Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2012

Αγαπάμε τη Φλώρινα, μας αρέσουν η φύση και οι άνθρωποι, στηρίζουμε τη Φλώρινα

Οι φίλοι της Φλώρινας δεν μένουν στα λόγια. Έμπρακτα εκφράζουν την αγάπη για τον τόπο μας και αναλαμβάνουν δράση για τη προβολή των ΦΩΤΙΩΝ.
ΘΕΑΤΡΟ«ΑΥΛΑΙΑ», ΩΔΕΙΟ Β. ΕΛΛΑΔΟΣ, “ΑΝΙΜΑ” ΥΟGA –PILATES - DANCE, ΑΝΩΤΕΡΗ ΔΡΑΜΑΤΙΚΗ ΣΧΟΛΗ «ΑΝΔΡΕΑΣ ΒΟΥΤΣΙΝΑΣ», ΤΡΟΦΙΜΑ – ΔΙΑΝΟΜΕΣ ΓΟΥΛΑΣ, BEST BESTIARIO– ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΝΔΥΜΑ, ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΗ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗ ΠΙΤΑ-«ΠΑΝΔΟΡΟ- ΠΙΤΤΑ»
Οι ΦΙΛΟΙ ΤΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ, βάζουν τις ΦΩΤΙΕΣ 2012 κορώνα στο κεφάλι τους και γίνονται οι καλύτεροι πρεσβευτές του τοπικού μας εθίμου.
Οι φίλοι των φίλων της Φλώρινας, γίνονται και αυτοί κρίκοι σε μία ανθρώπινη αλυσίδα για την όσο το δυνατόν καλύτερη προβολή της Φλώρινας τη περίοδο των Χριστουγέννων.
Η κορώνα για τους ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ έχει φιλοτεχνηθεί από το δημιουργικό του γραφείου της εταιρίας ΠΑΝΔΩΡΑ DTW– Nτόρη Κουτουράτσα και απεικονίζει τη μεγάλη Φωτιά της Πλατείας Ηρώων μέσα σε μία καρδιά με φλόγες, και με σλόγκαν «Πάμε στη Φλώρινα» να ζεστάνουμε τη ψυχή και τη καρδιά μας! Φοριέται στους δρόμους της Θεσσαλονίκης και σε εκδηλώσεις που διοργανώνουν οι Φίλοι της Φλώρινας.
Η Φλώρινα, επενδύει σε ανθρώπους και αξιοποιεί το μεγάλο της κεφάλαιο, τους φίλους της. Ξεπερνάει τη περιβόητη εσωστρέφειά της, επικοινωνεί και διευρύνεται μέσα από ανθρώπους.
Οι ΦΩΤΙΕΣ της Φλώρινας δεν προβάλλουν απλά τον τόπο. Αποτελούν και μία ευκαιρία αναθέρμανσης και σύσφιξης των σχέσεων με τους ανθρώπους που την επισκέπτονται, την αγαπούν και είναι πρόθυμοι να τη στηρίξουν.

Η φωτογραφία είναι από το πάρτυ του στούντιο “ΑΝΙΜΑ”ΥΟGA –PILATES - DANCE - Αλεξάνδρα Ρωσσοπούλου – Θέρμη Θεσσαλονίκη, που έγινε το Σάββατο 14-12-2012

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.