Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2013

Απεργιακές συγκεντρώσεις στη Φλώρινα

Ημέρα Γενικής Απεργίας, που έχουν κηρύξει ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ, η σημερινή και στη Φλώρινα θα πραγματοποιηθούν δύο συγκεντρώσεις.
Η πρώτη διοργανώνεται από το Εργατικό Κέντρο Φλώρινας και είναι προγραμματισμένη για τις 11 το πρωί στους χώρους του Εργατικού Κέντρου.
Η δεύτερη διοργανώνεται από το ΠΑΜΕ και θα ξεκινήσει στις 10:30 στην κεντρική πλατεία της Φλώρινας.

2 σχόλια:

  1. H μεγαλύτερη απεργιακή συγκέντρωση που παρατήρησα σήμερα στο πρωί ήταν οι ουρές για ζαρζαβατικά στην λαική αγορά στα αγοράζω χρυσά κοσμήματα και αργυρά όπως και οι υπερπληθείς θαμμώνες στις καφετέριες της οδού πεζοδρομίου όπου σε όλα τα τραπεζοκαθίσματα είχαν κάνει γενική κατάληψη αγρότες συνταξιούχοι υποψήφιοι συνταξιούχοι αγόρια και κορίτσια φοιτητές μαθητές άνεργοι γέροι νέοι γριές μεσήληκες δάσκαλοι καθηγητές μαθητές δεητζήδες δημόσιοι και ιδιωτικοί υπάλληλοι που είχαν σήμερα ρεπό .Ο μόνος που απουσίαζε ήταν ο Μιχάλης του Βαροσίου .Για να βρείς τραπεζοκαθίσματα σήμερα έπρεπε να κάνεις πριβέ και να έχεις γνωστό τον ιδιοκτήτη καφετεριών ουζερί ταβερνων σουβλακοπιτσάδικων και λοιπών καταστημάτων εστίασης και και καφεποσίας Πέρναγαν και κάτι μελαμψά που πουλούσαν σε μεταλλική βαλίτσα παρακαλώ ρολόγια ρούλεξ όπως επίσης και κάποιοι ζητιάνοι πλανόδιοι γυρολόγοι πωλητές ...

    Απορώ νέα φλώρινα πού είδατε εσείς απεργούς σήμερα στην χαράδρα συγνώμη στην Φλώρινα (?)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΜΑΣ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΙ ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΜΕΡΑ ΗΤΑΝ ΑΥΤΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.