Πέμπτη, 21 Φεβρουαρίου 2013

Δημοπρασία για την εκμίσθωση του αναψυκτηρίου του Συνοριακού Σταθμού Νίκης

Στην προκήρυξη δημόσιου πλειοδοτικού διαγωνισμού για την εκμίσθωση του αναψυκτηρίου του Συνοριακού Σταθμού Νίκης Π.Ε. Φλώρινας προχωρά η Διεύθυνση Οικονομικού – Τμήμα Συνοριακών Σταθμών της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου – Δυτικής Μακεδονίας.
Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί με το σύστημα των σφραγισμένων έγγραφων προσφορών στις 26 Φεβρουαρίου 2013, ημέρα Τρίτη στα γραφεία του Τμήματος Συνοριακών Σταθμών της Διεύθυνσης Οικονομικού της Αποκεντρωμένης Διοίκησης ( Βορείου Ηπείρου 20, 454 45 Ιωάννινα).
Δικαίωμα συμμετοχής έχει κάθε φυσικό πρόσωπο Ελληνικής Ιθαγένειας ή νομικό πρόσωπο που εδρεύει στην Ελλάδα. Οι διαγωνιζόμενοι θα πρέπει να έχουν εκπληρώσει όλες τις υποχρεώσεις που απορρέουν από την ισχύουσα νομοθεσία και να ανταποκρίνονται στους όρους που αναγράφονται στη διακήρυξη.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να παραλάβουν τα τεύχη του διαγωνισμού (Διακήρυξη, Ειδικοί Όροι), στα γραφεία της Διεύθυνσης Οικονομικού – Τμήμα Συνοριακών Σταθμών της Αποκεντρωμένης Διοίκησης. Επίσης οι διακηρύξεις, με τα σχετικά παραρτήματα, παρέχονται και από το δικτυακό τόπο της Αποκεντρωμένης Διοίκησης

3 σχόλια:

  1. εχετε δει την κατασταση του κτιριου που θελετε να ενοικιασετε? Αυτο θελει μια μικρη περιουσια για να επισκευαστει και να φτιαχτει. Ποιος χαζος θα σκασει αυτα τα χρηματα την σημερον? Παλι κοροιδα θα βρει το κρατος!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΡΕ ΑΝΟΗΤΕ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΠΑΕΙ ΣΤΗ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑ. ΔΕΝ ΣΕ ΠΗΡΕ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΙΜΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ. ΚΑΙ ΚΟΡΟΙΔΑ ΝΑ ΨΑΧΝΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΑΜΑ ΕΣΥ ΡΕ ΦΙΛΕ ΕΙΣΑΙ ΜΠΟΥΦΟΣ ΔΕ ΣΟΥ ΦΤΑΙΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Άν το μυριστούν ρε κακομοίρηδες τίποτα επχειρηματίες πολυεθνικού πολυεστιατορικού στάιλ "Γκούντις η μακντόναλντς" όχι μόνο θα το "φτιάξουν" όχι μόνο θα το νοικιάσουν αλλα θα το αγοράζουν και θα το κάνουν αγνώριστο. Ευτυχώς αφελείς φλωρινιώτες "επιχειρηματίες" ( της πλάκας ) δέν έχουν πάρει είδηση την παρούσα δημοπρασία.Εάν κρίνεις και ποιοί είναι στο...ε.β.ε φλώρινας βγάζεις και τελικό συμπέρασαμ. Αγαπητοί "εάν δέν βάλεις απο την τσέπη σου κανείς δέν σου χαρίζει ποσώς ένα φαλιμέντο κράτος" που θέλει και να του το παραχωρήσουν κάποιος άθικτο και στην εν τέλεια συντηρημένο..άι και στους στάβλους όλοι σας για....άρμεγμα και ξεκόπρισμα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.