Παρασκευή 25 Απριλίου 2014

Υποψήφιος ευρωβουλευτής ο Κώστας Ντίνας

Υποψήφιος ευρωβουλευτής με το «Ποτάμι» του Σταύρου Θεοδωράκη θα είναι ο Καθηγητής Γλωσσολογίας Κωνσταντίνος Ντίνας, όπως ανακοινώθηκε χθες.
Ο κ. Ντίνας είναι Καθηγητής Γλωσσολογίας – Ελληνικής Γλώσσας και Διδακτικής της στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας. Απόφοιτος και διδάκτορας του ΑΠΘ, έχει διδάξει ρουμανικά, βουλγαρικά και τουρκικά στο Ίδρυμα Μελετών Χερσονήσου Αίμου. Είναι διπλωματούχος Βυζαντινής Μουσικής και διαθέτει πολυετή διδακτική και ακαδημαϊκή εμπειρία, μεταξύ άλλων, ως καθηγητής και διευθυντής στο Περιφερειακό Επιμορφωτικό Κέντρο Κοζάνης, Διευθυντής Προγραμμάτων Μεταπτυχιακών Σπουδών και Πρόεδρος του Τμήματος Νηπιαγωγών. Έχει πλούσιο ερευνητικό έργο στη διδασκαλία της νεοελληνικής γλώσσας, δίνοντας μεγάλη έμφαση στις νέες τεχνολογίες και τις γλώσσες των Βαλκανίων. Έχει συγγράψει 15 βιβλία και πάνω από 120 άρθρα.

8 σχόλια:

  1. ... κρίμα κ Ντίνα. Σας θεωρούσα πιο έξυπνο για να σκοντάψετε και να πέσετε σε ένα ποτάμι, το οποίο δημιουργήθηκε για να ξεπλύνει τις αμαρτίες και τη δυσωδία των Νεοφιλελεύθερων σοσιαληστών αυτού του τόπου.

    ένας πρώην φοιτητής σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κρίμα τα πτυχία του. Να πέσει τόσο χαμηλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τελικά η μωροφιλοδοξία είναι ασθένεια που μπορεί να προσβάλει οποιονδήποτε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Για το.. ποτάμι είναι, πρόσφατα το απέδειξε κιόλας
    χαρακτήρισε τους Βλάχους κομπλεξικούς επειδή στάθηκαν απέναντι στην ψωραλέα διεθνιστική του αντίληψή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο κ. Ντίνας τον τελευταίο καιρό έχει αναπτύξει σημαντική δράση για την καλλιέργεια μίας Βλάχικης εθνοτικής-γλωσσικής μειονότητας στην Ελλάδα με ο,τι αυτό συνεπάγεται. Είναι χαρακτηριστικό ότι εν μία νυκτί ο εν λόγω πολιτευτής άλλαξε τις θέσεις που υποστήριζε παλαιότερα σε σχεση με το συγκεκριμένο θέμα, ενώ αποκάλεσε όσους Βλάχους αντέδρασαν σε αυτή του την οβιδιακή μεταμόρφωση ως "κομπλεξικούς". Να υποθέσουμε ότι το Μακεδονικό και το Βλαχικο θα είναι δύο από τα ζητήματα με τα οποία θα ασχοληθεί από το νέο πολιτικό του μετερίζι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σιγά μην εκλεγεί. Ούτε οι Βλάχοι δεν τον θέλουν.

      Διαγραφή
  6. Και να μην ξεχνάμε ότι πριν 5 χρόνια ήταν από αυτούς που ρητά και ενυπόγραφα στήριξαν το εμετικό βιβλίο της Ρεπούση. Η συμμετοχή στο συγκεκριμένο ευρο-ψηφοδέλτιο ίσως και να είναι κάποιου είδους ανταμοιβή. Η ανθελληνική Νέα Τάξη πάντα αμείβει τα παιδιά της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Οι Βλαχοι ποτε δεν υπερασπισθηκαν τον λεγαμενο. Αντιθετως τον ξεσκεπασαν για οτι πραγματι ηταν και αντιπροσωπευε. Ενας οπορτουνιστας,αποδομοστης,παπατρεχας,υπηρετης του νεοκατεστημενου και της νεας Ακαδημαικης ταξης. Ετσ,ι ολοι οι ιδιοι του, εγιναν λεκτορες,υφηγητες και καθηγητες των Ανωτατων σχολων. Απο κατι τετοιους υποφερει η χωρα. Θελετε να μαθετε περισσοτερα? Διαβαστε τα πει Κονιτσας εδω μεσα¨
    http://search.aol.com/aol/search?q=crossing%20borders%2Ckonitsa&s_it=keyword_rollover&ie=UTF-8&VR=3430

    L

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.