Τρίτη 5 Φεβρουαρίου 2013

Αντίδραση του Συλλόγου Φλωρινιωτών Θεσσαλονίκης για το σχέδιο «Αθηνά»

Το ΔΣ του Συλλόγου Φλωρινιωτών Θεσσαλονίκης, αφού εξέτασε την εφαρμογή του σχεδίου «Αθηνά» του Υπουργείου Παιδείας όσον αφορά την Φλώρινα και την Δυτική Μακεδονία:
1. Εξουσιοδότησε τον πρόεδρο κ. Δ. Γάκη και τον υπεύθυνο επιστημόνων κ. Νικ. Βασιλειάδη να μελετήσουν σε βάθος το σχέδιο, και αφού έλθουν σε επαφή με τους Φλωρινιώτες Πανεπιστημιακούς και τους Καθηγητάς των ΤΕΙ, να καταθέσουν προτάσεις για περαιτέρω ενέργειες.
2. Να επιστήσει, άμεσα, την προσοχή της Πολιτικής και Πολιτειακής ηγεσίας της Πατρίδος μας για την Εθνική σημασία της ενδυνάμωσης των Πνευματικών Ιδρυμάτων της Δυτικής Μακεδονίας και της Θράκης.
3. Για τον σκοπό αυτό να συνεργαστεί με τους αγρυπνούντες φορείς της Μακεδονίας, συγκαλώντας έκτακτη σύσκεψη του Συντονιστικού Συμβουλίου των Μακεδονικών Οργανώσεων (που υπερβαίνουν τις 150), της Ομοσπονδίας Δυτικομακεδονικών Οργανώσεων, της Ομάδος 21 και της Εταιρείας Μακεδονικών Σπουδών.
4. Να εξουσιοδοτήσει τον Πρόεδρο, να μεταφέρει στο Συμβούλιο Διοίκησης του ΤΕΙ Δυτ. Μακεδονίας, του οποίου είναι μέλος, την ολόπλευρη στήριξή μας για την παραμονή και ενδυνάμωση όλων των τμημάτων του που εδράζονται σε όλους τους νομούς της Δυτικής Μακεδονίας

Ο Πρόεδρος
Δημ. Γάκης
Η Γεν. Γραμματέας
Γεωργία Λιαντζάκη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.