Τρίτη 22 Απριλίου 2014

Χρυσό μετάλλιο για τον τερματοφύλακα του ΠΑΣ Φλώρινα Λάζαρο Ηλιόπουλο…

...με την ομάδα της Βόρειας Ζώνης στους τελικούς αγώνες που πραγματοποιήθηκαν στο γήπεδο του Πιερικού στην Κατερίνη.
Μετά την επιτυχία της κλήσης του στην μεικτή ομάδα της 3ης Περιφέρειας και της Βόρειας Ζώνης ο Ηλιόπουλος αναδείχθηκε 1ος Πανελληνιονίκης αφού οι "Βόρειοι" στον τελικό επικράτησαν με σκορ 3-0 των "Νησιωτών". Στον αγώνα βέβαια ο Λάζαρος έμεινε στον πάγκο της ομάδας αλλά αυτή είναι η μοίρα του Τερματοφύλακα και δεν μειώνει σε καμία περίπτωση την επιτυχία του Φλωρινιώτη ποδοσφαιριστή.
Αξίζει να αναφερθεί ότι και ο Λάζαρος Ηλιόπουλος με την επιτυχία του αυτή έγινε ο 2ος Φλωρινιώτης που κατέκτησε και το μπόνους της εισαγωγής του στις ανώτατες και ανώτερες πανεπιστημιακές σχολές μετά την περυσινή επιτυχία του Δημήτρη Κεσίδη. Τους αγώνες παρακολούθησε πλήθος κόσμου, αρκετοί κυνηγοί ταλέντων από ομάδες της χώρας και του εξωτερικού και σύσσωμο το προπονητικό των Ομοσπονδιακών Προπονητών όλων των ηλικιακών κατηγοριών.

3 σχόλια:

  1. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΛΑΖΑΡΟ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟ,ΚΑΠΟΙΑ ΗΜΕΡΑ ΘΑ ΤΟΝ ΔΟΥΜΕ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΣΥΛΛΟΓΟ.

    ΝΙΚΟΛΑΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. [Σχολιο για τον Λαζαρο Ηλιοπουλο τερματοφυλακα βορειας ζωνης Νεων Ποδοσφαιρου]
    Λαζαρε θερμα συγχαρητηρια για την κατακτηση του χρυσου μεταλιου με την Νεων Ποδοσφαιρου Βορειας Ζωνης. Σου ευχομαι παντα επιτυχιες με Υγεια, Δυναμη, Πιστη, και... Ταπεινοτητα.
    Ν. Φ.
    Προπονητης Ποδοσφαιρου

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.