Παρασκευή 25 Απριλίου 2014

Δήλωση Κωνσταντινίδη για το ορυχείο Βεύης

Ο Βουλευτής Φλώρινας της Νέας Δημοκρατίας κ. Κωνσταντινίδης Ευστάθιος, σχετικά με το ορυχείο της Βεύης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, η εισαγγελική έρευνα για τη διαδικασία του τρόπου ανάθεσης του δημόσιου ορυχείου της Βεύης (πρώην Βαρβούτη) τίθεται στο αρχείο.
Ανοίγει επιτέλους ο δρόμος για την ολοκλήρωση της διαδικασίας, την εγκατάσταση της αναδόχου εταιρείας και την έναρξη των εργασιών, ώστε να πάρει ζωή το «στοιχειωμένο» ορυχείο και μαζί του όλη η περιοχή.
Δηλώνω ιδιαίτερα ικανοποιημένος για την επιτυχή κατάληξη των προσπαθειών μου, παρόλη την προσπάθεια κάποιων να υπονομεύσουν την προοπτική ανάπτυξης του τόπου μας».

28 σχόλια:

  1. Κανείς δεν σε καταλαβαίνει Στάθη , ο ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ νοιάζεται για μάς.
    - Εφυγε η σχολή Βαλκανικών σπουδών
    - Εφυγε το Στρατόπεδο
    - Συρρικνώθηκαν τα τμήματα των ΤΕΙ
    - Πληρώνουμε 1,5 ευρώ το πετρέλαιο θέρμανσης
    - Η ανεργία στους νέους είναι στο 50%
    - Καταστήματα κλείνουν και επαγγελματίες καταστρέφονται

    Εσύ όμως έχεις ένα όραμα να δουλεύουμε στα ορυχεία με 500 ευρώ μισθό; Αυτό είναι το όραμα σου για τον τόπο;
    Σιγά μην έχεις όραμα όμως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΦΤΑΙΕΙ ΜΟΝΟΝ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ (ΒΛΕΠΕ ΝΥΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΙ ΜΕ ΧΡΙΣΜΑ ΔΗΜΑΡΧΑΙΟΙ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΕΣ) ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΞΑΝΕ ΜΕ ΝΥΧΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΔΟΝΤΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΚΤΡΩΜΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕΙΣ ΠΟΥ ΚΥΝΗΓΑΝΕ,ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΒΓΗΚΑΝΕ.

      Διαγραφή
  2. ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ. ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Για τον ανώνυμο 8:41 πμ!
    Έφυγε η σχολή Βαλκ. σπουδών! Πολύ καλά έκανε κι έφυγε. Πρέπει να κλείσουν κι άλλες σχολές στη χώρα . Άνοιξαν πάρα πολλές και δεν χρειάζονται. Η υπερπαραγωγή πτυχιούχων πρέπει να τελειώσει! Το στρατόπεδο! Πολύ καλά καταργήθηκε. Να καταργηθούν κι άλλα! Να μειωθεί ο αριθμός στρατηγών, αξιωματικών στρατιωτών. Η αμυντική ικανότητα μιας χώρας εξαρτάτε μόνο απο τα οπλικά συστήματα που διαθέτει και τους χειριστές αυτών! Μείωση στρατ θητείας σε τρεις μήνες. Χρειαζόμαστε πια επαγγελματίες χειριστέ;ς οπλ. συστημάτων! Η ανεργία κτλ! Εισάγουμε πατάτες, ντιμάτες σιτάρι και πολλά άλλα προιόντα απο Αίγυπτο και χώρες τις ΕΕ. Ως και ψάρια εισάγουμε! Μια χώρα με 15000χιλ χιλιόμετρα να εισάγουμε ψάρια! Μάλλον κύριε είμαστε τεμπέληδες και όχι άνεργοι! Άεργοι λοιπόν και οχι Άνεργοι!!!!!!!
    Όταν στον πεζόδρομο που υπάρχουν 21 καφετέριες, ανοίξουν ακόμα 5, τότε κάποιες θα κλείσουν, άρα δεν ανοίγω στον χώρο αυτό καφετέρια! Η σκέψη σου είναι πολύ μα πολύ επιφανειακή! Δηλ λες ανοησίες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΗΓΑΙΝΕ ΝΑ ΣΕ ΔΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΓΙΑΤΡΟΣ.ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΣΥ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΘΥΜΑ ΤΟΥ ΜΝΗΝΟΝΙΟΥ. ΙΣΩΣ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΕΙΣ ΝΑ ΣΩΣΕΙΣ ΚΑΤΙ.

      Διαγραφή
    2. Τα πανεπιστήμια φίλε μου ιδρύονται για να παράγεται ερευνητικό έργο μέσα από ανθρώπους που έχουν γνώσεις και κατάρτιση, όχι για να νοικιάζουν κάποιοι τα διαμερίσματά τους. Εξάλλου η προσάρτηση του τμήματος σε μεγαλύτερο πανεπιστήμιο θα παράγει καλύτερους αποφοίτους. Αυτά τα ολίγα.
      Γρηγόρης

      Διαγραφή
    3. είναι αδύνατον σήμερα, να μιλάει κάποιος για ευτυχές κλείσιμο της σχολής Βαλκανικών Σπουδών στην Φλώρινα. Ποια θα ήταν η καταλληλότερη πόλη για να την φιλοξενήσει, αν οχι αυτή που βρίσκεται τόσο κοντά σε όλες τις Βαλακνικές χώρες γεγονός που έδινε στην δυνατότητα για ερευνητικές προσπάθειες αλλά ανταλλαγή και ανατροφοδότηση μεταξύ των πανεπιστημιακών ιδρυμάτων των γειτονικών χωρών????πρέπει να καταλάβετε ότι η Φλώρινα χτυπήθηκε και εξακολουθεί να αποτελεί στόχο χτυπημάτων τόσο στον οικονομικό όσο και στον εκπαιδευτικό της τομέα. Καλύτεροι απόφοιτοι παράγονται όταν υπάρχει ποιότητα σπουδών, που δεν ειναι απαραίτητο να γίνεται σε μεγάλα Πανεπιστήμιο. Ενδεικτικό παράδειγμα το Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης της Φλώρινας το οποίο αν και μικρότερο σε δυναμική φοιτητών, παράγει τους πιο ανταγωνιστικούς επαγγελματίες του κλάδου. Αυτό γιατί ο μικρότερος αριθμός φοιτητών επιτρέπει την διενέργεια πρακτικής άσκησης από όλους ανεξαρτήτως του φοιτητές.
      επιτέλους πρέπει κάποιος να αναγνωρίσει τι είναι σημαντικό και τι πρέπει να μείνει και να αναδειχθεί σε αυτό τον τόπο. Θυμάμαι τον αγώνα ενάντια στο κλείσιμο την τμημάτων να βρίσκει τον Κύριο Κωνσταντινίδη επιεικώς ΑΔΙΑΦΟΡΟ. Λυπάμαι πραγματικά που υπάρχουν ακόμα φανατισμένοι που πιστεύουν σε ιδεολογίες που έχουν ξεφτίσει και που φτάσαμε στο σημείο να σκεφτόμαστε ποιος θα είναι ο Λιγότερο ΚΑΚΟΣ για να του εμπιστευτούμε την ψήφο μας. Εύχομαι λοιπόν καλή επιτυχία σε όλους του ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΚΑΚΟΥΣ "ΛΥΚΟΥΣ", που για άλλη μια φορά με κάθε μέσο προσπαθούν να εκβιάσουν τη ψήφο του κόσμου.

      Διαγραφή
  4. Δηλώνω ιδιαίτερα ικανοποιημένος για την επιτυχή κατάληξη των προσπαθειών μου.. xaxaxaxa as gelasw... tragikos apla

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η έρευνα τίθεται στο αρχείο χωρίς να αποδίδονται ευθύνες σε κανέναν. Μεγάλη επιτυχία.!!! Ανοίγει επιτέλους ο δρόμος για νέες ασυδοσίες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. τι ακριβώς σημαίνει "η εισαγγελική έρευνα για τη διαδικασία του τρόπου ανάθεσης του δημόσιου ορυχείου της Βεύης (πρώην Βαρβούτη) τίθεται στο αρχείο";
    Γιατι εμένα μου ακούγεται σαν "κουκούλωμα"..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τί θέλετε ρε σεις αχάριστοι Φλωρινιώτες, δεν φτάνει που κατεβαίνει ο άνθρωπος για δήμαρχος; Γιατί δεν συμφωνείτε με τον κύριο Στάθη, να "παραχωρήσουμε" στο Μπόμπολο-Μυτιληναίικο τα λιγνιτωρυχεία Βεύης που εκμεταλλεύονταν τόσα χρόνια ο Βαρβούτης και 12 χρόνια τώρα τίθεται τεράστιο ζήτημα γιατί τα κρατάνε κλειστά, με αυταναφλέξεις του λιγνίτη και ρύπανση της περιοχής, ενώ και η προϋπόθεση για τη λειτουργία του ΑΗΣ Μελίτης ήταν το εξαιρετικό κοίτασμα των ορυχείων Βεύης;;;;;; Απαξίωση τόσων χρόνων για τον ΑΗΣ Μελίτης, ενώ υφίσταται επιτάχυνση των διαδικασιών μόλις τέθηκε το ζήτημα της Μικρής ΔΕΗ, επί του θέματος αυτού Κύριε Βουλευτά τί έχετε να πείτε, ποιές οι θέσεις σας. Ξεκάθαρα, διότι είστε και εν δυνάμει δήμαρχος της περιοχής.
    Λοιπόν, ποιές οι θέσεις σας, και ποιές οι θέσεις όλων των υπολοίπων υποψηφίων δημάρχων;;;.
    Μην μας προκύψει κάποιος Πάχτας και στη Φλώρινα,
    υποστηρικτής συμφερόντων και εκλεγμένος από τα συμφέροντα κύριοι.
    Απάντηση από όλους τους υποψηφίους λοιπόν και πρώτα από όλα
    από εσάς κύριε Βουλευτά που μέχρι τώρα ποτέ δεν ήρθατε σε ρήξη για να υποστηρίξετε τη Φλώρινα και το λαό της, με πρόσχημα πάντοτε τις υποχρεώσεις των μνημονίων.
    Εντέλει αν και τώρα δεν πρόκειται να σπάσετε αυγά, για ποιό λόγο κατέρχεστε στις εκλογές ως υποψήφιος;;;;;;

    Ποιές οι θέσεις για την ιδιωτικοποίηση της Δημόσιας ΔΕΗ, που
    έστω και έτσι διατηρεί ένα ελάχιστο κοινωνικό προφίλ.

    Ερώτημα που το θεωρώ το βασικότερο για όλους τους υποψηφίους, δημάρχους και περιφερειάρχες, πολύ σε περισσότερο για σένα κύριε Κωνσταντινίδη που μέχρι τώρα δεν πείθεις για τις αγνές προθέσεις σου!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δηλαδή οι ψίθυροι οτι ο Μπομπολας χρηματοδοτεί τον εκλογικο αγώνα του Σταθη αληθεύουν?? Το οτι τα αφεντικά του Ορυχείου αχλάδας εκβιάζουν εργαζόμενους και εν δυναμει ''εργαζόμενους'', εργολάβους, φορτηγατζήδες κλπ. ισχύουν?? Ο Καρυπίδης (της Μελίτης) και η ΓΑΙΑ τώρα πληρώνονται??? Πως γίνεται τα τρία προηγούμενα χρόνια να κανουν κινητοποιήσεις κατά της ΔΕΗ για να πληρωθεί το αφεντικό και τώρα μούγκα και παραλληλη συστράτευση στον αγώνα, εν όψει της παραχώρησης του ορυχείου Βεύης και της ιστορίας ''Μικρή ΔΕΗ''. Και για επιδόρπιο ο Δήμαρχος που θα προκύψει θα διαχειριστεί και τα ''έτοιμα εκατομύρια Ευρ'ω της τηλεθέρμανσης.
      ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΛΟΓΟΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΣΦΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΟΔΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ.

      Διαγραφή
  8. Σου τα γράφουν ή τα σκέφτεσαι όλα αυτά;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Να μην ανοίξει η Βεύη, να κλείσει η Αχλάδα, να σταματήσει το φράγμα Τριανταφυλλιάς, να σταματήσει ο δρόμος Φλώρινα - Νίκη, να μπει λουκέτο στις 7-8 εταιρείες της ΒΙ.ΠΕ., να απαγορευτούν οι επενδύσεις στην περιοχή και να ανοίξει το στρατόπεδο.
    Αυτός είναι ο τόπος μας λοιπόν; Κάποιοι ανεγκέφαλοι σχολιαστές της μιζέριας και της κακιάς ώρας; Τα άδεια κρανία;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΝΟΙΑΖΕΤΑΙ ΦΙΑ ΤΗ ΦΛΩΡΙΝΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ.
    ΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΧΑΛΙΜΑΣ
    ΟΛΟΙ ΤΩΡΑ ΣΚΕΦΤΗΚΑΝ ΤΟ ΟΡΥΧΕΙΟ ΤΗΣ ΒΕΥΗΣ.ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΟΥΜΕ ΕΚΛΟΓΕΣ?ΘΕΛΟΥΝ ΨΗΦΟΥΣ?ΟΛΟΙ ΚΟΙΤΟΥΝ ΤΑ ΤΟΜΑΡΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΡΩΝΕ ΚΑΛΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΣΤΑΘΗ ΓΙΑΤΙ ΒΑΖΕΙΣ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΤΟΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΤΟΥ ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΑ ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΑ
    ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΡΕΞΕΙ Ε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για να ψωνίζουμε απ τα αφορολόγητα και από τα Μπίτολα...Τόσο μυαλό θέλει; ..άσε που μας περισσσέυουν και για πουρμπουάρ στον Τελωνειακό...

      Διαγραφή
  12. ΑΝ ΠΡΙΝ ΕΝΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΧΡΟΝΟ ΔΕΝ ΕΚΑΜΝΕ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ Η Χ Ρ Υ Σ Η ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΟ ΟΡΥΧΕΙΟ ΒΕΥΗΣ ΑΚΟΜΗ ΤΟ ΘΕΜΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΣΚΟΝΙΣΜΕΝΟ ΣΤΟ ΑΡΧΕΙΟ...ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΝ ΒΑΓΓΕΛΗ ΡΩΜΑ ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΡΩΜΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ...ΧΩΡΙΣ ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΚΕΨΗ

      Διαγραφή
  13. Oλα τα είχαμε οι τρελοί της ΧρυσήςΑυγής μας έλειπαν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. τρελοί ε? να δούμε μετά τις εκλογές ποιοι θα τρέχουν σαν τρελοί να πάρουν τα λεξοτανίλ τους..Ναι Βαγγέλη Ρώμα και Χρυσή Αυγή θα χηφίσουμε ...για να ξεκουμπιστήτε όλοι σας αλήτες που κοροιδεψατε τον κοσμο .....Η ΩΡΑ ΣΑΣ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ και στο τρελοκομείο που θα σας χώσουμε θα έχει πολύ χώρο.......Κοιμισμένοι αν δεν έκαμνε την παρέμβαση της η χρυσή αυγή για τα ορυχεία στην Βεύη....ΑΚΟΜΗ ΟΡΘΙΟΙ ΘΑ ΚΟΙΜΟΣΤΑΝ ....Σάλτα τώρα στον σταθάκο και στον βοσκό σας τώρα για τον κουμπαμπιέ που σας ταίζουν παραμύθια με το αζημείωτο...ΑΚΟΜΗ ΟΡΘΙΟΙ ΚΑΙ ΑΝΑΣΚΕΛΑ ΘΑ ΚΟΙΜΟΣΑΣΤΑΝ .

      Διαγραφή
  14. ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ Η ΠΑΠΑΣ Η ΖΕΥΓΑΣ. ΣΤΙΣ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ Η ΦΛΩΡΙΝΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΧΩΡΙΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΗΣ Ν.Δ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. σε λίγα χρόνια ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ....με αυτά τα ανδρείκελα που υποτίθεται είναι δεξιοί και νεοδημοκράτες....

      Διαγραφή
  15. Bόσκοπουλε και Γκέκτση από ότι καταλάβαμε είστε μάλλον οι .... ντίλερς αρχιτέκτονες του Μπόμπολα!!!!....Ερε χρήμααααα που θα μπεί!!!!!...Εμ τι για κορόιδα τους έχετε να τρέχουν σαν τρελοί να γίνουν δήμαρχοι σε έναν χρεωκοπημένο Δήμο ; Αυτό έχουν στον νου τους βρε κορόιδα γιατί ...ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑΑΑΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΡΗ!!!!.Αν κάνω λάθος διαψεύστε με....Τι έγινε παγώσατε; έμ έτσι είναι...οι μπίζνες των "ενεργειακών δημάρχων"....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Μπράβο ρε βοσκοπουλάκια που τα χώνετε στον Στάθη και σας πειράζει το θέμα. ( ορυχεία Βεύης).Αλλά το οτι τα αμέτρητα εκατομμύρια του δήμου που μοιράζονται σε 3ης συγκεκριμένα υποτίθεται εργολάβους της Φλώρινας δεν λέτε τίποτα.Καλή επιτυχία σε όλους τους υποψηφίους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ευχαριστώ πολύ ΝΕΑ ΦΛΩΡΙΝΑ που αναρτήσατε τα σχόλια μου γιατί κάποια άλλα blogs που είναι πληρωμένοι υπάλληλοι κάποιου δεν μου τα αναρτούν΄αυτοί οι κύριοι ας υποθέσουμε οτι ενημερώνουν΄αμερόληπτα τους αναγνώστες. ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.