Τρίτη 20 Ιανουαρίου 2015

Ο Ηλίας Ευαγγέλου για την επίσκεψη Καμμένου στη Φλώρινα

Την Κυριακή 18/1/2015 ο Πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων κ. Πάνος Καμμένος, επισκέφθηκε την Π.Ε. Φλώρινας συνοδευόμενος μεταξύ άλλων από τον κ. Ευαγγέλου Ηλία Υποψήφιο Βουλευτή της Π.Ε. Φλώρινας με τους Ανεξάρτητους Έλληνες.
Με εκκλησιασμό στην Ιερά Μονή Αυγουστίνου και επισκέψεις στο συνοριακό σταθμό Νίκης και στο Τελωνείο, ο Πάνος Καμμένος ολοκλήρωσε την επίσκεψή του στη Φλώρινα. Ο διάλογος με τους ένστολους, τους φαντάρους, τους τελωνιακούς και τους δημοσιογράφους, υπήρξε ουσιαστικός. Ο κ. Ευαγγέλου σχετικά με τις παραπάνω επισκέψεις, έκανε την παρακάτω δήλωση:
Η ακριτική μας Περιφερειακή Ενότητα έχει στρατηγική σημασία για την χώρα μας καθώς οι κάτοικοι της «φυλάνε» με την παρουσία τους την πατρίδα μας. Η Ελλάδα είναι χώρα, με σύνορα, εξωτερική και εσωτερική ασφάλεια, συγκεκριμένες οικονομικές, κοινωνικές και πληθυσμιακές αντοχές και όχι απλά ένας χώρος ελεύθερης εισόδου-εξόδου από ανεξέλεγκτο αριθμό παράνομων μεταναστών. Επιβάλλεται μεταναστευτική πολιτική υπό τον πλήρη έλεγχο του κράτους, με αυστηρές ποσοστώσεις και κυρώσεις με ταυτόχρονη εκστρατεία αναθεώρησης της συνθήκης Δουβλίνο ΙΙ . Επομένως, θα πρέπει να δοθεί ένα τέλος στην ανεξέλεγκτη είσοδο λαθρομεταναστών.
Η Πατρίδα μας αποτελεί την γεωπολιτική – γεωστρατηγική Πύλη ανάμεσα στη Δύση και την Ανατολή και είναι εθνική προδοσία να τη θέλουν κάποιοι σε ρόλο παρατηρητή, ή ακόμη χειρότερα παρακατιανού. Δεν πρέπει να επηρεάζει η Οικονομία τη διεθνή θέση μας, αλλά η διεθνής θέση μας την Οικονομία κι αυτό επιτυγχάνεται μόνο αν ισχυροποιήσουμε τη φωνή μας σε Ευρώπη και ΝΑΤΟ και αν αναπροσαρμόσουμε το εύρος και το μίγμα των διεθνών μας στρατηγικών συμμαχιών.


Με εκτίμηση,
Ευαγγέλου Ηλίας – Υποψήφιος Βουλευτής Π.Ε. Φλώρινας


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.