Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2013

Συνεχίζεται η συλλογή υπογραφών για ένα αυτοδύναμο και αυτοδιοίκητο Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας

Συνεχίζεται η υποστήριξη για την μη κατάργηση του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας με τη συλλογή ηλεκτρονικών και έγγραφων υπογραφών από τους φίλους του Πανεπιστημίου. Η συμμετοχή και η αγωνία του κόσμου σε αυτή την προσπάθεια έχει ξεπεράσει κάθε προσδοκία, με τις υπογραφές να βρίσκονται συνολικά στις 20.000!
Για το λόγο αυτό έχει στηθεί ειδικό “stand” στην κεντρική πλατεία Κοζάνης, με την ανταπόκριση του κόσμου να είναι τεράστια, ενώ την ίδια στιγμή και στη Φλώρινα γίνονται συντονισμένες προσπάθειες για την συλλογή υπογραφών σε φορείς, υπηρεσίες, εμπορικά καταστήματα κ.α., από τους φίλους του Πανεπιστημίου, με το ενδιαφέρον και την ανταπόκριση του κόσμου να είναι πολύ μεγάλη επίσης. Ακόμη, η σύσσωμη στήριξη σχεδόν όλων των φορέων, επιμελητηρίων και συλλόγων της περιφέρειας είναι πρωτοφανής, σε ένα κοινό αγώνα για την ανατροπή αυτής της τεράστιας αδικίας που υπόκειται ο τόπος μας.
Τις επόμενες ημέρες θα γίνουν νέες συντονισμένες ενέργειες από την Κίνηση Φίλων Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, με την αισιοδοξία ότι αυτές οι ενέργειες θα φθάσουν σε όλες τις πόλεις της περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, οι οποίες και θα γίνουν γνωστές στο άμεσο μέλλον.
Για όσους δεν έχουν πρόσβαση στις έγγραφες υπογραφές μέσω των οργανωμένων ομάδων της Κίνησης Φίλων Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, μπορείτε επισκεφθείτε το σύνδεσμο http://uowmfriends.gr/ και να υπογράψτε ηλεκτρονικά.
Συμμετέχουμε ενεργά στην δημόσια διαβούλευση απαντώντας με εύστοχα και τεκμηριωμένα επιχειρήματα για το μέλλον του Πανεπιστημίου και της περιοχής μας και υπογράφουμε ηλεκτρονικά για την Διοικητική του Αυτοτέλεια και την Ενίσχυση του Αναπτυξιακού του ρόλου.
Ευχαριστούμε όλους για την αμέριστη υποστήριξη και συμπαράστασή σας,
Κίνηση Φίλων Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας
http://uowmfriends.gr/
info@uowmfriends.gr

5 σχόλια:

  1. Kαλά ρε εσείς μας δουλεύετε ???? Που μαζέψατε 20.000 υπογραφές????? μπήκα στο http://uowmfriends.gr/

    και ούτε 3000 δέν υπογράψαν συγκεκριμένα...
    μετα βίας αυτή την στιγμή συγκεντρώθηκαν μόνο 2,781 υπογραφές .

    Λίγο σοβαρότητα δέν βλάπτει όχι τίποτα άλλο αυτοκτίθεστε μη σεβόμενοι την νοημοσύνη όσων ΥΠΟΓΡΑΨΑΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΌΣΩΝ σας διαβάζουν τα δελτία τύπου που μοιράζετε προς δημιουργίαν ψευδών εντυπώσεων και ¨κινημάτων"...Μαζέψτε πρώτα 10.000 και μετά να καμαρώνετε σάν παγόνια....΄Τα βρεγμένα σπίρτα τα γραμμένα στο πόδι δελτία τύπου πλέον δέν πουλάν στην ελέυθερα σκεπτόμενη Φλώρινα...ούτε τα παραμύθια του σύριζα και των φιλενάδων - φίλων της Σπίρτου και των φίλων της ..

    :

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Νέε Φλωρινιώτη, πρέπει να είσαι ΠΟΛΥ ΝΕΟΣ... Η συλλογή των υπογραφών δε γίνεται μόνο ηλεκτρονικά, στη σελίδα που αναφέρεις. Οι περισσότεροι έχουμε υπογράψει χειρόγραφα σε λίστες που υπάρχουν εντός και εκτός Πανεπιστημίου. Ενημερώσου πριν ανοίξεις το στοματάκι σου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. αν το πρόβλημά σου είναι πόσες υπογραφές έχουν μαζευτεί και από ποιον και όχι το αν μείνει το Πανεπιστήμιο στην πόλη σου.... τότε είσαι πολύ..... νέος.... Φλωρινιώτης!!! Τουλάχιστον κάποιοι προσπαθούν... εσύ τι κάνεις?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ Ο ΝΕΟΣ ΦΛΩΡΙΝΙΩΤΗΣ.
    ΤΙ ΘΑ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΝ ΔΗΛΑΔΗ ΟΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ; ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ;
    Ή ΜΗΠΩΣ ΥΠΗΡΧΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΜΗ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ;
    ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥ .......! ΝΤΕΜΕΚ ΜΑΧΟΜΑΣΤΕ.
    ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ ΟΥΤΕ ΣΤΑ ΓΑΡΙΔΑΚΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. αλήθεια γιατί η περίβόητη "κίνηση υπογραφών " ήταν η ΛΑΜΠΡΗ ΑΠΟΥΣΑ απο την συνάντηση φορέων με τον υπουργό παιδείας ;;;;; Το ίδιο κι εκείνος ο περιόνυμος ε.β.ε. φλώρινας;;; Μήπως σε τελική ανάλυση είστε ¨μία συγκεχυμένη κίνηση "σφραγίδων και υπογραφών παρέα με βρεγμένα Σπύρτου " ;;;; Μάλλον περι αυτού επρόκειτω επι του παρασκηνίου .Το θέμα για εσάς μάλλον είναι πολύ βαθύτερο με βάθος χρόνου και "συλλογή υπογραφών¨" για την ανάδειξη συνιστωσών του Γερμανίδη - Σπύρτου στα τοπικά δημαρχιακά πέραν απο την εναγωνιώδη προσπάθεια σας για το Πανεπιστήμειο που ενσυνείδητα απείχατε απο την συνάντηση φορέων της Φλώρινας στο Υπουργείο ;οΎΤΕ ΈΝΑς ΑΚΑΔΗΜΑΙΚΟΣ ΔΕΝ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΜΕΛΟς ΤΗς ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΓΩΝΑ ? ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ ; Γιατι περι αυτού επρόκειτω περι μικροπολιτικών πεπαλαιωμένης μορφής μικροπολιτικών - προσωπικών σας επιδίώξεων με ΚΑΠΕΛΩΜΑ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΕΙΟ απο τον σύριζα στην έρμη Φλώρινα .Η κα Σπίρτου που μαζεύει υπογραφές ήταν ή δέν ήταν υποψήφια του τσίπρα στην Φλώρινα;Ναί ή Όχι; ¨Ηταν Λοιπόν τα παραμυθάκια ..Οι μάσκες και οι ελάχιστες για τα αυτονήτα υπογραφές σας έπεσαν...για τα βρεγμένα και τις 3000 υπογραφές σας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.