Τρίτη 5 Φεβρουαρίου 2013

Επιτυχιών συνέχεια για τη ξιφασκία της Γυμναστικής Ένωσης Φλώρινας

Από νωρίς ξεκίνησε δυνατά και ελπιδοφόρα η αγωνιστική περίοδος 2012-2013 για τη Γ.Ε.Φ. στη ξιφασκία, με οδηγό την ανεξάντλητη Σταυρούλα Δήμκου και την πρωτιά της στα μέσα του περασμένου Σεπτέμβρη στο Κύπελλο Νέων Ανδρών / Νέων Γυναικών (ΟΑΚΑ) στην 1η εθνική διοργάνωση για τη τρέχουσα περίοδο.
Στη νέα χρονιά επαληθεύεται η αρχική εκτίμηση με τα αποτελέσματα του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Πανπαίδων - Πανκορασίδων στις 12-13/01/2013 με τον Χατζόπουλο Στέφανο στην 2η θέση (Ασημένιο μετάλιο) και τώρα στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων – Νεανίδων στις 2 και 3 Φλεβάρη στο Ο.Α.Κ.Α. στο οποίο η Ξιφασκία της Γ.Ε.Φ. κατέβηκε με τις ομάδες των αγοριών και κοριτσιών και όπως επί χρόνια το συνηθίζει, έφερε μαζί με τις καλές εμφανίσεις όλων των παιδιών και 2ο πανελλήνιο μέταλλο ασημί στη Φλώρινα. Συγκεκριμένα:
-Τα αγόρια σε σύνολο 53 αθλητών από όλη τη χώρα κατετάγησαν στα ατομικά: 6ος ο Χατζόπουλος Πέτρος, 16ος ο Σιάλτσης Μιχάλης, 18ος ο Νικολτσάνης Δημήτρης, 20ος ο Χατζόπουλος Στέφανος, 23ος ο Δήμκος Θανάσης. Συμμετείχαν κερδίζοντας εμπειρίες οι Στοϊνίτσης Δημήτρης, Πασσάς Θωμάς, Παλάντζας Παναγιώτης. Στα ομαδικά σε σύνολο 10 ομάδων ήλθαν τέταρτοι (Χατζόπουλος Π., Νικολτσάνης Δ., Σιάλτσης Μ., Χατζόπουλος Σ.) κερδίζοντας τον Απόλλωνα Βριλησίων και χάνοντας από Κωστέα-Γείτονα και Α.Ε.Κ.
-Τα κορίτσια σε σύνολο 41 αθλητριών από όλη τη χώρα κατετάγησαν στα ατομικά: 7η η Δήμκου Ελένη, 18η η Νομικού Μαρία, 21η η Πασσά Ζωή. Στα ομαδικά σε σύνολο 7 ομάδων ήλθαν δεύτερες (Δήμκου Ε., Νομικού Μ., Πασσά Ζ.) κερδίζοντας τη Γ.Ε. Ηρακλείου και την Αθηναϊκή Λέσχη και χάνοντας στον τελικό από την Α.Ε.Κ.
Ο Σύλλογος, εκφράζει τα συγχαρητήριά του στους αθλητές για αυτές τις εξαιρετικές τους επιδόσεις, συγχαίρει τους προπονητές, ευχαριστεί την Αντιπεριφέρεια Π. Ε. Φλώρινας για τη χορηγία της μετακίνησης και εύχεται καλή συνέχεια.

Το Δ.Σ της Γ.Ε.Φ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.