Πέμπτη, 28 Φεβρουαρίου 2013

Παρέμβαση Καμμένου για τα αγροτικά θέματα της Δυτικής Μακεδονίας

«Κρόκος Κοζάνης, πιπεριά Φλώρινας, φασόλια Πρεσπών, Ξινόμαυρο σταφύλι και Ροδάκινα Βελβεντού στο επίκεντρο της Αγροτικής πολιτικής»

Μετά από συνεχείς επισκέψεις και συνεργασία της Βουλευτού Ν. Κοζάνης Ραχήλ Μακρή με παραγωγικούς φορείς της Δυτικής Μακεδονίας και πρωτεργάτες του πρωτογενούς τομέα, οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ και ο Πρόεδρος του κινήματος μας έδωσαν αποστομωτική απάντηση στον Πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά, ο οποίος προσπάθησε να μεταφέρει μια ευημερούσα εικόνα στον Ελληνικό λαό για την αντιμετώπιση των παραγωγικών φορέων της περιοχής από την κυβέρνηση.
Ο Πρόεδρος Πάνος Καμμένος αναφέρθηκε στα προβλήματα στις εξαγωγές που αντιμετωπίζουν οι συνεταιρισμοί ροδάκινων του Βελβεντού, μετά από ενημέρωση που είχε κατά την τελευταία του επίσκεψη στην περιοχή με την Βουλευτή Κοζάνης κ. Ραχήλ Μακρή. Επισήμανε τα προβλήματα των Κροκοπαραγωγών και την έλλειψη στήριξης από το κράτος και τόνισε την κατάπτυστη πολιτική της κυβέρνησης να μην επιδοτεί τις οικολογικές παραδοσιακές καλλιέργειες όπως τα φασόλια Πρεσπών, τις πιπεριές της Φλώρινας, το ξινό μαυρο σταφύλι, αλλά το καλαμπόκι εξυπηρετώντας συμφέροντα μεγάλων πολυεθνικών φαρμακευτικών εταιρειών όπως της BAYER.
Συνεχίζουμε το κοινοβουλευτικό μας έργο και τον αγώνα αντιμετώπισης των προβλημάτων. Συνεχίζουμε να καυτηριάζουμε τα κακώς κείμενα και να προτείνουμε λύσεις για τα θέματα που ταλανίζουν τους αγρότες. Με αποφασιστικότητα και πυγμή για τα θέματα της Δυτικής Μακεδονίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.