελευταίες κερκίδες. ¨Όταν όμως χρειαζόταν την βοήθεια του Μητροπολίτη τον "ευχαριστούσε" δημοσίως ( για θέματα του Πανεπιστημίου)
    Φίλοι του τρένου. Ναι εκεί πρωτοστάτησε με ένα υποψήφιο των οικολόγων και τον Θανάση Γερμανίδη μα θα το πώ δημοσίως ότι ΚΑΠΕΛΩΣΕ ΜΕ ΤΟ ΠΙΌ ΑΠΡΟΣΧΗΜΑΤΙΣΤΟ ΤΡΌΠΟ την αρχικά όμορφη κίνηση αυτή και μάλιστα ειρώνευτηκε και φίλους του τρένου.Φυσικά όχι εκείνους που ήταν φίλα προσκείμενοι στο φέισμπουκ της δηλ στην...παρεούλα της.Τελικά όταν ήρθε το τραίνο στην Φλώρινα και είδα την αντίδραση της και πάλι αηδίασα Σε κάθε ευκαιρία προσπαθούσε να καπελώνει μαζικές κινητοποιήσεις είτε για το τραίνο είτε για το Πανεπιστήμιο. Να καπελώσει κατά πάγια τακτική της αγώνες που δεν περιορίζονταν στο στενό παρείστικο κύκλο της αλλα αγώνες σύσσωμης της τοπικής κοινωνίας. Χρησιμοποιούσε τους φοιτητές ως΄την μάζα εκείνη για να φαινεται στην τοπική κοινωνία.'Οταν ήρθε ο Αλέξης Τσίπρας στον πολυχώρο έτρεχε να τον φιλήσει!!!!!!! παραγνωνίζοντας ιστορικά στελέχη στην Φλώρινα και στο Αμύνταιο τα οποία στέκονταν στη άκρη .Η Σπίρτου με κάποιον άλλον έδωσαν ένα δώρο στον Τσίπρα .Καθόμουν στις τελευταίες ΄θέσεις και ειλικρινά είχα σιχαθεί και μόνο που την έβλεπα.....Ναι κα Σπίρτου κάθε φορά που σε βλέπω νιώθω μία ΑΗΔΙΑ ...


    Είσαι Σπίρτου μία μεγαλομανής καθηγήτρια ναι θα το πώ έχει μεγάλη ιδέα για τον εαυτό της. Εάν με αυτά τα κριτήρια θέλετε να κάνε και βουλέυτή στην Φλώρινα την κα Σπίρτου δικαίωμα σας. Προσωπικά πίσω από την μάσκα της κας Σπύρτου κρύβοντε καθαρά προσωπικές της φιλοδοξίες που δεν θα τολμούσε στην πόλη της να κάνει .¨Ηταν ανύπαρκτη όταν ο ΣΥΡΙΖΑ στην Φλώρινα άγγιζε το 2,5% και πανταχού παρούσα τώρα που αγγίζει την εξουσία.
    Κυνηγάει παντού φαντάσματα στην Φλώρινα Στον τόπο της ( δεν μας είπε στο προεκλογικο βιογραφικό της από που κατάγετε) άραγε την γνωρίζουν ;
    Εάν νομίζει ότι όλοι εμείς στην Φλώρινα το επίπεδο μας είναι υποδεέστερο από το επίπεδο της Σπίρτου το αποτέλεσμα των εκλογών θα της το δείξει.

    Θα αναρωτηθείς κα Σπίρτου ποιος η ποια είμαι ;;;;; Θα σου απαντήσω κάπως αλληγορικά γιατί μόνο με κάτι τέτοια καταλαβενείς και διδάσκεις τους φοιτητές και τις φοιτήτριες σου

    ΕΙΜΑΙ ......


    ΤΟ Φ Α Ν Τ Α Σ Μ Α ΣΤΟ ΣΤΑΘΜΟ ΤΩΝ ΤΡΑΙΝΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ξέρω ποιος είσαι. Ο μόνος που έχει προσωπικά θέματα με την Σπύρτου.
      Λες ψέματα ασύστολα. Πράγματα τα οποία μπορούν και να διασταυρωθούν.
      Απλά θέλεις να βγάλεις την χολή σου.
      Δεν πειράζει, περαστικά σου.

      Διαγραφή
    2. Μπάβο "ΤΟ Φ Α Ν Τ Α Σ Μ Α ΣΤΟ ΣΤΑΘΜΟ ΤΩΝ ΤΡΑΙΝΩΝ " πολύ καλά τα είπες! Η Σπύρτου αλήθεια από πού είναι; Στη συνέντευξή της άκουσα κάτι "νι" "λι".Μήπως απο χαλκιδική;
      Το καταλάβαμε ότι νομίζει ότι επειδή ήρθε σε μια μικρή πόλη, νόμισε ότι ήρθε σε χωριό, να καπελώσει τους ντόπιους και να γίνει βουλευτής σε ξένο τόπο. Δεν είμαστε χαζοί!

      Διαγραφή
  7. Το πολύ το κύριε ΄ελέησον το βαριέται και ο παπάς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Καημένη Σπύρτου
    Μπορείς πλέον να αισθανθείς την ποιότητα των ανθρώπων του κόμματος που υποστηρίζεις. Άδικοι παλαιοπασόκοι που αλλάζουν κόμμα μόλις μυρίσουν ευκαιρίες για νέες λαμογιές. Έτσι το 3% έγινε 26%.
    Και εσύ δεν τους κάνεις γιατί είσαι τίμια και έξυπνη
    Γι΄αυτό φυλάξου ή παράτα τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Επειδή τα προσόντα της λείπουν και η φιλοδοξία της περισσεύει, η κ. Σπύρτου έχει βουτήξει στα θολά νερά των συνεργασιών με το κύκλωμα Αργυριάδη, Παπαδάκη που τη λιβανίζει εδώ, Τσαούσογλου, Σικοβάρη κλπ. γλείφοντας εκεί που έφτυνε χθες, όπως κάνει και ο έτερος συνυποψήφιός της Σέλτσας, κατά τα άλλα αριστεροί και οι δύο που συναγωνίζονται στο δεξιό οππορτουνισμό.
    Ας ελπίσουμε πως η σίγουρα τελευταία θέση που θα πάρει στις εκλογές θα την κάνει να αποτραβηχτεί από οποιαδήποτε παραπέρα πολιτική δράση που δεν προσφέρει τίποτε σε κανένα, ούτε στον εαυτό της πια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμε 7.36, καλό θα ήταν να επισκεφτείς κάποιον ειδικό ψυχικής υγείας.
      Πλάθεις σενάρια τελείως εκτός πραγματικότητας.
      Η Σπύρτου έχει προσφέρει σε αυτόν τον τόπο - αποδεδιγμένα.
      Η Φλώρινα θα είναι τυχερή αν θα την έχει βουλευτίνα.

      Διαγραφή
    2. Εσένα δεν σε πιανει ούτε ειδικός ψυχικής υγείας. τουλάχιστον κοίτα να σε πιάσει ειδικός γραμματικής...Η Σπύρτου έχει προσφέρει πολλή αυτοδιαφήμιση με τον κόπο των αλλων και πολλη-μα πολλή- κακία. Ευτυχώς η Φλώρινα θα τη στείλει τελευταία πίσω στα θρανία της να πουλάει εξυπνάδα, πράγμα στο οποίο όντως διαπρέπει...

      Διαγραφή
    3. Ούτε εξυπνάδα δεν μπορεί να πουλήσει και έχει πολύ πλάκα που θέλει και να βγει και πρώτη. Άκου πρώτη!Εμείς οι φλωρινιώτες, οι πραγματικοί, σπάμε πολύ πλάκα με αυτά!Θα έχουμε να γελάμε πολλούς μήνες.

      Διαγραφή
  10. Τοση κακια και φαρμακι μονο απο...χριστιανους ορθοδοξους. Ολοι εσεις που κανετε τους μεγαλους σταυρους ειστε οι χειροτεροι. Ειστε αυτοι που κρυβετε τη μεγαλυτερη κακια και τα περισσοτερα συμπλεγματα. Τα παιδια της "αγαπης και της αλληλεγγυης". Βγαλτε κι αλλο μισος, μπορειτε. Πιο δυνατα. Και καθε κυριακη καλο ντυσιμο, εκκλησια και μεγαλους σταυρους. Κι απο μεσα να τρεχει το δηλητηριο. Οι μεγαλες γιορτες της εκκλησιας δεν θα πρεπε να ειναι τα Χριστουγεννα, το Πασχα και ο Δεκαπενταυγουστος. Η πρωτη απριλιου θα επρεπε να ειναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πολύ καλή εικόνα έχεις γιαυτούς που ζητάς την ψήφο σου. Θέλεις και να σε ψηφίσουμε από πάνω.Δεν χρειαζότανε να το κάνεις ούτως ή άλλως δεν επρόκειτο. Θα έπρεπε όμως κάποιος να σου υπενθυμίσει ότι: Ο Σύριζα απευθύνεται σε καινούριους ψηφοφόρους που κατ ανάγκην δεν έχουν τις ίδιες απόψεις με εσένα σε σχέση με τη Θρησκεία, ίσως και για την Ελλάδα-Πατρίδα. Μεγαλώνοντας ένα κόμμα και αν θέλει να κρατηθεί στη εξουσία πρέπει να σέβεται τις απόψεις ,πιστεύω κτλ της πλειοφηφίας αυτών που το εκλέγει! Τώρα φούμρα όσα θέτε μπορείτε να λέτε. Δεν μπορείτε να μας λέτε φασίστες! Έτσι ζητάει ο Σύριζα την ψήφο μας; Ή εσάς δεν σας ενδιαφέρει ο Σύριζα αλλά μόνο η πάρτη σας;Θα ψηφίσουμε Σύριζα(αντέχουμε ακόμα από αυτά που ακούμε από κάποιους υποψήφιους) γιατί σταθερά πιστεύουμε, ότι μόνο συγκεκριμένα πρόσωπα θα δουλέψουν για το μέλλον της ΕΛΛΑΔΑΣ-Φλώρινας. Και μας βηθήσατε πολύ εσείς και κάποιο άλλοι με τη στάση σας, να το καταλάβουμε!Είμαστε Φλωρινκώτες και πάνω από όλα Έλληνες! Και αυτό το πρόσωπο είναι ένα: ΠΕΤΗ ΠΕΡΚΑ!

      Διαγραφή
  11. Σπύρτου ψηφίζω! Ψήφο δε χαρίζω.
    Κώστας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΤΟ ΦΑΝΤΑΣΜΑ ΣΤΟΝ ΣΤΑΘΜΟ ΤΡΑΙΝΩΝ23 Ιανουαρίου 2015 στις 10:00 μ.μ.

    οριστε και το ...."σπουδαίο" βιογραφικό της Σπίρτου

    Βιογραφικό




    Άννα Σπύρτου



    Σπουδές

    Το 1990 πήρε το πτυχίο του τμήματος Φυσικής του Α.Π.Θ.

    Το 2002 ολοκλήρωσε τη διδακτορική της διατριβή στο Α.Π.Θ.

    Επαγγελματική Εμπειρία

    Τα έτη 1996-1997 εργάστηκε στο Τεχνικό Μουσείο της Θεσσαλονίκης ως συνοδός σχολικών ομάδων
    Τα έτη 1997-2005 υπηρέτησε στο Αμερικάνικο Κολέγιο Ανατόλια της Θεσσαλονίκης!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Τα έτη 2003-2005 δίδαξε στο Α.Π.Θ., το μάθημα «Φυσικές Επιστήμες και Διδασκαλία τους».

    Το 2004 εκλέχτηκε και το 2005 διορίστηκε Λέκτορας στο Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας
    Το 2009 εκλέχτηκε και διορίστηκε Επίκουρος στο Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας με αντικείμενο «Φυσική και η Διδακτική της», θέση που κατέχει μέχρι σήμερα.

    .

    Συμμετοχή σε επιστημονικές ενώσεις & σωματεία
    ◾ Μέλος της European Science Education Research Association !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ◾ Μέλος του Σωματείου «Φίλοι του Τεχνικού Μουσείου Θεσσαλονίκης»

    ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ...."ΣΠΟΥΔΑΙΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ" ΤΗΣ ΣΠΙΡΤΟΥ!!!!!!!!! ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΒΟΥΛΕΥΤΙΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ....


    Λοιπόν για να μην χασομεράμε με την Σπίρτου

    ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ
    ΠΕΤΗ ΘΕΟΠΙΣΤΗ ΠΕΡΚΑ
    ΧΩΡΙΣ ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΚΕΨΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.