Κυριακή 27 Απριλίου 2014

Σύλληψη για κατοχή ναρκωτικών στη Φλώρινα

Συνελήφθη χθες (26.04.2014) τις πρώτες πρωινές ώρες, στο 22ο χλμ. Εθνικής Οδού Φλώρινας – Θεσσαλονίκης από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Φλώρινας 23χρονος ημεδαπός για κατοχή ναρκωτικών.
Συγκεκριμένα, έπειτα από γενόμενο αστυνομικό έλεγχο στον 23χρονο, ο οποίος επέβαινε σε Δ.Χ. επιβατηγό λεωφορείο, διαπιστώθηκε ότι κατείχε ακατέργαστη κάνναβη, καθαρού βάρους τριάντα επτά (37) γραμμαρίων, η οποία και κατασχέθηκε.
Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Φλώρινας.
Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στην κα Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Φλώρινας.

16 σχόλια:

  1. Μπράβο στην αστυνομία και πάλι!!! Συνέλαβαν 23χρονο με 37 γραμμάρια. Ουαου!!!! Μεγαλη επιχείρηση της αστυνομίας. Βγάζουν και δελτίο τύπου για να το διαβάσουν οι κάτοικοι της περιοχής. Είστε με τα καλά σας? Για τέτοιες ποσότητες τόση φασαρία? Δεν ξέρετε τι "περνάει" κάθε βράδυ απο τα σύνορα μέσα απο τα χωράφια???? Αλλα εκει δεν πάει κανένας για έλεγχο. Τα πιτσιρίκια με τα τσιγάρα πιάνουν....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οχι ρε μεγαλε δεν ξέρουμε τι περναει
    Για πες μας εσυ που γνωριζεις.Αλλα για να λες @@@@@@@@@απο τον καναπε του σπιτιου σου θα εισαι πληρως ενημερωμένος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εχουν το θρασσος να συλλαμβανουν για τσιγαριλικια πιτσιρικαδες,αυτοι που συναναστρεφονταν επι χρονια συναδελφους τους μεγαλεμπορους ηρωινης...Συγχαρητηρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αλήθεια!! Και οι μεγάλοι καρχαρίες είναι ήδη έξω!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚΑΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑΚΙΑ ΤΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ΡΕ ΦΙΛΕ ΣΥΛΑΜΒΑΝΕΙΣ ΜΕ 37 ΓΡΑΜΑΡΙΑ? ΕΛΕΟΣ ΡΕ .........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ναι ρε φίλε οι συλλήψεις να γίνονται από 5 κιλά και πάνω .Κάτω από τα 5 να παίρνεις και δώρο 4 αναπτήρες να μη ξεμείνεις απο φωτιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΦΉΣΤΕ ΤΟ ΠΑΛΙΚΆΡΙ ΝΑ ΚΆΝΕΙ ΤΑ 50 ΤΣΙΓΆΡΑ ΝΑ ΤΑ ΔΕΙ ΌΛΑ ΦΙΝΑ ΚΑΙ Ο ΜΠΑΜΠΑΚΑΣ ΤΟΥ ΝΑ ΞΑΠΛΏΝΕΙ ΗΣΥΧΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΜΑΡΩΝΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλως τον ιεροεξεταστη....Ο κλασσικος χωριατης,που ηρθε στη Φλωρινα,τον διορισαν σεριφη,δηλωνει Φλωρινιωτης και εχει αποψη για ολα.Οταν ομως συμβει και στο δικο του σπιτι,σαν κομπλεξικος που ειναι,θα κλειστει στο καβουκι του,πιστευοντας οτι θα τον λυπηθουν οι λοιποι ιεροεξεταστες..Σε μια πολη οπου οι μισοι νεολαιοι εχουν εξοστρακιστει λογω ανεργιας και οι αλλοι μισοι λογω του ανηλεους κυνηγιου μαγισσων,σε λιγο καιρο δεν θα χεις να αστυνομευσεις τιποτα πλεον χωριατη και θα γυρισεις πισω στο χωριο σου να ξαναβοσκας προβατα.

      Διαγραφή
  8. Οταν πιαστηκε ο συναδελφος σας με 10 κιλα ηρωινης-καλασνικοφ-περιστροφα-καλυκες και οτι αλλο χωραει ο ποινικος κωδικας κανενας απο σας δεν ηξερε τιποτα...Ερχεται το Εσωτερικων υποθεσεων και θα βαλετε μυαλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. τώρα είναι που τα έκανα πάνω μου. Σας παρακαλώ καλέ μου κύριε τρέμει κάθε άκρο μου.

      Διαγραφή
  9. Απαντήσεις
    1. Μηδενα προ του τελους μακαριζε,παχυσαρκο ερπετο.

      Διαγραφή
  10. γα***ται ο αρης και η αστυνομια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. εσυ που λυπασαι τα παοκτσακια περνα μια τσαρκα απο τον σ.φ. τους να τους το πεις απο κοντα βρε αδερφε να σε νιωσουν...ε??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Sas lipame giati to xorto to ttheorite dedomeno.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Δεδομενο θεωρειται,οτι εισαι αμορφωτος.Στο σχολειο δεν σου μαθανε γραφη?Μονο να παπαγαλιζεις σου μαθανε γενιτσαρε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.