Τετάρτη 30 Απριλίου 2014

Εγκαίνια των βυθιζόμενων κάδων

Σας προσκαλούμε την Τετάρτη 30 Απριλίου 2014 και ώρα 11:30 στην κεντρική πλατεία της πόλης της Φλώρινας στην οποία θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια της λειτουργίας των βυθιζόμενων κάδων διαβαθμισμένης συμπίεσης.

6 σχόλια:

  1. Ως ατραξίον θα μπεί στους κάδους και αυτός που θα τους εγκαινιάσει ! Μα λίγη τσίπα σε αυτή τη πόλη δεν υπάρχει; Τόσος μαυρογυλουρισμός; Άκου να εγκαινιάζουν τους σκουπιδοτενεκέ δες! Το μόνο που απομένει είναι να μοιράσει και καθρέπτες στους ιθαγενείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. α δε ντρέπονται λίγο, 17 ημέρες πριν τις εκλογες για να παρουσιάσουν έργο εγκαινιάζουν σκουπιδοτενεκέδες!
    Αυριο στις 11.30 εγκαινιαζουν την καινουρια λαμπα στα φανάρια και μεθάυριο ίδια ώρα εκαινιάζουν τα καινουρια αμορτισερ στα αυτοκίνητα των αντιδημάρχων. Γελοιότητες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αν ξερατε ολοι εσεις οτι αυτοι οι καδοι κανουν 61,200 ευρω ο ενας και οτι ο Δημος Φλωρινας πηρε 7 (δηλαδη 430,000 ευρω) και τους πληρωσαμε οι δημοτες τοτε θα ηθελα να δω τι θα λεγατε και επισης οτι αγοραστηκαν και μπηκαν περι τα τελη Νοεμβρη την ωρα που πολλα σχολεια δεν ειχαν πετρεάιο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. - οι καδοι πρεπει να εγκαινιαστουν, για να λειτουργησουν νομιμως...
    - ειμαστε ευρωπαιοι και θα πρεπει ολα να λειτουργουν μες τις νομιμες αδειες τους...
    - εξαλλου ο λαος της Φλωρινας θα στειλει αυτους που τους αρμοζει σε νομιμοποιημενους καδους ... να βραζουν στο ζουμι τους ...
    - πλησιαζει η ωρα και θα πρεπει να ειναι ολα καθολα νομιμα ..
    ... ειδομεν ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. EINAI ΑΛΛΟ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΝΟΜΙΜΩΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΤΥΜΠΑΝΟΚΡΟΥΣΙΕΣ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΓΙΑ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΒΟΡΑ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΝΟΜΙΜΩΣ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΜΗΝ ΛΕΣ ΜΠΟΥΡΔΕΣ.ΟΙ ΜΑΓΚΕΣ ΦΕΡΑΝΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΝΑ ΣΥΜΠΕΣΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ.ΔΕΝ ΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΜΟΓΚΑΝΤΙΣΟΥ ΦΙΛΕ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΙΘΙΟΠΕΣ!!ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ.

      Διαγραφή
    2. Συμφωνώ και επαυξάνω. Επιπλέον ρωτώ το παπαγαλάκι του βοσκού: πόσο βέβαιος είσαι οτι τώρα που έγιναν τα φοβερά εγκαίνια οι κάδοι λειτουργούν νομίμως;

      Διαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.