Σάββατο 13 Απριλίου 2013

Πρωταθλητής ο Αριστοτέλης!

Το πρωτάθλημα της Α’ ΕΚΑΣΔΥΜ και την άνοδο στη Γ’ Εθνική Κατηγορία πανηγυρίζει εδώ και λίγη ώρα η ομάδα μπάσκετ του Αριστοτέλη, μετά τη δραματική νίκη μέσα στην Καστοριά, στον τέταρτο τελικό των play off, ολοκληρώνοντας τη σειρά με 3-1 νίκες.
Η ομάδα της Φλώρινας επιβλήθηκε σε ένα συγκλονιστικό παιχνίδι με 84-85 στην παράταση, ενώ ο κανονικός αγώνας ολοκληρώθηκε με 76 – 76 (ημ. 36-38).
Μάλιστα, στο τέλος της τρίτης περιόδου ο Αριστοτέλης ήταν μπροστά στο σκορ με 12 πόντους, όμως τα εύστοχα τρίποντα των γηπεδούχων οδήγησαν τον αγώνα στην παράταση, όπου με καλάθι του Παπούλια 11 δευτερόλεπτα πριν το τέλος ο Αριστοτέλης πέρασε μπροστά και οι γηπεδούχοι αστόχησαν σε τρίποντο στην τελευταία τους επίθεση.
Αυτό που απομένει πλέον είναι η φιέστα που θα διοργανώσει η διοίκηση του συλλόγου πιθανότατα το ερχόμενο Σάββατο.

5 σχόλια:

  1. Μπράβο στην ομάδα και καλή επιτυχία στις νέες προκλήσεις !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κύριοι της ΕΚΑΣΔΥΜ τώρα σκέφτεστε να ακυρώσετε τον αγώνα ώστε να επαναλειφθεί έως ότου πετύχετε το ποθητό για εσάς και τους πάτρονές σας αποτέλεσμα;
    Χίλια Μπράβο στα παιδιά!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ἔστι δίκης ὀφθαλμός, ὃς τὰ πάνθ' ὁρᾶ

      ή αλλιώς

      κάθε κατεργάρης στον πάγκο του!!!

      Διαγραφή
  3. Μπράβο στους λεβέντες του Αριστοτέλη. Απέδειξαν ότι οι αγώνες κερδίζονται μόνο στο γήπεδο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ένα μεγάλο μπράβο στα παιδιά του Αριστοτέλη και στο προπονητικό τιμ της ομάδας , για την μεγάλη προσπάθεια τους για την επικράτηση αλλά και την άνοδό τους σε μεγαλύτερα σαλόνια.
    Συγχαρητήρια στους μικρούς της ομάδας , παιδιά που δείξανε όσο τους άφησαν... το πόσο άριστοι τεχνικά είναι και ότι μπορούν να βασίζονται πάνω τους στην νέα αγωνιστική περίοδο.
    Α.Π γονιός αθλητή της ομάδας , ως Ανώνυμος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.