Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2013

Ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα «Παρέμβαση» στο Αμύνταιο

Ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ από τη Δημοτική Κοινωφελή Επιχείρηση (ΔΗΚΕΑ) και το Δήμο Αμυνταίου, μέσω του οποίου μοιράστηκαν τρόφιμα ποιότητας σε πολλούς συνδημότες μας. Η διαδικασία διανομής των τροφίμων έγινε μέσω του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Αμυνταίου. Η ΔΗΚΕΑ και ο Δήμος Αμυνταίου αξιοποίησαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το πρόγραμμα, αφού δικαιούχοι κρίθηκαν 1.454 οικογένειες, κατατάσσοντας το Δήμο Αμυνταίου στην αξιοποίηση του προγράμματος πολύ μπροστά από άλλους Δήμους με πολλαπλάσιο πληθυσμό.
Σύμφωνα με τα συγκεντρωτικά στοιχεία του προγράμματος μοιραστήκαν σε συνδημότες μας 16.000 κιλά ρύζι, 11.800 κιλά μακαρόνια, 3.250 κιλά τυρί φέτα εξαιρετικής ποιότητας, 1.950 κιλά κεφαλογραβιέρα Κρήτης και 5.000 λίτρα εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο.
Σε λίγες εβδομάδες θα ξεκινήσει η διαδικασία υποβολής αιτήσεων για τη νέα περίοδο, για την οποία ο Δήμος Αμυνταίου έχει θέσει στόχο να ξεπεράσει την προηγούμενη επίδοση στην αξιοποίηση του προγράμματος, καθώς υπάρχουν πολλοί συμπολίτες μας που έχουν πραγματικά ανάγκη αυτά τα τρόφιμα. Είναι μία προσπάθεια που γίνεται μέσα από τη συνεργασία της ΔΗΚΕΑ, του Δήμου Αμυνταίου και των πολιτών, γεγονός που αποδεικνύει ότι ενωμένοι μπορούμε να βελτιώσουμε τις συνθήκες και να αντιμετωπίσουμε καλύτερα τη μεγάλη οικονομική κρίση που μαστίζει την Ελληνική κοινωνία.

1 σχόλιο:

  1. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.Ο ΔΗΜΟΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΑ Η ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΑΠΛΩΣ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ?ΦΟΒΗΘΗΚΑΝ ΟΤΙ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ ΛΙΓΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.