Τρίτη 5 Φεβρουαρίου 2013

Χαμηλότερα του αναμενόμενου το ξίφος ασκήσεως

Χωρίς καμία συμμετοχή στις οκτάδες των ατομικών αγωνισμάτων «κύλησε» άδοξα η 1η φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Εφήβων (-17) στο Ξίφος Ασκήσεως το περασμένο Σαββατοκύριακο στην Αθήνα, για τους αθλητές και τις αθλήτριες του Ο.ΞΙ.Φ.
Την παρτίδα έσωσε η ομάδα των αγοριών (Κίζος, Παπαχαρίσης, Ρεπάτσης και Χρυσικός) η οποία πραγματικά πάλεψε και έφθασε στο χάλκινο μετάλλιο. Οι αθλητές μαζί με το μετάλλιο κατέκτησαν και τα bonus εισαγωγής στα ΑΕΙ – ΤΕΙ.
Το επόμενο Σαββατοκύριακο ολοκληρώνεται το Πανελλήνιο Εφήβων με το Ξίφος Μονομαχίας και ο Όμιλος θα συμμετέχει με 19 αθλητές και αθλήτριες.
Ικανοποιημένη γύρισε από την Βουδαπέστη η Ολυμπιονίκης Ιωάννα Χρήστου. Παρά την κόπωση από το πολύωρο οδικό ταξίδι, η παρουσία της στο ισχυρότερο Grand – Prix της σαιζόν, η πρώτη μετά από το 2009, κρίνεται απολύτως επιτυχημένη με 4 νίκες – 2ήττες στον 1ο γύρο και τελική κατάταξη 72η στις 128 συμμετοχές. Επόμενος σταθμός η Βαρκελώνη 9 και 10 Μαρτίου.
Περισσότερες από 200 προβλέπεται να είναι οι συμμετοχές στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Νέων (-20), την ευθύνη διοργάνωσης του οποίου έχει αναλάβει η Φλώρινα (16-17 Φεβ. 2013), με την υποστήριξη της Αντιπεριφέρειας και του Δήμου Φλώρινας.
Εκ παραδρομής λησμονήθηκε η αναφορά των ονομάτων των κ.κ. Ν. Καρυπίδη, Ε. Στάιου και Μ. Τσιώκα Δημοτικών Συμβούλων, οι οποίοι τίμησαν με την παρουσία τους την Ετήσια Γιορτή και την Κοπή Βασιλόπιτας του Ο.ΞΙ.Φ. την περασμένη εβδομάδα. Ο συντάκτης του Δελτίου Τύπου ζητά ταπεινά συγνώμη.

10 σχόλια:

  1. Καλα εσείς στον ΟΞΙΦ μας έχετε κουράσει κάθε εβδομάδα με ανούσια δελτία τύπου, όχι τίποτα άλλο δεν ξέρουμε και τι θέλετε απο αυτή τη Ζωή !!!!! Απο τη μία μας λέτε οτι αποτύχατε με λίγα λόγια στην Αθήνα γιατί δεν κάνατε 8 αδες , αλλά τελικά πήρατε μετάλλιο !!!!! Και απο την άλλη τα πήγε καλα η Ολυμπιονίκη σασσσσς που βγήκε 72 στη 128 πσσσσσσς σάρωσε !!!!Πρώτο σχόλιο γιατί δεν μας αναφέρεται τον προπονητή που απέτυχε ( αλλά αυτόν τον έχεται μόνο για βραβεύσεις ) και δεν μας λέτε και το προπονητη που πέτυχε ( το κατακτητή της βίγλας)!!!!!!! Και τέλος καλα ούτε ένα Lear jet δεν έχει ο ΟξΙΦ να μη ταλαιπωρήτε και η ολυμπιονίκης απο τα πολύωρα ταξίδια ......... Παιδιά σοβαρευτητε και μη μας κοροιδευετε , ο κόσμος έχει προβλήματα πιο σοβαρά , και πάνω απο όλα ΔΟΥΛΕΥΕΙ αλλά για μερικούς εκεί μέσα είναι αγνώστη λέξη !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

      Διαγραφή
    2. Όταν εσύ θα καταφέρεις να πας έστω και για να δεις ολυμπιακούς αγώνες-και πόσο μάλλον να παίξεις-τότε θα σκεφτείς ότι λες ασυναρτησίες.Τώρα για το ότι σχολιάζεις έναν σύλλογο που έχει φέρει τις μεγαλύτερες επιτυχίες στη Φλώρινα και που βέβαια δίνει χαρά σε παιδιά,δεν σε κάνει έξυπνο.Άμα νομίζεις ότι με το να κοροϊδεύεις ανθρώπους που έχουν πετύχει περισσότερα πράγματα από εσένα,μάλλον σε κάνει κομπλεξικό!
      Υ.Γ Εσύ που δουλεύεις τόσο πολύ πότε βρίσκεις χρόνο για να τα μαθαίνεις όλα;

      Διαγραφή
  2. Euxaristoume gia ta kala sas logia...telika na leme I na mi leme...ki an leme ti na leme??? Lele!!!!! Akou file to an douleuoume I oxi ase please kapoious allous na to krinoun pou xeroun giati apo ta anonima grafomena sou ektos apo embathis eisai kai psiloasxetos. Se kathe perptosi kai an sou epitrepei o xronos sou kai oi tropoi sou... aithousa 17 Dak...Florinas 4-8 pm kathimerina.....ektos s/k giati leipoume se agones.
    oxif

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. sixaritiria sta paidia pou anevikan sto vathro anexartitou xromatos einai epitixia.....oso gia tin olimpioniki mi ti kourazete vre paidia eine kalomathimeni den antexei toso taleporia.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. kala den eine epitixia i triti thesh ton paidion kai eine epitixia i thesi 72 tis olimpionikis sovareutite ligo....i mipos thelete na proothisete kati kai den mas to lete?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. axouto more i olimpionikis taleporithike.....apoti arage?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σε ευχαριστώ πολύ γιατί την ενημέρωση ,αλλά της απορίες δεν μου της έλυσες για το δελτίο τύπου , απλά πέταξες την μπάλα στην εξέδρα με γενικότητες ........ Αλλά αφού το θέλεις πέσει μας και το πρωί που μπορούμε να σας βρούμε , όταν όλοι οι συναδέλφοι σας καθηγητές είναι στα σχολεία όπου τους έχουν τοποθετήσει , γιατί βλέπεις δεν μπορούν να πάρουν να έχουν τα προνόμια τα δικά σας !!!!!!! Ααααα και κουράγιο θα χαλάσει πάλι ο καιρός την άλλη εβδομάδα και θα έχεις πάλι την δυνατότητα να κάνεις σκι πολύασχολε συντάκτη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ta paidia pou pigenoun athina na agonistoun den pane odikos?i giuta den mas endiaferei an taleporounte kai den to anaferoume....endiaferthikate kai mas anaferate kai to epomeno taxidi tis olimpionikis...gia ta upoloipa paidia den mas eipate pou tha agonistoun??

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.