Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2012

Οι «Σάρισες» στα προκριματικά του πανελληνίου πρωταθλήματος

Το Σαββατοκύριακο 8-9/12 οι ΣΑΡΙΣΕΣ συμμετείχαν στους προκριματικούς αγώνες του ομαδικού και απλού του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Εφήβων-Νεανίδων. Οι αγώνες διεξήχθησαν στη Θεσσαλονίκη και πήραν μέρος 100 αθλητές και αθλήτριες από την Κεντρική και Δυτική Μακεδονία, όπως και από την Ήπειρο και τη Θεσσαλία.
Οι ΣΑΡΙΣΕΣ πήραν μέρος με πέντε αθλητές και τρεις αθλήτριες. Στο ομαδικό στη φάση των ομίλων η ομάδα μας κλήθηκε να αντιμετωπίσει τα Ιωάννινα και το ΠΕΡΑ Θεσσαλονίκης. Καθώς η ομάδα της Ηπείρου δεν κατέβηκε να παίξει ο αγώνας κατοχυρώθηκε υπέρ της Φλωρινιώτικης ομάδας. Στο κρίσιμο παιχνίδι με το ΠΕΡΑ η ομάδα μας έχασε κυριολεκτικά «στον πόντο» 2-3. Τα δύο παιχνίδια τα κέρδισε ο Σουμπάσης Γ., ενώ ο επανεμφανιζόμενος Παπαδόπουλος Ανδρόνικος παίζοντας καταπληκτικά έχασε το δικό του αγώνα 2-3 με σκορ τελευταίου σετ 15-17. Στον αγώνα αυτό συμμετείχε ακόμα ο Λυγούρας Ανδρέας (έχασε 1-3) και ο Ιωαννίδης Κωνστάντιος, ο οποίος έπαιξε με τον Λυγούρα Α. στο διπλό (ήττα 0-3). Έτσι οι ΣΑΡΙΣΕΣ αποκλείστηκαν από τη συνέχεια.
Παράλληλα αγωνίστηκε και η ομάδα των Νεανίδων αποτελούμενη από τις Ευθυμίου Άννα, Ζωγράφου Μιχαέλα και Μπεκιάρη Ανδρονίκη. Ως αντιπάλους είχε τις ομάδες της Χ.Α.Ν.Θ. και της Ένωσης Αρμενίων Θεσσαλονίκης. Παρόλη την πολύ καλή εμφάνιση της Ευθυμίου (2 νίκες) τα κορίτσια ηττήθηκαν και στα δύο παιχνίδια με σκορ 1-3 και η ομάδα αποκλείστηκε από τη συνέχεια του θεσμού.
Στο απλό εφήβων εκτός από τους παραπάνω αγωνίστηκε και ο παμπαίδας Αραβιάδης Ορέστης με στόχο την απόκτηση εμπειριών. Όλα τα αγόρια αποκλείστηκαν από τους τελικούς που θα γίνουν στην Αθήνα. Ο Σουμπάσης Γιάννης ήταν ο μόνος που πέρασε από τη φάση των ομίλων (2 νίκες) και ηττήθηκε στα νοκ-αουτ παιχνίδια 2-3 από αθλητή της Θεσσαλονίκης. Όλοι οι υπόλοιποι παρόλο που σημείωσαν νίκες δεν κατάφεραν να προκριθούν από τους ομίλους. Τα δύο κορίτσια που αγωνίστηκαν στο απλό νεανίδων (Ευθυμίου και Ζωγράφου) σημείωσαν δύο ήττες στους ομίλους τους και αποκλείστηκαν επίσης.
Η διοργάνωση αυτή ήταν η τελευταία για το 2012 που πήραν μέρος οι ΣΑΡΙΣΕΣ. Ο επόμενος αγώνας θα γίνει το νέο έτος, την Κυριακή 13/1/12, όταν η αντρική και γυναικεία ομάδα θα αντιμετωπίσει στη Φλώρινα τις αντίστοιχες ομάδες της Βέροιας.
Το Δ.Σ. των ΣΑΡΙΣΩΝ εύχεται σε όλους ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ και με πίστη και αισιοδοξία να υποδεχτούμε γεροί το νέο έτος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.