Δευτέρα 7 Απριλίου 2014

O «Αριστοτέλης» ευχαριστεί

Το ΔΣ του ΦΣΦ «Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ», ευχαριστεί θερμά το Ψητοπωλείο της πόλης μας «ΛΩΛΟΣ» και τον ιδιοκτήτη του κ. Παύλο Γ. Καραστεργίου, για τη δωρεά δώδεκα (12) αθλητικών σάκων προς το Τμήμα Πετοσφαίρισης (Κορασίδες και Παγκορασίδες) του Συλλόγου μας. Οι σάκοι, αρίστης ποιότητας, φέρουν λογότυπο της επιχείρησης και του «ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ».
Η χειρονομία του συγκεκριμένου επιχειρηματία, εκτός του ότι αποτελεί πολύτιμη ανάσα για το Σύλλογό μας, προκειμένου να αντιμετωπίσουμε τις δυσβάστακτες πλέον λειτουργικές ανάγκες όλων των Τμημάτων μας, αποκτά επιπλέον βαρύνουσα σημασία, εάν ληφθεί υπόψη ότι γίνεται σε εποχή πολυποίκιλης κρίσης, ενάντια στο πνεύμα της ιδιωτείας που τείνει να επικρατήσει σε κάθε πτυχή της ζωής μας.
Στην προσπάθεια που κάνουμε για να διατηρήσουμε την ιστορία του ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ και να εξασφαλίσουμε την πορεία και το αύριο του Συλλόγου, μέσα από τα πιεστικά προβλήματα του σήμερα, το Ψητοπωλείο «ΛΩΛΟΣ» ήλθε ως αρωγός με την ένθερμη χειρονομία του.
Ευχαριστούμε.

Το ΔΣ του ΦΣΦΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.