Σάββατο 6 Απριλίου 2013

Εκλογές στην ΟΝΝΕΔ Φλώρινας

Χθες, στα Κεντρικά Γραφεία της Οργάνωσης, συνεδρίασε η Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή και αποφάσισε δεδομένης της παραγράφου 5β του Άρθρου 17 του Κανονισμού Λειτουργίας της Οργάνωσης τα κάτωθι:

1. Ως ημερομηνία διεξαγωγής εκλογών νέου προέδρου της ΟΝΝΕΔ ορίζεται η 26η Μαΐου 2013. Τυχόν επαναληπτική ημερομηνία διεξαγωγής εκλογών προέδρου ΟΝΝΕΔ ορίζεται η 2η Ιουνίου 2013.

2. Ώρα έναρξης πρώτης και τυχόν επαναληπτικής ψηφοφορίας εκλογών ορίζεται η 07.00 π.μ και λήξης της πρώτης και τυχόν επαναληπτικής ψηφοφορίας ορίζεται η 07.00 μ.μ. αντίστοιχα.

Από το Γραφείο Τύπου
Ν.Ε. ΟΝΝΕΔ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

4 σχόλια:

  1. ANTE ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ ΤΡΕΞΤΕ ΝΑ ΕΚΛΕΓΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΟΝΝΕΔ. Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΦΥΛΑΕΙ ΥΠΑΡXOYN ANΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.............!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑΤΑΚΙ ΣΟΥ ΠΟΝΗΡΕ ΚΑΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΕΑΝ ΕΣΥ Ή Ο ΜΠΑΜΠΑΚΑΣ ΣΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΡΟΥΣΦΕΤΑΚΙ ΣΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ.
    ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΣΕ ΠΟΙΟ ΚΟΜΜΑ ΗΣΟΥΝ, ΤΙ ΖΗΤΗΣΕΣ, ΤΙ ΣΟΥ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ.
    ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΣΟΙ ΒΟΛΕΥΤΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ.
    ΕΜΠΡΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΥΠΟΚΡΙΤΟΥΛΗ. ΟΝΟΜΑ..........!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΑ Κ ΒΟΛΕΜΕΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΒΟΛΕΥΤΕΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΑ ΩΦΕΛΗ ΝΑ ΑΠΟΚΟΜΙΣΟΥΝ, ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΝΕΝΤΑΧΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ ΟΣΩΝ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΝΑ ΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΚΟΜΜΑ. ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΑ ΕΝΕΡΓΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΕΧΟΥΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΠΕΙΑ, ΕΝΩ ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΟΛΥΒΟΛΕΜΕΝΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΡΑΒΗΞΕΙ ΤΗΝ ΟΥΡΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΧΑΡΙΣΤΙΑ ΤΟΥΣ, ΠΡΩΤΟΣΤΑΤΩΝΤΑΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΝΤΙΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΚΑΙ ΔΕΙΧΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΛΛΕΙΨΗ ΔΙΑΓΩΓΗΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΙΑΚΡΙΝΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.