Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2013

Χειμερινή διαβίωση στον Όλυμπο

Το παράρτημα ΛΕΦΕΔ Φλώρινας έλαβε μέρος εφέτος με τέσσερις συμμετοχές στην εκπαίδευση της Λέσχης στο κέντρο χειμερινής εκπαίδευσης των Ειδικών Δυνάμεων (ΚΕΟΑΧ) στον Όλυμπο, κατά το τριήμερο 15-17 Φεβρουαρίου 2013.
Υπό συνθήκες πολικού ψύχους και ακραίων καιρικών συνθηκών δοκιμάστηκαν οι αντοχές ανθρώπων και υλικών, με τελικό ζητούμενο όχι μόνο την επιβίωση, αλλά και την επιχειρησιακή διαθεσιμότητα.
Τα επιμέρους αντικείμενα πολλά και ενδιαφέροντα, τα διδάγματα που αντλήθηκαν πολλά, η εμπειρία μοναδική.
Θερμές ευχαριστίες στην Διοίκηση του Κέντρου για την φιλοξενία των δραστηριοτήτων μας, και για την πολύ φιλότιμη εκπαίδευση και την κάθε είδους διευκόλυνση που μας προσέφεραν. Ελπίζουμε το πολύ σημαντικό αυτό Σχολείο να επαναληφθεί και του χρόνου, ακόμα πιο ενδιαφέρον.

3 σχόλια:

  1. Συγχαρητήρια για την προσπάθεια στη ΛΕΦΕΔ Φλώρινας.
    ΚΑΛΥΒΙΑΝΟΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ευχαριστούμε, κ.Καλυβιάνο, για τα καλά σας λόγια.
    Με τις λίγες μας δυνάμεις, εμείς, οι άντρες και γυναίκες της Λέσχης Εφέδρων, της ΛΕΦΕΔ, πασχίζουμε για ότι αυτονοήτως απορρέει από την ιδιότητά μας ως ελεύθεροι Πολίτες: Για την ετοιμότητά μας για συνδρομή στο έργο των Ενόπλων Δυνάμεων της πατρίδας μας.

    Γ.ΧΑΤΖΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλά αποτελέσματα στη ΛΕΦΕΔ Φλώρινας, μετά απο αυτη την αξέχαστη εμπειρία. Πράγματι είναι ένα μεγάλο σχολείο το ΚΕΟΑΧ. Ελπίζω ο εξοπλισμός να άντεξε στο κρύο. Γιώργο θέλουμε φωτογραφίες απο τα χιόνια, όχι απο τα έξω τοπία αλλά απο μέσα στις γούβες - ινγλού.
    Ν. Ταμουτσέλης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.