Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2013

Ο Θ. Τσάπανος θα ενημερώσει τους κατοίκους της Φλώρινας για τους σεισμούς

Με αφορμή την έξαρση της σεισμικής δραστηριότητας στην περιοχή μας και την επακόλουθη ανησυχία που προκάλεσε στους συμπολίτες μας, σε συνδυασμό με τις διασπειρόμενες φήμες που επιτείνουν την ανησυχία, ο Σύνδεσμος Εφέδρων Αξιωματικών Νομού Φλωρίνης, διοργανώνει εκδήλωση – ομιλία με θέμα: «ΣΕΙΣΜΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ – ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ».
Η εκδήλωση θα γίνει στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Δήμου Φλώρινας στην περιοχή του νέου πάρκου (πρώην γηπέδου), την Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2013 και ώρα: 11.30 με ομιλητή τον καθ’ ύλην αρμόδιο συμπολίτη μας σεισμολόγο κ. ΘΕΟΔΩΡΟ ΤΣΑΠΑΝΟ, καθηγητή της Γεωλογικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

21 σχόλια:

  1. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΦΕΔΡΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΗΚΑΝ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΠΡΑΞΗ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΛΛΟΙ ΚΑΘΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ Κ.ΤΣΑΠΑΝΟ ΠΟΥ ΔΕΧΘΗΚΕ ΝΑ ΡΙΞΕΙ ΛΙΓΟ ΦΩΣ ΣΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΡΑΤΟΥΝ ΟΙ ΦΟΡΕΙΣ .

    ΜΠΡΑΒΟ ΡΟΥΛΗ
    Β.Δ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπράβο, στους αξιωματικούς μας, ντροπή στους τοπικούς "άρχοντες"!
    Για άλλη μια φορά κατώτεροι των περιστάσεων!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλό θα ήταν να γίνει και απευθείας μετάδοση της ομιλίας από το τοπικό ραδιόφωνο ή την τηλεόραση για όσους δεν μπορέσουν να παραβρεθούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τουλαχιστον θα ζουμε μεχρι τοτε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. μακάρι να μας ενημέρωση με καλά πράγματα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μπράβο στο Σύνδεσμο Εφέδρων Αξιωματικών Νομού Φλωρίνης.! Αν περιμένουμε από κάποιους άλλους να ενεργήσουν θα έχει πέσει ο επόμενος μετεωρίτης εδώ και δεν θα μας απασχολούν οι σεισμοί :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΜΗ ΜΑΣΑΤΕ ΠΑΙΔΕΣ. ΤΑ ΦΡΑΓΜΑΤΑ ΦΤΑΙΝΕ.... ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕΙΣΜΟΓΕΝΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. καλά ρε λεβέντες, όταν υπάρχουν τα γνωστά ξινά νερά και θερμά λουτρά σε αετό και πόζαρ, από που λέτε εσείς ότι υπάρχουν αν όχι από το μάγμα;

      Διαγραφή
  8. san na parakoyniomaste kai den m aresei ..oloi kseroyn ti ginetai kai kanenas den milaei ,,,eleos ,,,an ginotan oloi aytoi oi seismoi sthn athina ua mas trelenan san ektakta deltia ,,,,emeis sthn eparxia as psofhsoyme,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ταρακούνιμα άλλο τίποτα...ντισκοτέκ ο εγκέλαδος γίναμε..απουσιάζει και ο Τζόνης Τραβόλτας απο την πίστα...ευτυχώς την κατάσταση έσωσε ο σύνδεσμος εφέδρων αξιωματικών και ο ρούλης.

      Διαγραφή
  9. Συγχαρητήρια Ρούλη, για άλλη μια φορά είσαι δίπλα μας αφουγραζόμενος την ανησυχία μας και πρωτοπορείς αφήνοντας χιλιόμετρα πίσω φορείς και εκπροσώπους που θα 'πρεπε να είναι πολύ πιο μπροστά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Aντε και υποψήφιος Ρούλη

      Διαγραφή
    2. στρατιωτικός και υποψήφιος ( πολιτικός)??? παύει να είναι στρατιωτικός αλλα άλλος ένα πολιτικάντης τυχοδιώκτης.Ρούλη το Α2 καταγράφει...

      Διαγραφή
  10. Mπράβο και πολλά συγχαρητήρια στον Σύνδεσμο Εφέδρων Αξιωματικών Φλωρίνης για την πρωτοβουλία. κύριε Ρούλη τα εύσημα μου για την πρωτοβουλία αλλα .... την Κυριακή 10 Φεβρουαρίου τσέκαρα ότι ήσουν Α/Α ..αδικαιολογήτως απών."Το γραφείο Α2 στην ορεινή ταξιαρχία καταγράφει και σημειώνει καί απουσίες και παρουσίες "..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΟΥΤΕ ΤΥΧΟΔΙΩΚΤΗΣ, ΟΥΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΣ, ΟΥΤΕ ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΟΣ (ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΚΑΠΟΙΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ). Ο ΡΟΥΛΗΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΦΙΛΟΔΟΞΙΕΣ. ΑΝ ΕΙΧΕ ΘΑ ΗΤΑΝ ΗΔΗ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΣ ΚΑΠΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ. ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΠΑΛΙΟΤΕΡΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΞΕΡΟΥΜΕ, Ο ΡΟΥΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΑ. ΕΙΝΑΙ Ο ΕΑΥΤΟΣ ΤΟΥ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ "ΔΗΘΕΝ", ΟΥΤΕ ΨΕΥΤΟ "ΚΑΘΩΣ ΠΡΕΠΕΙ". ΑΠΛΑ ΟΤΑΝ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ, ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΕΙ. ΜΠΡΑΒΟ ΡΟΥΛΗ. ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΕΤΣΙ. ΑΓΝΑ ΚΑΙ ΑΛΗΘΙΝΑ. ΕΝΑΣ ΠΑΛΙΟΣ ΦΛΩΡΙΝΙΩΤΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ο Ρούλης δεν ήταν Α/Α την Κυριακή. Ήταν παρών κάπου αλλού, όπου επιβάλλονταν να είναι. Για τον ίδιο σκοπό. Κάπου όπου δεν γνωρίζει ούτε το Α2.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Παρακαλώ να ρωτήσει κάποιος αύριο τον κύριο σεισμολόγο...Κτήρια ( οικίες ή δημόσια) που έχουν υποστεί ΡΩΓΜΕΣ απο παλαιότερους ή πρόσφατους σεισμούς - δραστηριότητες ορυχείων της ΔΕΗ κλπ κινδυνεύουν ή όχι να πέσουν ακόμη και με μία μικρής έντασης σεισμική δόνηση μεγέθους 4 με 4.5 ρίχτερ ; Και μία ερώτηση σε τυχόν ανθρώπους του Δήμου της Περιφέρειας και ειδικά της πολεοδομίας... Πόσα κτήρια ) πολυκατοικίες-οικίες κλπ) στην Φλώρινα πληρούν τις αντισεισμικές προδιαγραφές ασφαλείας ;Έχουν γίνει έλεγχοι και απο ποιούς? και πόσα κτήρια έιναι επικίνδυνα ; Νομίζω αύριο η εκδήλωση γίνεται για την ενημέρωση των πολιτών και όχι για τον ...εκθειασμό ή την προβολή του καθένα ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. BOSKOPOYLOS GIANNHS KAI GERMANIDHS ISAN OI 2 MEGALOI APONTES APO TIN POLI XRISIMI ENIMEROSI TOY KATHIGITI....KATA TA ALLA EKLEXTHIKAN KAI ENDIAFERONTE GIA TO "KALO TON POLITON KAI TOY TOPOY"....KAI OI 2 EINAI IPOPSIFIOI GIA TON SILOGO KAPI FLORINAS PROTOI IPOPSIFIOI STIN LISTA SINTAXIODOTISIS KLOTSIDON STIN XARADRA ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.