Σάββατο 6 Απριλίου 2013

Σύλληψη δύο ατόμων για κλοπή

Συνελήφθησαν το μεσημέρι της Πέμπτης στη Φλώρινα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Φλώρινας, δύο ημεδαποί 56 και 19 χρονών, για κλοπή.
Συγκεκριμένα, οι δύο συλληφθέντες, αφαίρεσαν από περιφραγμένο οικόπεδο στην Φλώρινα, μεταχειρισμένα ανταλλακτικά αυτοκινήτων, συνολικής αξίας δύο χιλιάδων (2000) ευρώ, ιδιοκτησίας 36χρονου ημεδαπού.
Τα αφαιρεθέντα ανταλλακτικά κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη τους.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Φλώρινας.

1 σχόλιο:

  1. Η τιμωρία τους να είναι παραδειγματική! Στη Φλώρινα συνήθως η δικαιοσύνη αρκείτε στης συστάσεις επειδή οι κλέφτες ανήκουν σε προστατευμένη φυλή. Προστατευμένοι από κάθε πολιτικάντη που εξαγοράζει μαζικά τις ψήφους τους, προστατευμένοι από οργανώσεις μκ., προστατευμένοι από την εκκλησιά κλπ. Οι κύριοι αυτοί λοιπόν μπαίνουν σε σπίτια και αυλές αυθαίρετα για να μαζέψουν δήθεν σίδερα και κατακλέβουν πολύτιμα αντικείμενα αλλά και πράγματα με πολιτιστική, αρχαιολογική, και το σημαντικότερο με συναισθηματική αξία, αγνοώντας ακόμα και απειλώντας τους απλούς πολίτες. Παλαιά εργαλεία διαφόρων επαγγελμάτων , μαγειρικά σκεύη, ποδήλατα, παραδοσιακά κάγκελα, αυτοκίνητα κ.α καταστρέφονται και εξαφανίζονται στο άνομα του χρήματος .
    Όχι στην ατιμωρησία ναι στην ισονομία και ίση μεταχείριση.
    Εάν υπάρχει δυνατότητα να κοινοποιηθεί η ποινή.




    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.