Τρίτη 29 Απριλίου 2014

Δήλωση υποψηφιότητας

Κατεβαίνω υποψήφιος με τον συνδυασμό «ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΠΟΡΕΙΑ» γιατί θέλω να εκπροσωπώ τα συμφέροντα της πόλης μου και των συμπολιτών μου, γιατί θέλω την πόλη μας με τις υποδομές εκείνες που πραγματικά της αξίζουν.
Νιώθω χρέος να προσφέρω στο κοινωνικό σύνολο καλώ όλους τους πολίτες που θέλουν να δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για ένα καλύτερο αύριο στο δήμο μας, να συμπορευθούν μαζί μας στον αγώνα μας, γιατί εμείς είμαστε υπεύθυνοι για την πορεία του Δήμου μας.

Βιογραφικό σημείωμα του υποψηφίου Δημοτικού Συμβούλου
Ο Αλεξιάδης Νικόλαος του Σάββα γεννήθηκε στο ακριτικό Δημοτικό Διαμέρισμα Νέου Καυκάσου Φλώρινας το 1962.
Είναι απόφοιτος της Παιδαγωγικής Ακαδημίας και υπηρετεί ως δάσκαλος, παράλληλα ασχολείται και με αγροτικές εργασίες.
Είναι παντρεμένος με την κ. Ιορδάνου Ελένη υπάλληλο ΔΕΔΔΗΕ, καταγόμενη από την Νίκη Φλώρινας, έχει δύο παιδιά την Αγγελική και την Κωνσταντίνα.
Υπήρξε ενεργός πολίτης στα κοινά της περιοχής, διετέλεσε πρόεδρος
στην ποδοσφαιρική ομάδα της Αθλητικής Ένωσης Καυκάσου Α.Ε.Κ
ήταν και είναι ενεργό μέλλος σε πολιτιστικούς Συλλόγους.
Καθ’ όλη την διάρκεια εφαρμογής του Καποδίστρια (τρείς) τετραετίες θέτει τον εαυτό του στην διάθεση των πολιτών και εκλέγεται συνεχώς πρώτος Δημοτικός σύμβουλος στον Δήμο Κάτω Κλεινών, όπου και διετέλεσε Αντιδήμαρχος, Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου και μέλος δημοτικών επιτροπών.
Το 2010 στον νέο Καλλικρατικό δήμο Φλώρινας εκλέγεται ξανά δημοτικός σύμβουλος δεύτερος στην γενική σειρά και πρώτος σε αναλογία πληθυσμού με τον συνδυασμό του Γιάννη Βοσκόπουλου «ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΠΟΡΕΙΑ», κατά την διετία 2011 – 2012 χρημάτισε Αντιδήμαρχος Πολεοδομίας Φλώρινας.

Αλεξιάδης Νικόλαος του Σάββα.
Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό «ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΠΟΡΕΙΑ» του Γιάννη Βοσκόπουλου.

44 σχόλια:

  1. Mε τη Ζέτα τη θα γίνει θα την πάρετε τελικά στο Δήμο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. τελειωμενη υποθεση φιλε μου τον Σεπτεμβριο αναλαμβανει καθηκοντα

      Διαγραφή
  2. ΜΠΡΑΒΟ ΝΙΚΟ. ΜΗΝ ΑΚΟΥΣ ΤΙΣ ΣΑΧΛΑΜΑΡΕΣ.....
    ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ, ΑΠΕΔΕΙΞΕΣ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΤΑ ΦΟΝΤΑ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΘΕΣΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η ΕΙΡΩΝΕΙΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΟΥ..

      Διαγραφή
    2. ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟ ΛΕΣ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΝΩΣΤΌΣ ΤΟΥ ή ΓΙΑΤΙ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΤΟΣΟ ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΤΟΥ ΠΟΡΕΙΑ ΕΔΩ ΚΑΙ 16 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΛΕΣ ΝΑΙ ΑΞΙΖΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΠΕΝΤΑΕΤΙΑ.
      ΛΟΙΠΟΝ ΦΙΛΕ ΜΟΥ Ο ΑΛΕΞΙΑΔΗΣ ΒΓΑΙΝΕΙ ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΑΝ ΠΡΙΝ 30 ΧΡΟΝΙΑ.
      ΑΣ ΜΗΝ ΗΤΑΝ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΧΩΡΙΟ ΚΑΙ Η ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΗ ΕΜΠΛΟΚΗ ΤΟΥ ΜΕΤΑ ΚΟΙΝΑ ΠΟΥ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΤΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ (ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ -ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΝΕΣΗ ΚΛΠ) ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΒΛΕΠΑΜΕ ΠΟΣΟ ΕΥΚΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΕΚΛΕΓΕΙ Ο ΝΙΚΟΛΑΚΗΣ ΜΑΣ.

      Διαγραφή
  3. "θελω να εκπροσοπω τα συμφεροντα των συμπολιτών" μας λες. Δεν μας λες με την Ζετα τι θα γίνει. Ο γιός μου και η κόρη μου έχουν σπουδάσει έχουν κάνει μεταπτυχιακά κτλ. και δεν βρίσκουν δουλειά. Και την παίρνεται με 3000 ευρώ στον Δήμο??? Ξέρεις πόσα παίρνει ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ? 2100 ευρω και με ενα σωρό ευθύνες στο κεφάλι του. Η ζετούλα σας πάνω και από τον αρχηγό ΓΕΕΘΑ?? Οχι φίλε μου δεν θα σας ψηφίσουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Eσείς δεν ψηφίσατε στην οικονομική επιτροπή του Δήμου να πληρώσει ο Δήμος τα δικαστικά έξοδα για την έφεση που κάνατε για τη Ζέτα;;;

    ΝΑΙ Η ΟΧΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ Ο ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΚΛΕΓΕΙ, ΣΤΑΣ ΚΛΕΙΝΑΣ ΝΙΚΟΛΑΕ ΕΙΧΕΣ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΛΠΙΔΕΣ.
    ΤΩΡΑ ΠΟΥ Ο ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟΣ ΣΕ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΕ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΣΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΚΑΘΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕΙ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ, ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΕΛΠΙΔΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εχει όμως πολλές ΠΗΔΕΣ στα Σταθάκια

      Διαγραφή
    2. Ο Βοσκόπουλος πιέστηκε από τον Καρακόλη γιατί ο Καρακόλης θέλει να είναι σίγουρος για την εκλογή του και μυρίστηκε και άλλα δημοτικά χωράφια για να τα καταβροχθίσει και αυτά με χαμηλές τιμές όπως του Χωριού του.
      Γ.Σ

      Διαγραφή
  6. Ο Βοσκόπουλος ήταν ο πρώτος που ειχε κλείσει συνδυασμό εδώ και καιρό. Κάποιοι άλλοι με απειλές και εκβιασμούς προσπάθησαν μέχρι τελευταία στιγμή να κλείσουν τους δικούς τους. Όσο για το Δήμο Κλεινών, θα πρέπει να γνωρίζετε πως έγινε μονοσταυρία και τα έξυπνα μυαλά, αυτοί που γνωρίζουν απο εκλογές και θέλουν να εκλεγούν το χαν μελετήσει και το αξιοποίησαν προς όφελός τους.Όσοι γνωρίζουν, ξέρουν να παίζουν και να νικούν στις αναμετρήσεις! Ο Βοσκόπουλος έχει δυνατά άλογα και αυτό θα αποδειχθεί στις κάλπες. Η λασπολογία και τα περι Ζέτας είναι πολύ λίγα για να τον αγγίξουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΑ ΠΕΡΙ ΖΕΤΑΣ ΕΙΝΑΙ ΔΕΙΓΜΑ ΤΗΣ ΚΑΙΡΟΣΚΟΠΙΚΗΣ ΚΑΙ ΥΠΕΡΦΥΑΛΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΤΟΥ(ΒΛΕΠΕ ΑΛΕΞΙΑΔΗΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ)....ΤΑ ΑΛΟΓΑ ΣΑΣ ΝΑ ΤΑ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΣΤΟ ΦΑΛΗΡΟ ΣΤΟΝ ΙΠΠΟΔΡΟΜΟ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΑ...ΕΜΕΙΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΒΟΛΕΜΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΜΕΤΕΡΕΣ...

      Διαγραφή
  7. Κατεβαίνω υποψηφιος γιατι θέλω να παιρνω αποσπαση και να μην μπαινω σε σχολειο και σε ταξη για να διδασκω. Κατεβαινω υποψηφιος γιατι παντα κοιταζα το συμφερον μου και μονο αυτο. Κατεβαινω υποψηφιος για να λεω ναι στην αποκατασταση της Ζετας , αδιαφορωντας για τους υπολοιπους εκατονταδες ανεργους της Φλωρινας που με ψηφιασαν. ΟΧΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΕ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ. ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΘΑ ΣΕ ΜΑΥΡΙΣΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πολίτης που τιμάει τα παντελόνια που φοράει, ξέρει και μπορεί να υπηρετεί τον συμπολίτη του...
    Καλή σου πορεία ,Αντιδήμαρχε της καρδιά μας !
    Α.Π ως Ανώνυμος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ουαοου...Παιδαγωγική ακαδημία...Σε πια χώρα των Βαλκανίων αραγε...Βρανια;Ευτυχώς μοίραζαν πτυχία αυτές οι χώρες για να μείνουν άνεργοι οι εκπαιδευτικοί των ελληνικών πανεπιστημίων...Μας αξίζει νεοέλληνες μου...Η αμορφωσιά είναι προνόμιο τελικά σε αυτην την χώρα...με ένα χαρτί δεν αποδεικνύεται η γνώση κύριοι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΜΕ ΥΠΟΥΡΓΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΤΟΤΕ ΑΝ ΘΥΜΑΣΤΕ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ !!

      Διαγραφή
  10. Στη Φλώρινα δικαιούμαι 3 σταυρούς, ποια από τα ΖΕΤΑΚΙΑ να διαλέξω ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ! ΕΝΑΣ ΒΛΑΧΟΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΣ ΣΟΥ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ο αντιδήμαρχος της καρδιάς μας και αντιδήμαρχος της απόσπασης για μην υπηρετήσει ποτέ στην οργανική του θέση. Για αυτό κατεβαίνει υποψήφιος. Γιατί αν κατέβαινε για τον τόπο του ο Καύκασος σήμερα θα είχε να πιει νερό!
    Αλεξιάδη έτσι μας έπαιρνες τη ψήφο. Για να σε βοηθήσουμε να είσαι σπίτι σου αλλά εσύ το παράκανες. Τώρα αυτά τελείωσαν και ήρθε η ώρα να κάτσει κάθε κατεργάρης στον πάγκο του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ ΤΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΤΟΥ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΑ ΦΡΑΓΚΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ(1700 ΕΥΡΩ ΕΞΩΝ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ),ΟΤΑΝ ΑΛΛΟΙ ΠΑΡΑΚΑΛΑΝΕ ΓΙΑ 2ΜΗΝΟ.

      Διαγραφή
  13. ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑς ΜΕΤΑ ΑΠΟ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΟΙΟ ΕΡΓΟ ΦΕΡΕΙ ΤΗ ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΣΟΥ;
    ΠΛΗΡΗΣ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΩΝΗ ΣΟΥ ΤΗΝ ΑΚΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΚΑΦΕΝΕΙΑ.
    ΣΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΕΙΣΑΙ ΝΕΚΡΗ ΦΥΣΗ. ΜΙΛΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΒΓΑΛΕΙ.
    ΓΙΑ ΤΗ ΖΕΤΑ ΟΜΩΣ ΣΕ ΑΚΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΛΕΣ ΒΡΟΝΤΕΡΑ ΤΟ ΝΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΜΠΑΡΔΑΚΑΣ,ΜΑΒΙΔΗΣ,ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΔΗΣ,ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΚΑΙ ΚΑΡΑΚΟΛΗΣ.....

      Διαγραφή
  14. Κρίμα που δεν μας ανέδειξε και το έργο του επί ημερών Βοσκοπουλου. Ε κύριε Αντιδημαρχε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΑΘΑΝΑΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΟΥ 1980 - 1990 ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΥΣ ΔΑΣΚΑΛΟΥΣ ΣΤΑ ΒΡΑΝΙΑ , ΣΤΗΝ ΠΡΙΣΤΙΝΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ, ΑΥΤΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΓΙΑ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΟΙΚΑ Κ,Λ,Π ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ; ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΕΣ ΚΑΙ ΨΗΦΙΖΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΥΘΥΝΕΣ;;; ΒΓΑΛΕ ΤΟ ΓΡΑΣΟ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΟΥ.

      Διαγραφή
  16. ΤΟ ΙΔΙΟ ΛΕΜΕ ΡΕ ΝΙΚΟ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ. ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ? ΛΕΜΕ ΟΤΙ ΣΤΙΣ ΚΛΕΙΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΣΤΑΥΡΙΑ ΚΑΙ Ο ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΕΔΡΑ ΑΠΟ ΤΙΣ 3, ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΟ ΘΑ ΧΑΣΕΙ.
    ΕΣΥ ΛΕΜΕ ΟΤΙ ΕΙΧΕΣ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΛΠΙΔΕΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΜΙΑ ΕΔΡΑ.
    ΑΝ ΗΤΑΝ ΔΥΟ ΟΙ ΕΔΡΕΣ ΤΟΥ ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟΥ ΝΙΚΟΛΑΚΗ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΕΣ ΛΟΓΟ ΝΑ ΕΡΘΕΙΣ ΦΛΩΡΙΝΑ, ΑΦΟΥ ΘΑ ΕΙΧΕΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΤΟ ΤΖΕΠΑΚΙ ΣΟΥ.
    ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΡΑΒΙ ΒΟΥΛΙΑΖΕΙ, ΦΟΒΗΘΗΚΕΣ ΟΤΙ ΣΕ ΤΡΩΕΙ Ο ΚΑΡΑΚΌΛΗΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΑΥΤΟΣ ΤΗΝ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΔΡΑ. ΟΠΟΤΕ ΗΡΘΕΣ ΦΛΩΡΙΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΤΡΙΒΗ (16 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΩΤΟΣ ΣΤΑΣ ΚΛΕΙΝΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΤΡΩΕΙ Ο ΚΑΡΑΚΟΛΗΣ ΣΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΒΑΡΥ....).
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟ ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΓΓΙΖΕΙ, ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Η αλήθεια είναι αλλού. Ο Συγχωριανός του και μέντορας του κ. Ηλιάδης, ο απερχόμενος περιφερειάρχης του είπε: ''Νικολάκη όλα καλά μέχρι εδώ. Από δω και στο εξής είσαι μόνος σου, εγώ αυτο το κωλοκόμμα, που με επέλεξε και με είχε πάντα ως πρώτη επιλογή στην τοπική αυτοδιοίκηση, από τότε που ήμουν προεδρος της ένωσης δήμων και κοινοτήτων και πιο πίσω ακόμα, ΔΕΝ ΤΟ ΞΑΝΑΨΗΦΙΖΩ. Νικολάκη είσαι μόνος σου πλέον. Και στο χωριό μας να πας να τα πείς αυτά πάλι δεν με νοιάζει. τρεις κι ο κούκος έμειναν εκεί. Εγώ οσους πόντιους και βλάχους ξέρω θα τους πάρω μαζί μου και θα τους υποχρεώσω να ψηφίσουν ότι και γώ. ΣΥΡΙΖΑ. Γι΄αυτο νικολάκι την Ζετούλα και τα μάτια σου".
    Τυχόν ομοιότητες και συνωνυμίες είναι τυχαία στοιχεία. Η έμπνευση μου ήρθε αφου μου είπε ένα πουλάκι οτι ο Ηλιάδης θα στηρίξει ΣΥΡΙΖΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΝΑΛΟΓΙΑ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΣΤΑ ΒΡΑΝΙΑ ΣΤΗΝ ΕΜΑΘΑΝ ; ΝΑ ΣΕ ΔΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ 1+1 ΣΤΙΣ ΚΛΕΙΝΕΣ ΝΙΚΟΛΑΚΗ. ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Αλεξιάδη, σίγουρα στα τόσα χρόνια που ασχολείσαι με τα κοινά έχεις κάνει και λάθη. Αν από αυτά έχεις διδαχθεί εσύ το ξέρεις, κάνε αυτοκριτική. Εμείς θα σε στηρίξουμε και τώρα γιατί είσαι ένας από τους καλύτερους από αυτούς που ΄΄ κατεβαίνουν ΄΄. Τώρα όσον αφορά κακίες τύπου ΄΄ που τελείωσες ακαδημία ΄΄ κ.α., αυτά είναι ανήθικα να μην σε επηρεάζουν. Προσβάλουν όλα τα παιδιά που έχουν σπουδάσει εκτός. Μπορούσαν και να ήταν δικά τους παιδιά ή να είναι στο μέλλον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΟΧΙ,ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΛΑΘΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ!(ΕΚΤΟΣ ΖΕΤΑΣ)....

      Διαγραφή
  20. ΤΙ ΜΑΝΙΟΚΑΤΑΘΛΙΨΗ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΠΙΑΣΕΙ ; ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΦΤΑΙΕΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Έχουν ταραχτεί τόσο οι μύγες και τα κουνούπια που όλη είναι όλη μέρα μπροστά από έναν υπολογιστή και σχολιάζουν! Φλιτάρισμα να καθαρίσει ο τόπος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Δεν σε θέλουμε άλλο στη .......διάθεσή μας Νικόλαε. Αρκετά χάλασες τη δική μας. Μετά τον Ιούνιο ευτυχώς έρχονται και οι αξιολογήσεις των δασκάλων .................. καλά κρασιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Αλεξιαδη μην μασας φιλαρακι για αλλη μια φορα ειμαστε μαζι σου! ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΣΟΥ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ο ΠΟΝΗΡΟΣ ΝΙΚΟΛΑΚΗΣ ΜΕΤΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΜΕΝΑ ΕΞ ΑΜΑΞΗΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΣΥΡΑΝ ΘΑ ΒΓΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΞΕΙ ΑΥΡΙΟ ΘΥΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΛΥΠΗΘΟΥΜΕ.
    ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΟΜΩΣ ΔΕ ΘΑ ΦΑΜΕ.
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΥΜΑ.
    ΕΙΝΑΙ Ο ΘΥΤΗΣ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΩΝ ΑΝΕΡΓΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΤΟΥΣ ΑΦΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΕΥΝΟΙΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΣ ΑΠΛΟΧΕΡΑ ΤΙΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΖΕΤΑΣ.
    ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Την Μούσιου που θα την βάλετε γιατί αυτή δεν ήρθε χωρίς αντάλλαγμα στον Βοσκόπουλο[δεν έχει και ωραία μάτια παναθεμά τον]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΕ ΑΥΤΟΙ ΑΠΟ ΒΡΑΝΙΑ ΠΑΡΑ ΣΕ ΤΑΞΗ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΡΑΒΩΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΣΕΝΑ ΝΑ ΣΕ ΣΤΡΑΒΩΣΟΥΝ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΕΙΣΑΙ ΗΔΗ ΣΤΡΑΒΩΜΕΝΟΣ,

      Διαγραφή
    2. Καλύτερα τότε δάσκαλοι από τα Ελληνικά πανεπιστήμια που έλεγε και ο Αργυριάδης το πολιτισμός το έγραφαν με ζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζ

      Διαγραφή
  27. απλά πράγματα
    τι θα γίνει με την Ζέτα?
    πως θα δημιουργηθούν θέσεις εργασίας;
    πότε θα είναι έτοιμη η τηλεθέρμανση??
    πόσα έργα ανέλαβε η κατασκευαστική (να μην γραφουμε τιτλους εδω)
    πόσο αυξηθηκε η περιουσια της οικογενοιας Δημαρχου??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Κάποιοι έχουν το απύθμενο θράσος να ζητούν την ψήφο του λαού ενώ με τα καραγκιοζιλικια τους (η λέξη είναι επιεικέστατη) έχουν εκτεθεί ανεπανόρθωτα! Μιλάμε για σανιδώδη αναισθησία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.